Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajakana

różnica wieku 25 lat

Polecane posty

Gość ajajakana

mam 2.1 lata,on 46. Nie zwracałam na niego uwagi dopóki sam nie zaczął bajerować. Dzieli nas trochę kilometrów i czasu zanim sie spokamy. Brnąć w to czy nie. Ja go kocham chyba. Rodzice by nie byli zadowoleni. Na dodatek jest aktorem dosyć znanym.

Gość ajajakana
pomóżcie

Gość sraka_praptaka_..
masz dwa lata i jeden miesiąc? Nie dziwię się rodzicom, że nie byliby zadowoleni.

Gość ASEEEE
No nie wiem,z takim kimś to raczej nie ma co wiązać większych planów. Jeszcze jakiś aktorzyna,który ma kase i myśli,że mu wszystko wolno. Zabawić się możesz zresztą on tylko na to liczy

Gość ajajakana
sorki 21 haha

Gość jemu podoba sie
Twoje mlode ciałko pobzyka i wymieni cie na inny model... a co to za aktor?

Gość ajajakana
myślicie że mu o sex tylko chodzi?

Gość ajajakana
to najmniej ważne jak się nazywa. Normalny facet.

Gość Testo
Nie podajesz zadnych informacji to czego od nas chcesz? Jakies konkretne info. Kim on jest, jego przeszlosc itd.

Gość nie brnij!!! zmarnujesz życie!
ja też byłam taka ślepa i zakochana (różnica 23 lata), to chore związki,- zrozumiesz jak dorośniesz

Gość ASEEEE
mogłabys być jego córką...Z pewnością tylko o seks. Zaszalej i zostaw go. Może kupi Ci coś fajnego :-)

Tiaaaaaaaaaaaaaa furę Ci kupi.:D Może futro lub błyskotki.:D

Gość ajajakana
nie brnij a dlugo bylas w takim zwiazku i co jest nie tak? Mi tam nie chodzi o prezenciki tylko uczucie. Wiem za wiazac sie z taka osoba sasiedzi by szydzili a poltare plotkarskie by mialy kasek

Gość jemu podoba sie
jak bede mial 45 lat to tez bede rwał mlode dupy a co...taka kupi kazdy tekst a bzykanko bedzie pierwszoligowe

To już przepaść. :( Dla większości, więc Twój głos nie przejdzie. Ja to tylko toleruję. Mam znajomą, ( to chyba najniższy status wspólnych relacji) której jeszcze nie widziałem by była w towarzystwie chociażby rówieśnika. Naprawdę ładna dziewczyna, wygadana w chuuj a wafluje się z dziadełe. :O Widać natura taka. Z naturą nie zadzieram a tu przecież napisać mogę. :D

Gość ajajakana
dzieki za rady... Wiem że to budzi kontrowersje. Dlatego was pytam bo nie mam kogo. Jestem glupia bo nadal nie wiem co robic. Rozsadek mowi nie,sumienie tak.

Gość falowod
nie sumienie ale dupa ! wiesz o tym tak jak i my tu wszyscy ! Znajdz sobie mlodszego i wolnego faceta ,bo za pare lat bedziesz mu nocnik podstawiac a nie bzykac sie jak krolica :)

Nie obraź się ale Twój rozsądek jest tak nabuzowany emocjami, że traktowałbym go z przymrożeniem oka. Jeśli masz wątpliwości, to przetestuj sobie najpierw jakiegoś fircyka w Twoim rozmiarze. Jak zawiedzie, będziesz bliżej tego czego chcesz. A dziadełłe co na to? Chyba nie targają nim rozterki, że fika młodą a zaciera szczurze łapki. :O

Gość stary dziedełe aktorzyna
I czego mnie tu głupia rozgłosa robisz aaa? Czekaj no Ty, już ja Cię moim sflaczałym badągiem zlinczuje !!!!

Wiesz co Enfant Terrible... kiedyś pisząc posta, przewrócisz się o własną stopkę. :P :P :P :P NO JAK KOBIETA NIE MOŻE GOLIĆ NÓG

Już nie wspominając o tym, że jakiś szanujący się mężczyzna dotnie jakiegoś starego kapska. To by tłumaczyło resztę. Samotność, sfrustrowanie i wyobrażenie o pluciu jadem. :D :D Na kogo tak plujesz? hehehehehehhehehehe

Gość starsza już nieco
ma żonę ? jeśli nie to warto spróbować ,kochałam kiedyś starszego o 22 lata , ślub był i dziecko jest . Miłość wzajemna była , on kocha nadal ,ja - to skomplikowane...