Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Farewell

żonaty ale kocha kochanke

Polecane posty

Witam wszystkch żonatych . Celem mojego tematu jest dowiedzieć sie czy onaci kochają swoje kochanki , co jest u nich najważniejsze i kim dla nimi tak naprawdę są. W trakcie opowiem swoją historię . proszę piszcie szczerze :)

Gość bhjklhjikl
kazdy i kazda ma bez dyskusji

Gość sraka_praptaka_..
Tak, żonaci czasem kochają kochanki. I to jak kochają. Czasem nawet uda się dwa razy pod rząd.

Gość rebak
jeśli jest z nią zwiazany emocjonalnie, to ją kocha, na swój sposób , ale żonę także

Gość von Giebke
jeśli są dzieci to hańba kochać kochankę !

Gość rebak
autorze a co z twoją historią?

Gość sraka_praptaka_..
Najpierw musi wymyślić.

Gość .....ignor.....
w dupie mamy twoja zalosna historie takich atkow sa tutaj setki wejdz na nie, czytaj, pisz na nich to wszystko i tak sprowadza sie do jednego kurestwa

Gość podłoże chapmana
Kocha się i to ponad wszystko, tylko zazwyczaj spotykają się w nieodpowiednim czasie. Np. 20 lat za późno...

Gość sraka_praptaka_..
Ja jestem żonaty.

Gość podłoże chapmana
Ja mam staż małżeński 25 letni, dorosłe dzieci, żonę i ... kochankę, dla której tylko żyję.

Gość sraka_praptaka_..
Kochanka - super. Ale ile to kłopotów, zabiegów, wydatków...

Gość podłoże chapmana
Kochanka młodsza o 25 lat, młodziutka i bardzo ładna. Ja mogę sobie jedynie o niej pomarzyć bo ona ciągle z kimś się umawia... Mogę jedynie o niej marzyć, to mi zostało na stare lata:(

W moim przypadku też jest spora różnica wieku. On ma lat 32 a ja zaledwie 16. On mnie rok temu pozaczepiał i się wkręciłam. Zaczeliśmy się spotykać, całować itp. Po jakimś czasie jak chciałam częściej go widywać to on niby albo nie miał czasu albo nie miał jak. Ja się tylko denerwowałam, stawiałam mu warunki i przez to on się wkurzał aż doszło do tego, że prze dłuuuuugi czas z nim się nie kontaktowałam. Teraz po kilku miesiącach przerwy zaczeliśmy znowu pisać i nawet raz się spotkaliśmy pogadać. Emocje chwyciły górę i zbliżał się do mnie. Chciał całować, chwycił za ręce, przytulał itp. Najlepsze że mieszka kilka domów ode mnie i przyjaźni się z moim Ojcem. Co sądzicie o tym?

Gość jijijijijiji
właśnie emocje, może jest z tobą związany emocjonalnie

Gość jijijij
żonę kocha, ale do ciebie też coś czuje, ale tak można w nieskończoność

Gość jijijij
a masz jakieś dowody na to, ze jej nie kocha?

Samo to że szukał kogoś innego jest dowodem. Nie zwraca na nią uwagi. Czasami sypia w przyczepce kempingowej.

Gość jijijij
:) zobaczysz jak sie życie potoczy, wtedy bedziesz wiedziec

Gość jijijij
jakiego?

Gość .....ignor.....
haha dwa gównojady sie na topie spotkaly i debatuja o starym chuju ktory wyrwal gimgowno na ruchansko :D:D:D:D:D:

Gość dddfgddddddddddd
te, cizia :D jakie trzeba miec iq zeby dac sobie wciskac kit przez starego dziada i jeszcze w niego wierzyc:D

Gość przykladny_ojciec
Mam 36 lat, żonę, dzieci i kochankę.... Powiem ci tak.... Nigdy nie przestałem kochać żony ani dzieci. Kochankę poznałem przypadkiem i łączy mnie z nią tylko seks. Nie ma mowy o miłości chociaż jej się wydaje że ją kocham. To nie miłośc lecz chęć wyrwania sie z codzienności nas połaczyła. Chcę to zakończyć ale boję się że może to spowodować wyjawienie wszystkiego mojej żonie. Z wami później same problemy. Nigdy bym nie zdecydował się na to ponownie. Tobie młoda panno radzę z tym skończyć. Za młoda jesteś na rolę kochanki. Młoda naiwna. Co on może ci dać? co? Rzuci zone? Zapomnij!!... Jeszcze w ciaże z nim zajdziesz i zostaniesz samotna matka z dzieckiem w dodatku maloletnia. Znajdz sobie kogos kto naprawde bedzie o ciebie dbał.