Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aylinn23

On jest w zwiazku i ja tez. Pomocy !!!

Polecane posty

Witam. Moze znajdzie sie ktos kto mi pomoze. Ponad miesiac temu poznalam fajnego chlopaka ! Od tamtego czasu widzielismy sie 3 razy.. Podczas spotkan On patrzy na mnie jakby byc zakochany choc sama nie wiem co czuje. Gdy sie calujemy on przestaje i patrzy mi w oczy i sie usmiecha czasaem sie zawstydzam i odwracam wzrok. Problem jest w tym , ze On jest zajjety i ja tez. On chcial by bardzo ze mna byc , ale boi sie ze ja nie zostawie swojego to samo ja mam.. Jestem zagubiona i nie wiem co robic. Piszemy ze soba dziennie mowi , ze teskni itd. Co mam w takiej sytuacji zrobic ? Probowac o niego walczyc i pokazac mu ze naprawde chce z Nim byc czy poprostu usunac go z mojej glowy :( Nie potrafie ze wzgledu na to, ze on sie tez zaangazowal. Dziewczyny pomozcie mi ! ja czuje, ze to ten jedyny.

Gość kaszalot z torbą na głowie
skoro to ten jedyny to nad czym się zastanawiasz?

Jak zrobie pierwszy krok to boje sie , ze On nie zostawi swojej !pisze do mnie codziennie, ale co z tego ! ja czuje ze mi bardziej zalezy

Gość fertyturka 369
to powiedz mu, że zostawiłas chłopaka, że czekasz na niego, ale tak na niby...jak on zostawi swoją to wtedy ty zostaw swojego, rozumiesz?

Gość kaatanl,tkjdj
asekurujesz się? albo chcesz z nim być albo nie, zdecyduj się

On mi nie uwierzy. Ja jestem z moim 3 lata a On ze swoja 1 rok. Cos konkretnego. Co to jest dzienne pisanie :/ juz ponad miesiac to trwa

Gość kotkanagoracymdachu8989
jakbys kochala tego pierwszego to nie zakochalabys sie w drugim. Postaw warunki i powiedz mu jasno, że boisz się że jeśli zostawisz swojego partnera, a on nie zdecyduje sie odejsc od swojej luby to nie chcesz zostać na lodzie. Powiedz, że owszem będziesz z nim i usuniesz ze swojego życia obecnego faceta jeśli on zrobi to pierwszy ze swoją dziewczyną. I nad czym tu lamentować?

Czyli powiedziec mu jasno, ze jezeli cos chce najpierw musi zostawic swoja dziewczyne ? czy dac mu czas

Gość smckjenwcv lemd
jak chcesz być kochanką to nic nie rób. a jak chcesz sobie zmarnować życie z facetem, który wybacz, ale nie jest szczególnie wierny to go przyciśnij. a najlepiej poinformuj jego piękną żeby wiedziała z kim się zadaje.

Gość kotkanagoracymdachu8989
niech zostawia swoja dziewczyne,albo wypad chyba, ze chcesz robic za bezcenna dupodajke 🖐️