Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgentT

Samotni pośród ludzi

Polecane posty

Ja idę na domówkę do znajomej. Ma być 16 osób, a nuż kogoś dziś poznam. A Ty co planujesz robić w tę noc?

ja też coś miałem z gardłem ale udało się w porę zaleczyć. jak zostałbym w domu, to też za koniec świata bym tego nie uważał. Ja tak wielkiej wagi do tego dnia nie przykładam. Dzień jak dzień, w każdy można zrobić imprezę jeśli jeśli się chce. Liczy się bardziej towarzystwo niż okazja.

No dokładnie - tragedii nie ma. Ale tak jak pisałam, mam podejrzanie dobry humor dzisiaj :D Wczoraj zawiodłam sie na koleżance z pracy i tak emocjonalnie do sprawy podeszłyśmy, ze w nocy spać nie mogłam. :O Dzisiaj już mi lepiej, ale zawsze wszystko przeżywam i nie umiem tego zmienić. To będzie moje postanowienie nowooczne, zeby trenowaś silną psychikę :D

Wszystkim samotnym pośród ludzi i nie tylko życzę Szczęśliwego Nowego Roku i przekonania się na własnej skórze, że prawdziwa przyjaźń jeszcze istnieje, a z samotnością można się rozstać raz na zawsze :)

Gość 6086
samotnosc to calkiem niezla rzecz...szczegolnie samotne mieszkanie...o niczym nigdy tak mocno nie marzylam jak o tym by miec swoj kawalek podlogi :D

Gość jan_Warszawa
Dla osób starszych, samotnych Multipub ma specjalną ofertę w każdy czwartek. MultiPub czynny od 10:00 (część pubowa) W części klubowej wieczorem DANCING 30+, POZNAJ SWOJĄ DRUGĄ POŁÓWKĘ, godz. 21.00! Impreza kierowana do osób starszych: rozwodników, singli, wdowców i osób samotnych... Poznajcie się! W Warszawie brakuje takich miejsc, gdzie mogą bawić się osoby 30+. Więc zapraszamy. Impreza w stylu Dancingu, lata 50', 60', muzyka w stylu Czerwonych Gitar itp., muzyka podchodząca pod weselną, duży parkiet. Zapraszamy. Wstęp wolny! WHISKAY DAY- drinki na bazie whisky tylko 14zł! Multipub pod „Grubą Kaśką Warszawa Al.Solidarności 68 A (tuż przy Pizza Hut) www.multipub.pl multipub@wp.pl