Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katjaxxx

Nie wiem co sie ze mną dzieje

Polecane posty

Jestem młoda, całe życie przede mną. Ostatnio coraz częściej dopada mnie nagły smutek, pustka. Czuje sie taka samotna. Chce płakać, ale nie ma powodu.

Gość lllaaalll
depresja - psychiatra - leki. Powodzenia.

Raz budze sie szczęśliwa, pełna życia. Nagle w polowie dnia dopada mnie ten smutek i pustka.. Potem znowu jestem radosna.. I tak w koło

Gość mariner
brak ci faceta i jego penisa co noc ! nie wyobrazacie sobie jak kobieta regularnie dopieszczona potrafi zmienic swoja psychike.BO TO GLOS nATURY ! DAJE ZNAC O SOBIE.mAMY NSIE KOCHAC ,PLODZIC DZIECI TO BAZA , A JAK TWIERDZI TOWARZYSZ mARKS RESZTA TO NADBUDOWA.

W tym też jest problem, cały czas szukam faceta z kasą.. Nie chce tak, nie chce tak patrzeć na ludzi i szukać miłosci przez pryzmat pieniędzy. Ale to jest silniejsze, to siedzi gdzieś w mojej głowie..

@Katjaxxx Piszesz że patrzysz tylko na kasę i chcesz to zmienić? Zastanawiałaś się, czemu faceci bez kasy są dla Ciebie mniej wartościowi? Czy nie znasz żadnego niezbyt zamożnego faceta o dobrym sercu? Wejrzyj w siebie.

To silniejsze ode mnie, po prostu szukam ustawionego faceta, który o mnie zadba, będzie go stać na moje zachcianki itp. Wiem, to takie puste podejście