Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Co za sen!

Polecane posty

Śniło mi sie, że byłam w czymś niesamowitym coś jak szkoła troche jak klub z pomniejszymi salami w każdym inna muzyka, dużo łazienek, facetów

Gość pompka 19cm
to był burdel :classic_cool:

prawie wszędzie była fajna muzyka, oprócz tego śniły mi sie też inne rzeczy np. na zewnątrz było coś jak jezioro, wszystko podświetlone, gwiazdy świeciły i światło w jakichś restauracyjkach...lodowisko dachy

nie wiem czy burdel...raczej nie, bo były też zakonnice :/ ostatnio często śnią mi sie zakonnice :/ ta zakonnica weszła do łazienki i coś tam ode mnie chciała ale uciekłam przed nią... chciałam znaleźć odpowiednią łazienke i odpowiedniego faceta do kopulacji ale nie udało sie :(

Gość sfhnergezrny
ja od jakiegoś czasu zapisuję swoje sny

i jak? czytasz później ich "interpretacje" ? ja sobie zapisuje od gimnazjum...a w ogole mam troche takich snów które pamiętam do dziś a śniły mi sie np. w roku gdy Papież przyjechał do Warszawy (chyba lata 90')

było troche murzynów ale to w takim pomieszczeniu z muzyką której nie lubie chyba rege ? tam były murzyny i zakonnice był też jakiś typ południowy - turas albo włoch i gadałam z nim o wiem!! turek niebieskooki! i bylam w szoku że wyglada jak czlowiek

Gość sfhnerg
nie interpretuje ich, ale zawsze miło poczytać. Np. śniło mi się dziś, że zespół tanezcny w którym tańczyłam jak byłam mała reaktywował się, ale zostały tylko 3 osoby. Razem z nimi miałyśmy zatańczyć Thrillera Jacksona (co mnie ucieszyło, bo w realu też to umiem:)) w śnie wiedziałam, że umiem to najlepiej, więc chciałam tańczyć z przodu, ale tańczyłam z tyłu, gdzieś tak w połowie występu przeszłam do przodu i rzeczywiście byłam najlepsza (moja mama na widowni nagrywała nas kamerą:P). Po występie 2 dziewczyny odeszły i zostałam ja z jeszcze jedną, siedziałyśmy za kulisami i przyszła Rihanna. Powiedziała, że chce którąś z nas zaadoptować, ja powiedziałam, że mi się spieszy, więc nie (mama na mnie czekała w samochodzie), ta druga się zgodziła a Rihanna się ucieszyła, bo ze względu, ze jest z rodziny miałaby do niej darmowy numer.:D Sen jak jakiejś gówniary:P :P

oj dziwne...wczoraj mialam jeszcze lepszy ale to zaraz opowiem Prawa - penn Badgley. - jakos dziwnie mi sie to kojarzy :D :D:D a Tobie nie? :classic_cool:

hahah dobre z tą Rihaną i darmowym numerem :D :D mi sie dzień wcześniej śniło, że byłam spóźniona do szkoły (strasznie mnie to stresuje :( ) i zabrałam wszystkie manele i szczoteczke do zebów i kubeczek na przystanek autobusowy, by umyć w kiosku czekając na busa...ale w końcu stałam przy kiosku autobus nadjechał, a pani/pan w kiosku naliczył mi 205 zł!! nie wiem za co poszłam do autobusu wsiadać,a tam czekała moja mama przy wsiadaniu, chciała mi pomóc wsiaść z wozkiem inwalidzkim (?!) mowiłam żeby nie robiła mi obciachu a ona, że wózek mi sie przyda, że jak sie słabo poczuje to nie zasłabnę :O

Gość sfhnerg
heh:P Ja miałam kiedyś taki sen, nie będę go całego opisywać, ale siedziałam w samochodzie mojego dziadka, który stał na parkingu, a parking był tam, gdzie normalnie jest szczere pole. No i siedziałam na miejscu kierowcy, przyszła moja siostra, położyła na asfalcie 2 kanapki z serem, powiedziała, że je ukradła i poszła sobie:D

o z kanapkami też miałam sen - jadłam kanapki z ogórkiem kiszonym i serem żółtym i siedziałam w jacuzzi z dawną kumpelą :D w ogole snil mi sie basen 2-3 dni pod rząd Basen - Symbol ograniczonej nieświadomości p.s Prawa jakby co to ten Penn Torba coś tam nie podoba mi sie jakoś szczególnie :P bo napisałas "ten mój' :P akurat w plotkarze wszyscy faceci byli chałowi :O