Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 1981rok :)

czy jak chodzilyscie prywatnie do gina to za badania tez placilyscie?

Polecane posty

jak w temacie

Gość mamama27
no a jak myślałaś - przecież jak lekarz niema kontaktu z nfz czytaj przyjmuje prywatnie to badania też zleca prywatnie

czasem jest tak,z e mimo, ze lekarz przyjmuje prywatnie to przyjmuje tez panstwowo - to myslałam.

Gość tak, ponieważ
lekarz prowadzący prywatną praktykę nie ma podpisanej takiej umowy z NFS, która pozwala Ci korzystać z bezpłatnych badań. Za wszystko musisz płacić. Ale czasem, jak lekarz z przychodni jest miły ;), to przepisze Ci takie badanie na swoim skierowaniu i możesz zrobuić badanie wtedy za darmo ;) Spróbuj - ja mam np. wielu znajomych lekarzy i oni mi przepisywali, może i Tobie się uda...

Gość PANIEpowiedz
do tej kur­wy je­banej przez ojca! suko! możesz przestać używac infantylnych piz­dowatcych zwrotów typu urodzinek? nie ma takiej słowo łachudro parchata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tak, ponieważ
PANIEpowiedz - jesteś matką czy wulgarnym, samotnym, tłustym, spoconym, śliniącym się prawiczkiem? Bo po przeczytaniu Twoich wypocin, podejrzewam, że tym drugim. A zatem co robisz na tym forum i co możesz wiedzieć o ginekologii, porodzie, ciąży czy wychowaniu dzieci?