Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zaraz sie zaloguje

Do jakiego wieku mozna wygonic dziecko do kąta?

Polecane posty

Gość zaraz sie zaloguje

Do jakiego wieku wypada stawiac dziecko do kąta, lub ogolnie wy outowac(ałtować) z pokojui niech przemysli swoje zachowanie, a od jakiego wieku juz nie wypada bo to jest ponizenie dziecka???Mnie sie to dzisiaj zdarzyło ale już do duuuuuzego dziecka (13) i czuje sie tak jakby podle.Oczywiscie powod mialam, tak mi napyskowala w kuchni ,ze az reka PRAWIE jak z procy poleciala (lecz umiem panowac nad nerwami i naszczescie jeszcze nigdy niedoleciala hehe:)ale że stala akurat w rogu kuchni to kazalam jej tam postac twarzą do sciany i sie nic nie odzywac a jak "otrzeźwieje" to niech wtedy przyjdzie do mnie i pogada, no i o dziwo bez protestow troche tam postala, poźniej przyszla ,przeprosila za ublizanie i juz zgoda.Lecz tak sobie mysle, przeciez to juz duza dziewczynka, i zabardzo mnie ponioslo z tym "ponizeniem " jej jak dla mnie, a wiem bo wstyd jej bylo, nigdy w kącie nie stala ,jedynie była do swojego pokoju wyproszona i tyle,ale to moze z 3-4 razy w jej calym zyciu.No cóz....sukcesy i porazki,chociaz jakby nie patrzec to porazki nie było,bo szybko sie opanowala,ale sukcesem moim tego nie nazwe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować