Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka16

ciaża w wieku 16 lat?

Polecane posty

Gość 9eug
Dziecko, ty chociaż sama z pieluch wyrośnij i potem myśl o dzieciach...

Gość ddaa
tak a potem babcia wychowa jak się mamie znudzi bawienie. :O

Gość opsopsopsops.
Lilka :) Sama sie zaplodnisz ?:) Wiesz w ogole jak sie dzieci robi ?

mam chłopaka...chcemu przez sąd wziąć ślub...on ma 26 lat i jest nam cudownie a z pieluch dawno wyrosłam

A dlaczego chcesz miec dziecko ? Masz wg mozliwosci by miec maluszka ? Prace odlozeone pieniazki ? W tyc czasach nie jest sztuka zrobic dziecko tylko sztuka jest je wychowac i zapewnic mu odpowiedni byt

Ja mam teraz 19 lat tez chce miec dziecko i tez wiele osob tego nie akceptuje , no ale ja mam bardzo dpobra prace , mieszkanie i chlopaka do ktorego mam pelne zaufanie i jestesmy ze sobia juz bardzo dlugo .

Mam znajomą, taką dalszą, która ma 16 lat i jest z drugim dzieckiem w ciaży :/. Pierwsze urodziła w tym roku w lipcu a termin z drugim ma znowu na lipiec. Na moje ciąża w tak młodym wieku to już przesada. Przyznam sama miałam 18 lat jak urodziłam córke, ale 16 i mniej to jeszcze samemu jest się dzieckiem.

Gość a ja mam 1 4 lat iteż chce
chyba wezmę kieszonkowe i pójdę do sklepu kupic dziewczynkę

mój facet zarabia bardzo duzo i ma własny domek a ja puki co sie ucze i czasem dorabiam na jakis okazjach czuje sie na silach zeby zajsc w ciaze a mój Aruś tez bardzo tego chce. kiedys miał żone ale ona urodziła martwe dziecko a potem sama popełniła samobujstwo

Tez majac 16 lat bylam jeszcze dzieckiem i nie wypobrazam sobie miec dziecka no ale to jej decyzja i jesli ma chlopaka ktory zapewni im dobry start no to moze i dadza sobie rade . Tylko po co ? Ja sie jeszcze zastanawiam czy jeszcze nie zaczekac , choć mam wielka ochote na dziecko i wiem ze sobie poradze to jeszcze mam watpliwosci . Cheba jednak za wczesnie na takie plany wiesz??

jedynym minusem jest to ze on ma taką robote ze zadko jest w domu bo jeździ tirem za granice i czasem mnie zabiera nawet :)

ej czemu ktos sie podszywa ?? jaką żone??!! jakie samobujstwo?!! to nie ja pisalam...

jest tu jakas młoda dziewczyna w moim wieku mniejwięcej która jest w ciąży albo chce byc?

Gość roznicaciekawa
nie mozesz chociaz liceum skonczyc by zabarac sie za macierzynstwo ?????

Gość a ja mam 20 lat
a jak już urodzisz i dziecko pójdzie do przedszkola to Ty co będziesz robiła? dopiero wtedy się uczyła?zostaniesz kurą domową?

Gość provo 0/10
no, moze 1/10

Gość nkaoxm
sluchaj jak masz zamiar robic sobie dziecko bedac jeszcze nim to twoja sprawa. po co te watki ???? Czego chcesz ?? Chcesz to rob twoja sprawa jak sobie zycie ukladasz. Co chcesz uzyskac pozwolenie ?

Gość kilimandżaro4312
DZiewczyno staraj się bo ja siem staram już od dawna i nic z tego!! Jusz czy miesionce zajść nie moge! Tez chce dzidziusia, moja mama na pewno nam pomorze mój ukochany też tego pragnie sam zproponował miłość bez kondona! Mam 15 lat, w lutym 16 wcale nie uważam ze za wczesnie!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem dojżała!

ale to jednak prawda ze wy baby z kafeteri nie potraficie byc miłe!!ciągle zrzędzicie znudzone wychowywaniem dzieciaków!!jak tak mozna co za swiat...

Gość nkaoxm
wy sobie jaja robicie prawda??????

aha...facet chce dziecko twój??!! widocznie tez jakis gówniaż bo jak mozna myslec ze 16 letnia dziewczyna podoła obowiązkom domowym i macieżynskim skoro jak mówisz nie ma go ciągle w domu...;/

Gość prawda w oczy kłująca
napisz ile masz lat a ile ma twoj partner i od ilu jestescie razem.