Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagusia z wrocka

mąż spędzi Sylwestra z kochanką- nie ze mną

Polecane posty

Gość jagusia z wrocka
Wiem, że ma kochankę. wiem nawet kto to jest, jak się nazywa i gdzie mieszka. W gruncie rzeczy to jej nawet współczuję bo wiąże sobie kobiecina z nim nadzieję na trwały związek....

Gość Olcia0604
Kochana, jest cos takiego jak karma. Wroci do nich obojga na bank :D

Gość Me Mima
Wiesz że ma kochankę i jeszcze chciałabyś by spędził z tobą sylwestra ? Tu tu nie szukaj pocieszeni tylko się z nim rozwiedź idz do prawnika na darmową poradę , zbieraj dowody ,że ma kochankę wywalczysz rozwód z jego winy będzie płacił na ciebie dożywotnie alimenty i na dzieci alimenty .Wez się w garść jak masz dzieci to myślisz ,że one tego nie widzą braku miłości czy szacunku czego ty je byś uczyła ? że rolą żony jest gotowanie pranie i bycie upokarzanym ? Kochać kogoś to jedno ale trzeba wiedzieć kiedy odpuścić . Jak wiesz że między wami zle to namów go na terapię małżeńską jak nie będzie chciał iść to na co ty liczysz ?

jaka jest geneza rozpadu Twojego małżeństwa? Nie uciekał bym, poprostu bym odmówił. Potrafimy z żoną odmówić sobie seksu bez obrażania się. Ale 10 razy jego czy Twoich?

Gość Me Mima
jak wiesz kto to to w sądzie byś ją wpisała jako światka i musiałaby się zgłosić na przesłuchanie nie miała by wyjścia i byś miała alimenty na siebie !

Gość sylvina28
Ale wy durne jesteście, ja na twoim miejscu jutro elegancko wyszlabym za nim, nawet z dziećmi za rączki, i przywitała się z kochanką, dzieci wręczyłabym tatusiowi, niech się zajmie w sylwestra...szkoda dzieci, wiem, ale kobieto pomyśl o sobie, miej szacunek do siebie, a wtedy nic nie będzie dla ciebie trudne.

Wiem,że Ci przykro i współczuje.Ale z drugiej strony będąc w Twojej sytuacji,kiedy to mąż oświadcza że spędza Sylwestra poza domem ( już pomijając kochankę) zaplanowałabym najlepszą impreze swojego życia! Nie możesz pójsć do znajomych,rodziny albo podrzucić dzieci rodzinie i pójść się zabawić?Powinnaś tak zrobić,dobrze się zabawić i nie ukrywać tego przed mężem!Niech wie,że na nim świat się nie konczy i że możesz poradzic sobie bez niego a nawet spędzić miło czas.

Gość Me Mima
czytałam na Prawo SOS i nie można odmówić zeznań jeśli napiszesz że nie masz możliwości dojazdu czy masz coś ze zdrowiem to musisz się stawić na najbliższy komisariat i tam składać zeznania :)

Gość borys29
same prowokacje na tym fortum,ludzie przejawiacie talmudyczne myslenie z tym seksem,Żydzi wciaz o seksie gadają i piszą

Gość borys29
same prowokacje na tym fortum,ludzie przejawiacie talmudyczne myslenie z tym seksem,Żydzi wciaz o seksie gadają i piszą

Ma kochankę i Ty o tym wiesz i Ty rozpaczasz, ze sylwestra z Toba nie spedzi? I Ty mowisz, ze jej wspolczujesz, ze mysli, ze staly zwiazek bd z nim miec? A ja wspołczuje Tobie jesli Ty tak wciąż myslisz.. Zrob wszsytko zeby sie od niego wyniesc a nie zrobisz z siebie tylko idiotke.. kobiety szanujcie sie..