Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

umowa zlecenie to teraz najczęściej oferowana a........

Polecane posty

Gość ja ostatnio mogłam
Spadam, czas wrócić do życia :-) W każdym razie ja miałam wybór, wybrałam to, co wybrałam - najwyżej za jakiś czas napiszę, że całkowicie zmieniłam zdanie - lub wręcz przeciwnie :-) Trzymajcie się! 🖐️

Gość ja ostatnio mogłam
opiekun w DPS

Gość pracodawca na umowie
o prace musi odprowadzic kilkaset złotych do zusu, a nie robi tego na umowie zlecenie

Gość ferioza
Woroncow, tylko dlaczego rzesze tych zdrowych mają płacić za tę garstkę osób, któym wysiadł kręgosłup? dlaczego ja mam się rozchorowac (i wielu innych) z przepracowania zeby urobić na zus? żeby potem leczyć tę chorobe z tej samej kasy, na której zdobycie straciłam zdrowie? jakiś dalajlama powiedział, że ludzie traca zdrowie, by zarobić fortunę, a potem tracą fortunę, by odzyskać zdrwoie. twoje myslenie jest tego swietnym przykładem.

Gość jakby na to nie patrzeć
winne jest Państwo. Składki są tak wysokie ,że pracodawcy muszą likwidować etaty. Zobaczcie ilu właścicieli sklepików sami stoją za ladą. Kiedyś zatrudniali innych, a dziś niestety ich na to nie stać. Wszystko drożeje, ludzie nie mają co jeść, bo nie mają pracy. Jest coraz gorzej.Jak nic się nie zmieni to chyba rewolucja wybuchnie, bo zdesperowani ludzie w końcu wyjdą na ulicę...

Gość ala mała
wynika z tego, że nic dobrego nas nie czeka i chyba wrócą się dawne czasy gdzie ludzie role uprawiali żeby mieć co jeść