Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona boba budowniczego

Co sadzicie o tym projekcie domu?

Polecane posty

Brakuje tam czegoś tzn jakiegoś pomieszczenia a może jest czegoś za dużo? Aktualnie mamy jedno dziecko ale planujemy jeszcze 2 więc dom powinien być funkcjonalny dla 5 osób. http://gotowe-projekty-domow.pl/arn_tofi_3.htm

Gość powiedz mi jak mam zyc
bardzo ladny domek:)

Gość a garaz i pomieszczenia
gospodarcze? Wydaje mi się za mały troszkę na 5 osób. Taki sobie. Tak Ci się podaoba,nie mozesz wybrać ładniejszego,jakiegos bardziej na czsie? ten jest taki tradycyjny.

Też mi się spodobał bo zewnętrznie robi wrażenie ale pytanie co z środkiem. Brakuje mi tam trochę spiżarki.

Garaż bedzie osobno gdyż działka jest za mała jeśli chodzi o szerokość. Nie wiem jakoś przypadł mi do gustu, ale nie mówię, ze nie szukam dalej :)

poszukaj bardziej oryginalnego,ja nie lubię takich tradycyjnych rozwiązań-moze dlatego szukałabym dalej. wolałabym jakis taki bardziej nowoczesny styl,designerski;),z duzymi przeszkleniami itp, a nie taki typowy,tradycyjny wygląd.

działka jest po miedzy dwoma domami więc większa ilość przeszklenia raczej nie wchodzi w rachubę bo w tedy sąsiedzi będą zaglądać nam w okna:)

ja bym na ten projekt nie zwróciła uwagi wogóle. szukałabym innego.

Gość ja_anna_KLARYNA_BALERONICA
ja mam dom podobny do tego http://gotowe-projekty-domow.pl/da_gracjan.htm w ub roku postawiony - stan surowy, w tyn roku wykończony ogólnie szykuj się na jakieś 400 000 o ile macie działkę conajmniej 7 arową

Gość no ten drugi juz duzo
ładniejszy,inaczej rozmieszczony,a powierzchnia ta sama. wolałabym zdecydowanie ten drugi. pa🖐️

Gość vyurod
ja_anna_KLARYNA_BALERONICA - twój projekt podoba mi się o wieeeele bardziej :)

Jak dla mnie za mały na 3 dzieci, widzę po swoim domu - wygodnie jest, gdy każdy ma swoją sypialnię (czyli 4 sypialnie na górze) + 1 pokój dla gości (na parterze), żeby nie kłaść ich w salonie z otwartą kuchnią. Uważam, że niepotrzebna jest 1 garderoba na górze, przy pokoju dziecięcym, ale plus za pomieszczenie gospodarcze, gdzie możesz prać i suszyć. U mnie tego brakuje mimo 200 metrowego domu. Garaż jako osobny budynek - są plusy i minusy, jednak dobrze że jest - ja nie mam (w garażu mam biuro a samochód pod chmurką). Wogóle projekt wizualnie przyjemny, dopiero w uzytkowaniu okaże sie jednak, ile ma niedociągnięć, podobnie jak u mnie. Trzeba było sporo zmian, żeby można było wygodnie mieszkać.

Własie ogladam ten projekt który tu jest podesłany i też bardzo ładny:)

właśnie oglądam*