Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyLady24

Sylwester . . .

Polecane posty

Regres - a Tobie co się porobiło?? jakiś taki łagodny' Temat w miarę sensowny więc i sensownie można sobie pogadać :) powspominać i wymienić spostrzeżenia

Gość moje najlpesze sylwestrowe
ok :), tak tylko miło się zdziwiłam :) dziękuję i pozdrawiam, bo z przyjemnością się czyta dla mnie najważniejsze w sylwestrowym wieczorze jest by spędzić go z osobami, które lubię w sposób taki jak lubię. Forma - naprawdę nieistotna

dla mnie najważniejsze w sylwestrowym wieczorze jest by spędzić go z osobami, które lubię w sposób taki jak lubię." dokładnie :) powiem więcej,Sylwestra warto spędzić w taki sposób w jaki nam najbardziej odpowiada, w taki sposób w jaki chcemy...

Gość męski świńtuch ostry
żal tych co spędzają sylwestra "pod publiczkę" mimo, że w skrytości serca chcieliby go spędzić inaczej (choćby samotnie przed kompem) :D

Gość mi raczej żal tych co marzą
o sylwestrze z przyjaciółmi, a spędzają go przed kompem 🖐️

Gość moje najlpesze sylwestrowe
nie bądźcie tacy współczujący innym :p, tylko po to, żeby się przekonać że macie lepiej niż inni są lepsze sposoby na poprawę nastroju. We dwójkę z mężem też się stroimy, robimy fajne potrawy, wygłupiamy się, tańczymy, oglądamy fajerwerki, pijemy alkohol. Jutro będą z nami dzieciaki, wiec seksualnych ekscesów nie będzie, niestety:) - ale może pogramy w jakąś planszówkę np W tym roku pochorowali nam się na jakieś wirusy znajomi, więc planujemy przejść się z szampanem i poodwiedzać. Albo nie, ale i tak będzie super

A ja uwielbiam bale sylwestrowe i wlasnie jutro na taki sie wybieram z mezem zamierzam tanczyc do rana i bawic sie swietnie :)

yeez to fajnie Tylko uważaj na bąbelki w szampanie ;) udanej impry i Sz.N.R ;)

uwielbiam szampana :) szczegolnie w Sylwesta Regres Wszystkiego Dobrego na Nowy Rok

Gość Michal z Iloną
A gdzie spędzaliście tegorocznego Sylwestra? Bo my wybraliśmy się w góry,a dokładniej tutaj www.Start.Zakopane.pl organizowali sylwestra i zabawa byłą naprawde świetna. Polecam wszystkim.