Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zua kobietua

Jestem w ciąży ale nie jestem szczęśliwa

Polecane posty

Gość Zua kobietua

Bo to dziecko nie jest męża:-( jak mam mu to powiedzieć? A tak się biedak cieszy:-(...

Gość Zua kobietua
No właśnie nie prowo, nie tym razem. Postawcie się w mojej sytuacji. Myślicie że powinnam powiedzieć mu prawdę?

Gość Zua kobietua
No właśnie nie prowo, nie tym razem. Postawcie się w mojej sytuacji. Myślicie że powinnam powiedzieć mu prawdę?

jego oglądacz Mody na sukces i znający historie Ridża pierworodnego syna Stefy, powiedz, bo prawda wylezie w najbardziej nieporządanym momencie.

Gość idz pod biedronke
Ale niespodzianka na koniec roku no nie ma co :D

Gość Zua kobietua
Może mi wybaczy to w końcu dobry człowiek

Gość ..yyyy...
A mozesz nam cos jasniej powiedziec. Czyje to dziecko w takim razie? Jak do tego doszlo?

Gość Zua kobietua
dziecko z byłym, wiem wiem jak to wygląda ALE TO BYŁ TYLKO 1 RAZ

Gość ierjcivdhdvh
nie badz glupia, nie mow!

Gość ..yyyy...
Ile po slubie jestescie?

Gość Zua kobietua
2 lata

Gość ..yyyy...
Bo albo to jest prowo albo jestes naprawde nie powiem kim dziewczyno..sory ja tego nie pojmuje..

Gość ..yyyy...
I przespalas sie z bylym?:-( oj.....jak do tego doszlo...i to tak krotko po slubie..?

Gość Zua kobietua
nie oceniajcie mnie, stało się, chwila słabości, mogę okłamać, dam radę ale zawsze będę się bała czy się nie wyda np. kiedy dziecko zachoruje, krew itd, co radzicie? wiem, że jak powioem to będzie koniec małzeństwa, na bank

Gość gajamdajt
lepiej postaw na szczera rozmowe i mu powiedz. Ta mysl wykonczy twoja psychike:(

Gość jak tylko
Twój były nie jest murzynem czy chińczykiem to nie mów mężowi. Zostawi Cię i tyle będziesz mieć. I módl się żeby kiedyś Twoje dziecko nie zachorowało i nie trzeba było oddawać krwi czy innych narządów bo wtedy Twój mąż będzie chciał być dawcą i wyjdzie po latach że nie jest ojcem. A wtedy też Cię zostawi. Będziesz całe życie w niepewności bo prawda może wyjść w każdym momencie.

Gość Zua kobietua
w skrócie, bardzo kochałam tego byłego, to miłość mego życia ale nieodwzajemniona, zostawił mnie na 2 mce przed slubem, powiedział, że chyba nie jestem tą kobietą, po pół roku ożenił się i ma dziecko z inną, ja ciągle o nim myślałam i ....jego chwila słabości (pokłcił się z zoną i do mnie przyszedł), moja chwila słabości i stało się, ja męza tak nie kocham jak jego ale jestem z nim żeby nie byc sama, on jest dla mnie bardzo dobry, bardzo chce dziecka

Gość gajamdajt
a nie mozesz wrocic do bylego?

Gość ..yyyy...
Nie oceniam cie..jestesmy tylko ludzmi,. Ale pow mu.. On cie bardzf kocha napewno..wiec pomysl jak bedziesz sie czula jak bedziesz klamala:-( po za tym jaka masz pewnosc ze na 100% ta dzidzia nie jest jego?

Gość madziulka1e
jak kochasz męża to mu nie odbieraj tej radości i mu nie mów że to nie jego dziecko

Gość Zua kobietua
nie wrócę do byłego, powiedziałam mu o ciąży a on chciał mi dać na skrobankę, odpada jak dla mnie...w każdym razie on powiedział, że to mój problem i on nie zamierza zmieniać swojego życia, poza tym on nie wie czy to na pewno jego, skoro zdradzam męża to może i z innymi

Zua kobietua czekaj w żargonie brudbych suk i zdradzonych to sie nazywa??? eee jestes szmatą? i co mamy ci doradzic 2 drogi sa zle.. trzymac to dalej to cie wykonczy powiesz mu da ci 100 zloty na odchodne i kaze spierdalac,,

Gość Zua kobietua
na pewno to dziecko nie jest męża bo z nim zawsze jest prezerwatywa (nie mogę brac pigułek), z byłym raz było i to raz bez gumki:( inne kobiety nie mogą zajść a ja tak po jednym razie, jestem wściekła:(

Gość ..yyyy...
No ale nie wyzywajcie jej. Przeciez mezem tez uprawiasz seks wiec to moze jednak jego. Ale faktem jest tez ze zdradzilas,..

Gość ..yyyy...
No to...masz problem. A ile macie lat z mezem..?

Gość Zua kobietua
zdradziłam wiem, nic mnie nie tłumaczy, wyzwiska mam w nosie...czuję, że jak powiem to wyląduję na bruku z dzieckiem, będę musiała sądzic o alimenty

WYKLINAM CIE!!!!! a dziecku wsplczuje ty masz rozterki a co on ma pomyslec... najpierw sie mysli!! a nie "chwile slabosci" sralalal kutasa ci brakowalo i tyle.. zdradzilas nie szukaj tu pocieszenia.. brzydze sie toba