Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lerana

Zacti + działa czy nie?

Polecane posty

Gość tutaj podam sklad
zacti,znalazlam na forum Składniki Zielona kawa Ekstrakt z mniszka lekarskiego Olejek eteryczny ze słodkiej pomaranczy Olejek eteryczny z geranium Zalecana porcja (1 tabletka) 150 mg 150 mg 1 mg 1 mg Produkt zawiera składniki pochodzenia roslinnego - zielona kawe i ekstrakt z mniszka lekarskiego wpływajace korzystnie na przemiane materii i biorace udział w przemianach weglowodanowych. SKŁAD: syrop ryzowyr, substancje przeciwzbrylajace: weglan magnezu, cytrynian wapnia, dwutlenek krzemu, olej słonecznikowyr, zielona kawar, ekstrakt z mniszka lekarskiegor, olejek eteryczny ze słodkiej pomaranczyr, olejek eteryczny z geraniumr. rskładniki pochodzace z produkcji ekologicznej. Certy kat ECOCERT sas F. 32600 ZALECANE SPOZYCIE: 1 tabletka co 2 dni. Spozywac rano, popijajac szklanka wody lub soku owocowego. Opakowanie suplementu wystarcza na 8 dniowa suplementacje. Zaleca sie powtórzyc przyjmowanie produktu co najmniej 2 razy w roku. Nie nalezy przekraczac zalecanej porcji do spozycia w ciagu dnia. Suplement diety nie moze byc stosowany jako substytut zróznicowanej diety i zdrowego trybu zycia. Nie zaleca sie stosowania u kobiet w ciazy i karmiacych. Zacti+. Suplement diety. 4 tabletki po 730 mg. Masa netto: 2,92 g Sposób przechowywania: Przechowywac w sposób niedostepny dla małych dzieci. Najlepiej spozyc przed koncem: data minimalnej trwałosci na spodzie opakowania Numer partii: na spodzie opakowania, Wyprodukowano we Francji. dziala ten specyfik???

Gość Tiia
ja używam plastrów liposukcyjnych i jestem z nich bardzo zadowolona

Gość potworek_813
Ja podchodzę bardzo sceptycznie do tych tabletek, ale ponieważ różne diety i tabletki testowałam , to stwierdziłam że zamówię Zacti+ . Od jutra zaczynam.

Gość jolciaL
DO TIIA!!! Ja równiez czytałam o tych plastrach ale nie znalazłam żadnych opini o ich działaniu.Napisz prosze jak to z nimi tak naprwde jest.Schudłaś coś po nich?

Gość Tiia
W dwa tygodnie schudłam ponad 3 kg, naklejam je na noc na stopy i zakładam skarpetki a rano odklejam i wyrzucam. Naklejam białe a zdejmuję prawie czarne.

Gość shrek__________
POCZYTAJCIE SOBIE KTO TAKI ''AMPLIFIER'',np. W GOOGLE,,, ALBO KOMPUTER ŚWIAT nr.8/2012,,,WTEDY WAM SIE ROZJAŚNIE W GŁÓWKACH,, TE SUPER ODCHUDZONE PANIE TO NIC INNEGO JAK TEM AMPLIFIER,CI LUDZIE ZA KASE PISZĄ LISTY POCHWALNE NA TEMAT DANEGO PRODUKTU,,,,,,CZY KTOŚ SŁYSZAŁ ŻEBY TABLETKA ZJADŁA NASZ TŁUSZCZYK????????? A JAK JUZ TO GDZIE TEN TŁUSZCZYK??????WYPAROWAŁ?????????????? HAHAHAHA

Gość shrek__________
Tiia ile ci płaca za ta reklame??????????????????

Gość jamasama
a ja ruszam skurko ciemniejszo i mam na brzuchu jasniejszo....ale jaja...ja pitoile walnij sie włep ...!!! kryptoreklamo uhujala..!!

Gość Terterka
na odchudzanie tylko i wyłącznie actislimfa

Gość Lozerka
mi actislimfa nic a nic nie pomogła - bujda na resorach

Gość wa_wa
Ale wy jestescie dziwne...kurde!! Nie badzcie naiwne-co to za tabletki. Ciekawe ze ta firma ktora to sprzedaje nie jest najbogatsza na swiecie. Myslcie dziewczyny!!. Ja tam chodze na silke, na masaze, mniej jem, piję-i jest dobrze. Tłuszczyk wygniata mi p.Darek- www.masaz.warszawa.pl - Jeżeli jestescie z Wawy , to smiało wpadajcie do niego. I głowa do góry!!

Gość Lozerka
ale kosztuje Cie to wszystko pewnie też nieźle

Gość wa_wa
@ Lozerka -ojtamoj...daje rade...a koszty jakies musza byc...nic nie masz za free...Place za cały pakiet zabiegów(mam10), wychodzi taniej -albo normalna cena i 2 zabiegi gratis. Gosciu sie dogaduje dosć dobrze, negocjuj znim.

Gość Lozerka
na ja niestety z nad morza jestem, więc do Wa-wy na zabiegi mi się raczej nie opłaca

Gość Terterka
actislimfa jest cudowna w miesiac schudłam 10 kg

Do TERTERKI, a możesz podać więcej info ? Ile tego "zjadłaś", ile to kosztowało, czy stosowałaś przy tym dietę, ile ruchu (spacery, ćwiczenia, itp.)

Gość Rally_1
Strata kasy. Zakupiliśmy z żoną 16 tabletek, czyli drugie 16 w gratisie. I mi waga spadła o 2 kg a mojej żonie nic. Tyle że ja brałem tabletki na początku raz na 2 dni, potem codziennie, a na końcu 2 na raz każdego ranka. To co piszą, to bzdura, naciąganie ludzi. Rozumiem, że na 1 osobę może nie działać, ale u nas spradziliśmy na 2. Wydaliśmy 300 zł, zapożyczyliśmy się, a teraz pozostanie nam jedynie te wyrzucone w błoto pieniądze oddać.

Gość Fallka
A zwróciliście się do nich o zwrot kasy? Moja ciotka też kupiła zacti + i schudła na nim 3 kg, stwierdziła, że nie spełnił jej oczekiwań i zwróciła puste opakowanie - dostała pełny zwrot kasy za kurację, chociaż dokonała zwrotu po regulaminowym czasie.

Gość Rally_1
Niestety, ale żeby uzyskać zwrot pieniędzy trzeba mieć dowód zakupu, a jest tak że przeciętny człowiek jest zaaferowany tym, że schudnie i nie pomyśli żeby poszukać w opakowaniu tego dowodu zakupu. Ja niestety nie skojarzyłem i straciłem kasę. Jeśli więc decydujecie się na zakup pamiętajcie żeby zachować paragon.

Gość Fallka
to proponuje abyś napisał do nich maila, bo skoro przyjmują zwrot po terminie to może dowodu zakupu tez nie potrzeba - w końcu maja Twoje zamówienie

Gość Lozerka
dokładnie, walcz o swoje

Gość Anielka_41
Około rok temu używałam zact + z bardzo dobrym efektem a teraz jestem na royal-slim. Ciekawe czy dorówna zacti

Gość Anita_Poznań
Równiez kupiłam sobie Zacti +. Anielka a ten royal to tez tabletki?

Gość Anielka_41
nie, royal-slim to plastry liposukcyjne i wygląda na to , że działają

Gość dzindziara
łykacie tabletki na wszystko co mozna a potem sie dziwicie ze na swiecie tyle nowotworow...

Gość Fallka
żyjemy w swiecie gdzie nawet powietrze jest niebezpieczne, jakby sie tak człowiek wszystkim przejmował to nic by nie jadł ani nie pił

Gość Grethsien
koniec końców ja też zamówiłam Zacti +

Gość Yumman
dziewczyny dajcie spokój na odchudzanie to tylko actislimfa

Gość Yunnan
Dziewczyny, jednak zacti działa, u mnie nagle 7 kg w dwa dni. Jednak !!!!

Gość Yumman
wolne żarty to możliwe tylko z actislimfa