Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gitarzynka

Najmilszy podryw ze strony faceta jaki sie Wam przydarzył

Polecane posty

Gość Gitarzynka

Kobietki moze napiszecie najfajniejsze sposoby jakimi chcieli Was poderwac mezczyzni? posmiejemy sie, pogadamy , ot tak po prostu:) Mnie ostatnio chlopak chciał poderwac w taki sposob, ze w momencie kiedy odwróciłam głowe w lewa strone , chłopak siedzacy obok mnie mrugnał okiem w moja strone i wysłał ustami calusa:P to bylo bardzo sympatyczne hehe jednak musiałam mu podziekowac , poniewaz mam chlopaka:) ale było to bardzo mile ze wzgledu , ze wiekszosc podrywów zaczyna sie od łapania za posladki;/....

Gość Gitarzynka
nikt Was nie podrywał??:D

Gość fajjjneeee :)
rozwselił cie moze nie tylo podrwał co poprostu poprawił humor :) mi sie nie zdarza byc podrywana a jak jestem to w taki sposób ze mam ochote strzelic sobie w głowe

" ze wiekszosc podrywów zaczyna sie od łapania za posladki;" za posladki złapał mnie tylko jeden facet i byl to moj maz ... jak by mnie jakis obcy inny złapał to by sie spotkał i poznal najbardziej zlosliwa cudowna a zrazm oziebła i kochana sucz swiata :)

Gość preston
raz laska wychodzila z autobusu to caly czas na manie spogladała . Mogla sobie zrobic przez to krzywde bo wychodzila tyłem do wyjscia a kierowca mogl zamkanc drzwi na przystanku

Gość jestem Twoim idealem
zawsze powiadm" a moze bys sie tak ze mna umowila?":)

a mnie "podrywaja" dzieci, nastolatki i stare dziady

napisałam w cudzyslowiu bo tego nawet podrywem nie mozna nazwac poniewaz to jest mega zajebiscie niesmaczne :o i oblesne

fajjjneeee :) Moze bys tak sie ze mna umowila,co?:P

Gość Gitarzynka
hehhe:P piszcie, piszccie, moze w ten sposob podsuniemy dobry patent na miły i kulturalny podryw dla tych niesmiałych..ja mimo, iz mam chłopaka jak ktos w mily sposob chce mnie poderwac, to nie mówie jakos chamsko czy w ten desen ale staram sie odmówic w taki sposob, zeby sie temu chłopakowi/mezczyznie nie zrobiło głupio bo wiem co to znaczy porazka:) zawsze to milej sie zyje;)

Gość lusienkaaa
mi znajomy w czasie rozmowy zwrocił uwagę, żebym ciut poprawiła bluzkę, w którymś momencie sam to zrobił - czym mnie zirytował :P potem przyznał, że się cały w środku gotował i teraz myśli jak się dobrać do moich piersi :)

Podchodze do kolezanki i mowie: czy zechcialabys pojsc ze mna do tej cukierni,bo chcialbym porownac czy ktores z ciastek moze byc slodsze od Twoich ust:)

" czy zechcialabys pojsc ze mna do tej cukierni,bo chcialbym porownac czy ktores z ciastek moze byc slodsze od Twoich ust" no fajny sposóbv na rozbawienie :) oczywiscie w mily sposób i bardzo pozytywny ale watpie w to by jakas sie zgodzi

""ale było to bardzo mile ze wzgledu , ze wiekszosc podrywów zaczyna sie od łapania za posladki;/...." Większość tych skutecznych podrywów, dlatego to praktykują." naprawde???oO to mni8e jeszcze nikt tak nie złapał za tyłek :/ zaden chłopak badz mezczyzna w ramach podrywu tego nie uzył :o moze ze mna jest cos nie tak ze mnie nie łapia za tyłe :o

naprawde lubicie byc lapane za tyek przez obcych facetow?

Gość Gitarzynka
Prawiczek bez wiary "ale było to bardzo mile ze wzgledu , ze wiekszosc podrywów zaczyna sie od łapania za posladki;/...." "Większość tych skutecznych podrywów, dlatego to praktykują." zalezy co sie komu podoba i jakie traktowanie;/ no ja na takie cos niestety jestem uczulona, nie znosze chamstwa i obłapywanie przez nieznanych, obcych ludzi, to sie nazywa chamstwo, brak kultury i zezwierzecenie...ale niektórym dziewczynom "bez wyobrazni" to sie podoba a faceci mysla, ze to normalne takie zachowanie;/patura straszna

dla mnie normalna reakcja madrej kobiety powinien byc cios w pape dla obmacujacego

"naprawde lubicie byc lapane za tyek przez obcych facetow?" nie mam zielonego pojecia , pozki co nie uswiadczyłam tego wiec nie wiem nie umiem na tyo pytanie ci odpowiedziec, zaden mnie za tylek nie lapał

Gość Gitarzynka
jestem Twoim idealem dla mnie normalna reakcja madrej kobiety powinien byc cios w pape dla obmacujacego zgadzam sie z tym...ja polecam sposob na szybkie wykrecenie palca a'la chuck norris xD

"dla mnie normalna reakcja madrej kobiety powinien byc cios w pape dla obmacujacego zgadzam sie z tym...ja polecam sposob na szybkie wykrecenie palca a'la chuck norris xD" ja niczego nie polecam, jedynie trzymanie rak przy sobie i wantualne oddalenie sie od zboczenca

Gość Gitarzynka
wiecie co bez obrazy ale metoda " podryw przez łapanie za tyłek" sprawdza sie dla nastolatek albo dla dziewczyn baaaaaaaardzo niedowartosciowanych, których taki gest "cieszy"

dosc szybkim i miarowym krokie po za tym co to za burak co obca babe za tyłek obmacuje :o

Gość Gitarzynka
fajjjneeee :) heheheh ale było by smiesznie:-), ktoś miałby nauczke, zeby takich metod nie stosowac:D

Gość Gitarzynka
Moze ktos opisze jeszcze swoj przypadek na MIŁY PODRYW??:)

"wiecie co bez obrazy ale metoda " podryw przez łapanie za tyłek" sprawdza sie dla nastolatek albo dla dziewczyn baaaaaaaardzo niedowartosciowanych, których taki gest "cieszy"" własnie o to chodzi gdyby nie te niedowartoscio2wane laski to oni wogole nie mieli by szans taka prawde zakompleksione zastraszone dziewczyny sa podatne i łatwe poniewaz kqazdy taki gest odczytuja jako mega zainteresowanie ewentualnie miłosc ... smutne ale niestety takie własnie sa celem takich kolesi

"wiecie co bez obrazy ale metoda " podryw przez łapanie za tyłek" sprawdza sie dla nastolatek albo dla dziewczyn baaaaaaaardzo niedowartosciowanych, których taki gest "cieszy"" własnie o to chodzi gdyby nie te niedowartoscio2wane laski to oni wogole nie mieli by szans taka prawde zakompleksione zastraszone dziewczyny sa podatne i łatwe poniewaz kqazdy taki gest odczytuja jako mega zainteresowanie ewentualnie miłosc ... smutne ale niestety takie własnie sa celem takich kolesi

"fajjjneeee heheheh ale było by smiesznie , ktoś miałby nauczke, zeby takich metod nie stosowac" czy ja wiem

dla mnie taka co daje sie podrywac przez lapanie i macanie,nie jet nic warta.Uznalbym poprostu ze sie nie szanuje,a mnie takie nie interesuja.

"dla mnie taka co daje sie podrywac przez lapanie i macanie,nie jet nic warta.Uznalbym poprostu ze sie nie szanuje,a mnie takie nie interesuja." za ty obłapujac ja i macajac z pewnosci bardzo ja szanujesz i masz napewno bardzo powazne podejscie do niej i całej tej sytuacji