Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyy

Jaki makijaz do tej sukienki!!

Polecane posty

Gość herrrr944
przesadzac mozesz ile wlezie !! :D:D:D:D: to w końcu sylwester!! ja tam wale brokatu na wszystko co się da :) ale też bym zrobila przydymione oko :)

Gość Kara_panikara*
mi się podoba takie połączenie , troche letnie w sumie ale jak szaleć to szaleć jak pisaly dziewczyny :)))))

Gość pomocyyyyyyyyy
jestem brunetka wiec i tak troszke carnego bym dala zeby makijaz byl mocniejszy ale pomysl z szafirem zoltym i czarnym tez mi się podoba ...fajny ten cien maxfactora :D takie pawie oko sobie zrobic z tym fioletem na letnią imprezę to szał :D

Gość pikaaaaCziu
ja nie lubie takiej pstrokacizny .. stawialabym na pierwsza propozycje ale udelikatniona ...Wercia ma racje, ze przesadzic mozna i bedziesz wygladac jak paw..

brunetki moga sobie pozwolic w sumie na wiesze szalenstwo z makijazem , ale tez nie ma co szalec za bardzo. Jak Ci wyjdzie ladnie to sprobuj zawsze mozesz zmienic przed wyjsciem

Gość pomocyyyyyyyyy
a jakiej firmy cienie polecacie ?zeby sie dlugo utrzymywaly, byl duzy wybor kolorow najelpeij taka paletka jak pokazywalyscie a nie pojedyncze bo zbankrutuje hehe tak zebym jutro zdazyla kupic bo na necie masa fajnych ale potrzebuje na juz :(

Gość pomocyyyyyyyyy
to skocze jutro do galerii zobacze co maja i bede kombinowac ... my kobiety to mamy przechlapane ;)

Gość Roberto.........
przydymione oko>? jak to robicie, nad ogniskiem? :)

Gość Blair2224
Bardzo prosze o pomoc. Mam kobaltową sukeinke na wesele.http://www.google.pl/imgres?hl=pl&newwindow=1&client=firefox-a&hs=q9e&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=7T2OLkJn3zv_TM:&imgrefurl=http://elsueno.pl/product.php%3Fid_product%3D228&docid=_A6F565m_vAofM&imgurl=http://www.elsueno.pl/img/p/228-464-large.jpg&w=300&h=300&ei=JpFeUPXmN8bHswb484GwBQ&zoom=1&iact=rc&dur=4&sig=117790632627901171759&page=3&tbnh=166&tbnw=166&start=38&ndsp=21&ved=1t:429,r:19,s:38,i:280&tx=64&ty=-21&biw=1360&bih=549( mniej więcej cos takiego. Tylko moja ma długość do kolan, na biuście jest gladka i pod biustem jest odcinana pasem w tym samym kolorze) Jestem brunetka o zielono- szrych oczach. Taki kolor brudnej wody. Brwi i rzęsy mam bardzo ciemne, za to bardzo jasną karnacje, ale zamierzam pare razy przed weselem użyc samoopalacza więc przyciemnie trochę skóre. proszę doradzcie mi makijaz i dobor biżuterii. Buty i bolerko będe miała czarne

Gość Blair2224
Dodam jeszcze tylko, żę mam bardzo duże oczy, ale za to z opadającymi zewnętrznymi koncikami więc to stwarza chyba pewne ograniczenia chce wyglądac jak najkorzystniej