Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

SMIESZY MNIE TEKST: 'ZABRAKLO MI 1 PUNKTU'

Polecane posty

Dlaczego wszysyc wciskaja ta sama scieme, a nie moga sie po prostu przyznac, ze sa debilami,dlatego oblali prawko bo malo nie rozjechali przechodzacej przez ulice staruszki albo nie nadaja sie na studia lub po prostu nie przygotowali sie do egzaminu, ale wszyscy ale to wszyscy wala ta sama scieme, ze zabraklo im tylko jednego punktu i by sie dostali ale cóz pech... BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

sama sie lecz, widac nie zalapalas nawet dziecko o co chodzi w temacie :-o wiec wracaj odrabiac lekcje

Gość stella23
nudzisz kobieto:o tobie zabraklo 1,5 i masz radoche?:o

nie mam, bo mi nigdy nie zabraklo wiec nie musialam walic takich sciem, ale widze, ze co niektórym tutaj zabraklo:-D Uderz w stól a nozyce sie odezwa

Gość stella23
mam ochote pochleptac czyjegos pytona

Gość stella23
heh no widac skoro zakladasz taki temat:o zalosne z ciebie dziewcze z kompleksami:D:D:D

Gość Kłoliberek
Beatko a wzięłaś dzisiaj leki?

o prosze, jak sie zaraz zaczely rzucac malo zdolne ofermy losu, ktore nawet nie maja na tyle odwagi, zeby sie przyznac, ze zawalily

Wiele lat temu mojemu synowi zabrakło 1 punktu aby dostać sie na dzienne:( A stało sie tak, ponieważ umierał ktoś bardzo bliski, nie było warunków do nauki. Odwołanie nic nie dało. Dziś ma 3 fakultety, pracuje w urzędzie miejskim we wrocku:p

wow, znam takich co pracuja w urzedzie miejskim :-D chodza po parkingu i spisuja samochody, sa straznikami miejskimi wlasnie po 3 fakultetach :) Pozdrowienia dla syna i wspólczucia z powodu straty bliskiej osoby

Gość sruuu w mo
beatko ale na prawku to kazdy raczej zdaje teoarie takich tumanow chyba nie ma by znajac baze pytan oblac majac jeszcze mozliwosc wykonania dwoch pomylek. A na praktyce zadnych punktow nie ma juz. Chyba prawka nie robilas nigdy.

Gość irmina z wieny
a beatce zabrakło 1 punktu by zdobyc 1 miejsce w gminnym konkursie na najszybsze sadzenie ziemniaków :):P

Gość stella23
nie musze sie do niczego przyznawac. Zal mi ciebie :o

dokladnie wiec czuc tu scieme:D lubie takie tematy:D az mi sie humor poprawil jesli juz naprawde przystapisz do zdawania:) wtedy napisz:) ile razy to oblalas:D

Gość gcfxhvbjnm,k
a mi brakla 1 ptk na maturze z matmy pare lat temu po prostu pech i co mialam sie uwazac za gorszą? poduczulam sie i poprawe zdalam no 70% skonczylam studia wyższe i mam swoja firme . i jakos nie uwazam sie za gorsza od innych wrecz przeciwnie:) dlatego dziewczynko ty sie zacznij uczyc a nie zakladaj tu glupich tematow bo przy najblizszej okazji tobie moze braknac 1 ptk i ciekawe czy bedziesz sie za debila uwazac