Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaaa 2777777777

Nie cierpie swojej pracy.

Polecane posty

mam dosc tej pracy.Mecze sie w niej. Teraz bylam na zwolnieniu ten tydzien po nowym roku ide do pracy.Ale na sama mysl boli m mnie brzuch. Zarabiuam grosze 1000zł a bardzo ciezko fizycznie pracuje.

Gość gfdghyjt
a co robisz w tym kierunku aby zmienić prace?

Gość gdzie pracujesz
?

praca na produkcji. " KALIBRACJA JELT NATURALNYCH'/ Mieszkam w malym miesicie i o prace jest ciezko. Mam 3 letnie dziecko, ktore chodzi do przedszkola i godziny mojej poracy pokrywaja sie z godzinami urzedowania zlobka. I tutaj jest ok. Ale co z tego jak ta praca juz nie daje mi zadnej przyjermnosci. Jest cioraz gorzej- ciagle sie czepiaja ze sie malo robi.] Ale jak tu robic jak nie ma z czego.

Gość Mongolski hodowca motyli
A gdybyś zarabiała 3 tys to polubiłabyś?

za taka ciezka prace perzynajmnie ze 2 tys. na reke powinnam dostawaca nie takie grosze. Nogi mi juz siadaja i kregoslup.Bo to praca stiojaca po 9 h dziennie.

up

Gość malwinkaaa 2333
up

Gość rurofon prawdziwy
Ale co z tego jak ta praca juz nie daje mi zadnej przyjermnosci. to trzeba bylo sie uczyc a nie kisic ogora facetowi i bachora machnac pracuje sie aby wyzyc a nie dla przyjemnosci, niedouku

Gość bim bom za 5 dwunasta
rozglądaj się za czymś innym, wysyłaj cv, rozmawiaj ze znajomymi na ten temat...a nuz coś gdzies innego się trafi. jak nie - pozostaje ci zacisnac zęby i myslec w pracy o czyms przyjemnym :)

rurofon prawdziwy Ale co z tego jak ta praca juz nie daje mi zadnej przyjermnosci. to trzeba bylo sie uczyc a nie kisic ogora facetowi i bachora machnac pracuje sie aby wyzyc a nie dla przyjemnosci, niedouku mam dla ciebie propozycję nie do odrzucenia... wybijesz północ dziś łbem o scianę? :P :classic_cool:

umowe mam do konca luztego 2012 roku. Watpie zeby mi przedluzyli umowe.Bo czesto chodze na zwolnienia lekarskie. sama z pracy nie zrezygnuje+ bo musze pracowac i zarabiac.

Gość rurofon prawdziwy
bim bom ty tez z tych co najpierw ruchala potem myslala?

niue jestem po podstawowce.Mam technika administracji i co y tego po tym nie ma nic. A na studia poprostu nigdy nie bylo mnie stac.

w pracy ciagle sie czepiaja a to ze malo a to zle. Coraz gorsza jakosc jelit a oni nam kaza duzo robic ale z czego. urabiam sobie rece i nic z tego nie mam.

Gość rogatka
taka polska rzeczywistosc, nawet ludzie po studiach i z tytualami ciezko tyraja za grosze i sa ponizani, albo zasilaja szeregi bezrobotnych, bo maja za wysokie kwalifikacje, aby pracowac fizycznie, trzeba miec wyjatkowe szczescie, zeby dostac jako taka w miare prace, tzn na kokosy i stanowisko nie liczmy bez znajomosci, ale chodzi o rodzaj pracy i atmosfere tam panujaca, aby bylo w miare normalnie,ja mialam to szczescie :) udalo mi sie!! tez pracowalam ciezko, dzwigajac duze ciezary ale przyjeto mnie na troszke lepsze stanowisko.

urabiam sobie rece i nic z tego nie mam. Masz wszystko, co niezbedne - masz czym zapłacić czynsz, czym nakarmic dziecko i takie godziny pracy, aby mieć czas je wychowywać cała reszta jest fakultatywna :classic_cool:

Moj x. sam widzi co sie ze mna dzieje jak chodze do pracy.Jestem znerwicowana. I po 1 dniu jestem juz padnieta.Przychodze po pracy do domu i nie mam sil na nic.

przieciez z takiej wyplaty nie starcza mi na oplaty.

Gość rogatka
coz moge ci poradzic? jesli nie ma mozliwosci innej pracy w twojej okolicy to niestety ale musisz dzwigac swoj krzyz, tak jak wielu z nas.. jestes samotna matka?

Gość sialalalalalalallalalalal
a ja wam powiem, że po studiach pracowalam na produkcji, dzisiaj dla absolwentów studiów nie ma pracy, mądrale jedne! Tą pracę rzuciłam, też dostawałam takie grosze. Autorko współczuje, ja się przekwalifikowałam, skończyłam drugie studia.

ja bzm chciala isc jeszcze na studia ale od przyszlego roku ale czy nie jestem za stara.bede miec 28 lat.

mam partnera.Sam mi ciagle mowi.Trzeba poszkac ci innej pracy bo mi sie wykonczysz.

Gość rogatka
ja poszlam na studia w wieku 26 lat i.. jestem tam raczej z tych mlodszych :) wiec glowa do gory ;) dopoki zyjesz na nic nie jest za pozno, albo moze jednak sprobuj poszukac tej innej pracy skoro tylko jest jakakolwiek mozliwosc, moze w jakims sklepie?

cieyko mi bedzie pogodzic opieke z praca. Moj X. pracuje do pozna a nie mam nikogo innego do pomocy nad dzieckiem. i tu jest problem.

Gość cala sala wali z nami
smartfon Moze bylo trzeba sie uczyc? hehe ale powiedziales...a ile to ja znam osob po studiach siedzacych na kasie albo w ogole bez pracy wiec nie gadaj bzdor! a poza tym ja np. nie moglam od razu po liceum isc na studia bo moich rodzicow nie bylo na to stac po tym jak tata zachorowal. Musialam isc do pracy, dopiero pozniej rozpoczelam nauke jak juz jako tako zarabialam...a Ty przestan dogadywac ludizom glupku.

po nowym roku musze cos myslec. z mojej wyplaty nawet na oplaty nie starcza.

Gość vbcvbnbvmbm
no widzisz a kur.wy w rzadzie nic nie robia a mają 15 tysięcy, lekarz nawet mniej sie napracuje a ma 10 tysiecy, jesli chozi o zarobki to ten swiat jest bardzo niesprawieliwy