Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazkafe.

dziewczyny pomóżcie w wyborze perfum. jakich używacie?

Polecane posty

Gość mamazkafe.

ostatnio miałam euforię calvin kleina i bruno banani woman. chciałam teraz zamówić jakieś perfumy o podobnych zapachach. muszę też kupić mężowi - ostatnio używał czarnego hugo bossa at night i calvina kleina man czarnych...może macie jakieś podobne typy? będę wdzięczna:)

Bardzo ladny jesy pacco rabanne -Lady milion czy Donna Karan czerwona lub zielona..Dla faceta polecam davidoff hot weater..

dla mezczyzny- Mania Armani badz lacosta challenge a dla ciebie skoro lubisz takie zapachy to moze hugo boss deep red ja osobiscie jestem fanka Thierry mugler Alien, DKNY red deliciouse J.lo Still i cerutti 1888

Gość gddt
dla faceta podoba mi sie diesel only the brave albo boss ma swietne zapachy. dla kobiety to lista jest dluga no i zalezy od zawartosci portfela np. jadore, hipnose, laura biagotti, chloe. niektore perfumy jennifer lopez sa niezle i kally berry

Gość gddt
przepraszam hally barry

Gość middle_soprano
Guerlain - IDYLLE

z tanich perfum ale bardzo ladnych polecam czarnego playboya czerwony nie jest zbytnio ladny. uzywam rozniez Beyonce, czerwonej Pumy,Gucci Guilty jest cudowny psikasz sie raz zapach czujesz caly dzien,lubie tez S.Oliwier selection taka biala butelka sliczny zapach i oczzywiscie miliona mmmm... az ide sie psikne.Polecam te zapachy!!

Gość jnvbxcgjhdfxfg
HYPNOTIC-DIOR JEST CUDOWNY

Gość wózek stokke?!!!!!!! ;oooooooo
ja na półce zawszew mam Kenzo z maczkiem,a mąż Lacoste pour homme, to są nasze 2 stałe ulubiine zapachy. ja mam również:lacosta pink,armaniu summer code,marc jacobs lola,dior miss cherie,oraz jimmy choo,britney spears fantasy różowa. Mąż ma armani summer dla facetów,diesel flakon w formie pięsci i dolce gabbana the one gentleman.

Gość wózek stokke?!!!!!!! ;oooooooo
sorki marc jacobs daisy :P

Gość katikati
ja od lat uzywam tylko cerruti,tego pomaranczowego,a dla facetow teraz nowosc.VIP,sa swietne

Gość moje naj
to chloe, ck eternity i gucci envy

Gość kocham hp
euphoria - calvin klein oui - lancome halloween - del pozo giordani white gold - oriflame

Gość madzialenkaaaaaaa
ja sie zakochalam w carolina herrera 212 VIP-cudo, bardzo dlugo sie trzyma zapach boski

Gość heikik
chloe giordani white j lo-live fendi-fan di fendi nowa Kryska agilera tez fajna:)