Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rade odnosnie prostownicy pros

Jaka prostownica najlepsza na moje włosy?CZYTAJCIE TREŚĆ

Polecane posty

sianowate, zniszczone, ni to kręcone ni falowane.. Prawie żadna sobie z nimi nie radzi. Chciałabym żeby zachowały objętość i nie robily sie piora po wyprostowaniu ale i przetrzymały zmiane temperatury, deszcz,mzawke, snieg. Która byłaby najlepsza? Nie wiem którą wybrać bo do każdej są dobre recenzje.Moze Wy mi napiszecie z doswiadczenia jaka? Tak do 200zł. I prosze byscie nie rzucaly sobie od tak tylko przemyslane decyzje bo jednak 200zł to dla mnie dużo.Pozdrawiam :)

Gość perełka2567
ja mam kręcone włosy, prostownica daje im rade na maks godzine, najlepiej idzie wyprostować na grubej okrągłej szczotce, zaraz po myciu, wtedy są proste tak na cały dzień.

Gość chyba masz za duże
wymagania.. też bym chciała prostownicę, która wyprostuje włosy tak, że nawet po deszczu i śniegu będą proste, ale niestety takiej nie ma :( mam trochę podobne włosy do twoich, próbowałam wielu rzeczy i wierz mi - niemożliwe jest, żeby przy wilgotnej pogodzie trzymały się idealnie proste włosy. Zresztą moje, nawet przy dobrej pogodzie wytrzymują max 30 min :/ co do produktów to ja bym ci poleciła remingtona S1005 albo 505 (nie pamiętam dokładnie nr), ja właśnie taką mam zamiar sobie kupić. Miałam już okazję go używać i w porównaniu z innymi był wg mnie najlepszy. Kosztuje ok. 100-120 zł. BTW - czy masz jakiś sprawdzony środek do stylizacji włosów na gorąco, do stosowania na SUCHE włosy? ja mam teraz fajny spray z avonu, ale on jest tylko na mokro, na suche b. skleja :/

Gość trelemoreleeeeee
masz sianowate i zniszczone wlosy i o prostownicy marzysz? lepiej odzywke jakas kup. pusta laleczka kolejna widze

No właśnie tak patrze czytałam o niej, Aniol powiedz cos wiecej, masz slabe ale krecone, czy proste? ile wytrzymują? Tyle maseczek , odzywek itd co przetestowałam to głowa mała. Moje wlosy sa tragiczne ale nie moge z naturalnymi chodzic bo wygladam wstretnie. Ja czasami sie dziwie jak niektorzy po takich warunkach maja nadal proste, a dodam ze mam kolezanke ktora ma pudla na glowie, prostuje remingtonem i jej sie trzymaja pieknie do nastepnego mycia, moze to kwestia tego ze prostowac nie umiem? czy takie wlosy mam nie do ogarniecia?

Ja tydzien temu kupiłam prostownice FHI PLATFORM HEAT - 449 zł, ale warta ceny. Włosy błyszczące i gładkie, raz przejeżdżam po włosach i druty.

a na włosy do prostowania używam serum artdego styling tools . Piękinie pachnie i włosy są mięciutkie, uzywam pod koniec suszenia włosów

Ja mam od kilku dni prostownicę philips hp8333 i jestem bardzo, bardzo zadowolona. Też mam takie włosy jak Ty, w dodatku niezależnie od tego czy powietrze było wilgotne czy też nie, one skręcały się po wyjściu z domu. W dodatku wyglądały na bardzo przesuszone i zniszczone. Po tej prostownicy z funkcją jonizacji wyglądają zdrowo, są sypkie, idealnie proste przez cały dzień na zewnątrz, wytrzymują wilgotne powietrze, a na deszczu skręcają się minimalnie, spacer po delikatnej mżawce im nie zaszkodził :) gorąco polecam. Cena ok 100 zł

Gość chyba masz za duże
chodziło mi o S5500, znalazłam właściwy nr :P http://cokupic.pl/produkt/Remington-S5500 a co do prostowania włosów to zależy niestety nie tylko od sposobu, w jaki to robisz, ale też od tego, jakie masz włosy. Ja np. mam koleżankę, która myła włosy i prostowała wieczorem, szła spać, rano tylko czesała i miała b. ladne proste i długo się trzymaly bez kręcenia. A z moimi włosami po prostu nie da się czegoś takiego zrobić, żeby rano bez "niczego" dobrze wyglądały :(

a to serum tylko wygladza wlosy czy tez je regeneruje? Za 450 zł, to na razie nie możliwe Wszystkie nicki są zajęte - heh po takiej recenzji to chyba sie skusze :D Tylko ze na wizazu nie moge nigdzie znalezc opinii o nim (mimo wszystko lubie poczytac:P).A kupowalas na 'slepo' czy wczesniej troche sie dowiedzialas o tej prostownicy?

Gość chyba masz za duże
mi nawet prosto po wyjściu od fryzjera przy wilgotnej pogodzie włosy się robią takie "pierzaste" :(

Właśnie codziennie rano myję włosy, bo mi się szybko przetłuszczają, około południa byłaby tragedia. Po kilku godzinach mam bardziej oklapnięte, miekkie,ale rano to straszne siano

Mi tak samo :( Pamietam bal w 3 klasie gimnazjum.Poszlam wyprostowałam, jakies odzywki mi nalozyla czy cos,zeby sie trzymały. Deszcz zaczal padac i mimo ze mialam parasolke to od wilgoci miałam loki :o innym razem nakręciła mi loki,to w miare sie trzymały, ale z prostowaniem najgorzej jest. A jakich kosmetykow uzywacie zeby je ogarnąć? Bo juz nie wiem co mam kupic :(

Gość chyba masz za duże
ja używam dużo odżywek i maseczek, w większości tych "popularnych" dostępnych w sklepach. Z "lepszych" poleciłabym serię matrixa, ale ja używałm tylko do farbowanych, maseczka była super. Z kosmetyków do stylizacji używam niewiele, bo wielokrotnie próbowałam i za dużo nie dają, a obciążają mi włosy. Przy prostowaniu trochę jedwab w płynie (nie codziennie) i lakierem trochę utrwalam. Dobrze się sprawdza przy moich włosach taki spray z avonu (różowa buteleczka) do stylizacji na gorąco - ale jak już pisałam tylko na wolgotne włosy, bo na suche skleja.