Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to beznadziejne świnie

Dlaczego faceci są tacy beznadziejni?

Polecane posty

Mają wygórowane wymagania wobec kobiet, a sami "idealnością" nie grzeszą. Kobieta jest sprowadzana prawie do przedmiotu. A to cycki nie mieszczą się w danej skali, a to waży kg więcej lub mniej niż powinna. A nawet jeśli wszystko jest ok, to i tak będą oglądać się za innymi kobietami, zdradzać i podniecać innymi. Wielu z nich pragnie dziecka ale kiedy kobiety ciało zmieni się po ciąży to wtedy powiedzą "do widzenia" Ponieważ według nich kobieta powinna być zawsze piękna i seksowna w każdej chwili (inaczej zaczną się rozglądać za małolatami, bo starsza już nie spełnia wymagań) , chętna w każdej chwili i o każdej porze i na wszystko, usłużna, opiekuńcza, pracowita, musi dobrze gotować, wykształcona, powinna też dobrze zarabiać, mieć zamiłowania artystyczne (pięknie spiewać, tańczyć i haftować :O) i wiele, wiele innych. A sami to co? Co wy macie do zaoferowania :O

Gość miejscowy blokers
bo rodza ich kobiety:classic_cool:

a oto jeden z przykładów wymagań facetów :O 1. Wiek: najlepiej młoda studenciara: 17-23, ale nie więcej jak 29. 2. Wzrost: Małe, wysportowane może być, ale najlepiej w okolicach 170 cm (czyli 20 cm wyższe ode mnie) i nie wyższe niż 180 cm (bo nawet do minetki nie sięgnę). 3. Waga: BMI maks. 20. Nigdy powyżej 59 kg i nigdy poniżej 47. Prędzej stanę się pedałem niż odstąpię od tej reguły. 4. Głowa: Włosy nigdy ścięte na chłopaka, co najmniej do ramion, nigdy aż do pasa. Kolory nigdy idiotyczne w rodzaju: czerwień, fiolet, zieleń. 5. Piersi: kształtne, ale nigdy malutkie. Nigdy pikujące, nigdy z dużym rozstawem, nigdy masakrycznie schodzące na boki, 6. Nogi: najlepiej długie, ale wysportowane bierę każde. 7. Znaki szczególne: absolutny brak. Nie dopuszczam żadnych wad fizycznych. Rzygam na widok najmniejszego tatuażu oraz kolczyka w innym miejscu niż ucho (rzygałem też, gdy to pisałem - przyp. Kominek). 8. Ubiór: modnie, sportowo, elegancko, czysto, seksownie. 9. Charakter: kobieca aż do bólu, czysta aż do przesady, piękna, o pięknym głosie i cudownym uśmiechu za dnia, nocą zaś - głośnym, głębokim gardle i tyłeczku, który nie zawsze lubi delikatne obchodzenie. Zapach: każdy powyżej 100 zł za 50 ml. 10. Preferencje seksualne: dziewictwo tylko jeśli szybko uleczalne. Doświadczenie nigdy nie jest wymagane, jeśli kobieta chętna nauczyć się wszystkiego. Typ pani, która zna na pamięć "Taktowność niewskazana". Może udawać orgazmy. 11. Kulinaria: absolutnie wymagane branie lub zamiar brania pigułek. Nikt nie lubi gumek, a ja szczególnie. 12. Typ: romantyczki. Wierząca w prawdziwą miłość. 13. Nałogi: niepaląca, pijąca bardzo okazyjnie, niećpająca nawet paracetamolu. 13. Przejścia: bez przejść, bez smutnej przeszłości, bez traumatycznych wspomnień, bez złamanego serca 14: Nigdy: nie była na Woodstock.

Gość Nina :))))))
dokladnie... jestescie gówno warci i macie mylne pojecie o kobiecym ciele! Jestescie niedojrzali. a z czego to wynika, nie wiem, My mozemy sie starac , na glowie stawac a wy co:/

Gość Ale to my zarabiamy na was
i dzieci leniwe suki a skoro płacę to wymagam🖐️

"mamy do zaoferowania siebie, my nawet z brzuchem piwnym i śmierdzącymi skarpetami jesteśmy idealni No właśnie bo kobiety są w stanie pokochać i zaakceptować mężczyznę takim jakim jest, jednak niestety to już nie idzie w drugą stronę :O Seksmisjo nadejdź wreszcie!

Gość 1vs2
"A na co mi kobieta żłopiąca piwo i ze śmierdzącymi skarpetami" A co nam z takiego faceta? :O

Gość hola,hola***
łoo,a ja myślałem,że te wymagania wypisane wyżej,to normalka i każdy się na to godzi,a tu proszę,dla kobiet to coś dziwnego,baby to porażka.

Możesz go mocno kochać i gotować obiady :P jak nie wiesz na co Ci taki chłop. Rada dla Ciebie poszukaj faceta (choćby i z brzuchem piwnym) który widząc Cie w papilotach powie że jesteś piękna :D

Gość przecież to zwykły zabieg
przecież to są wymagania, które większość kobiet spełnia, ale jeśli ktoś w każdym punkcie prezentuje całkowitą odwrotność to ma prawo się oburzać:D

Gość Pani Luksja ()
kocham was ludzie, jak dziś popiję przed kompem to może się zaczernię i zostanę z wami na dłużej, buźka!

Gość 1vs2
"Rada dla Ciebie poszukaj faceta (choćby i z brzuchem piwnym) który widząc Cie w papilotach powie że jesteś piękna" Mam faceta i jest to facet, który faktycznie nawet kiedy będę w papilotach powie mi, że jestem piękna. Ale co z tego? Uroda przemija, ja się zestarzeję a on mnie zostawi w cholerę bo przecież już nie będę spełniała wymagań :o Dlatego chrzanię to i chyba wole być sama bez głupich złudzeń wierząc w człowieczeństwo mężczyzn :O

biedny ten twój facet

Gość jhgtfrdftgh
babom się w dupach poprzewracało , macie być zgrabne i zadbane a jak nie to żaden facet was chciał ni ebędzie bo do wyboru pełną innych pięknych laseczek

Gość baby same sa glupie bo traktuj
sie jak przedmity od wyladu jeszcze narzekaja ze faceci uwazaja je tylko za wory na sperme

Gość gmdk
przecież to są wymagania, które większość kobiet spełnia, ale jeśli ktoś w każdym punkcie prezentuje całkowitą odwrotność to ma prawo się oburzać Co to za bzdura? Co z tego, że spełniam większość z tych wymagań? Tu nie o to chodzi. Nie jestem kawałkiem mięcha A jeżeli wam się to podoba to już wasza sprawa

Gość ytuiaa
dla mnie to nic dziwnego, mój mąż mnie zostawił dwa lata po urodzeniu dziecka a teraz jest już z inną dziewczyną studentką. Jak byłam młoda i atrakcyjna to bylam dla niego najlepsza, teraz znalazł sobie nowy towar do podziwiania. Kobieta jak się zestarzeje to prawie żaden facet nie zwróci na nią uwagi, facet do starości będzie atrakcyjny dla innych kobiet. A my zostaniemy samotne z dziećmi patrząc i cierpiąc w środku jak nasz partner już nie patrzy na nas tak jak kiedyś a ogląda się za atrakcyjnymi i o nich marzy. Ja jestem sama i już nigdy w życiu się z nikim nie zwiąże bo faceci potrafią tylko wykorzystywać.

Gość gmdk
babom się w d**ach poprzewracało , macie być zgrabne i zadbane a jak nie to żaden facet was chciał ni ebędzie bo do wyboru pełną innych pięknych laseczek a facet ma być przystojny, koniecznie z kaloryferem na brzuchu, grubym portfelem i kierowniczym stanowiskiem, pasjami, nietuzinkowym poczuciem humoru, ambitny, zaradny, niebanalny, i z grubym penisem przynajmniej 20cm. A jak nie to

Gość gmdk
miało być z grubym, dużym penisem minimum 20cm długości

Gość poioiooioo
nie mam ładnego głosu, nie jestem eteryczna, mam rozstawne małe piersi, mam 30 lat, mam traumatyczną przeszłość, na pewno nei jestem kobieca aż do bólu,krzywe żeby. Więc niech nikt do kurwy nędzy nie pisze że prawie każda spełnia te popierdolone wymagania.

Gość gmdk
ytuiaa, współczuję bydlaka :( Jednak takie są smutne realia. Dlatego nie mogę zrozumieć kobiet, że jeszcze się płaszczą i mają do czynienia z tymi świniami. Dlaczego oni mają takie wymagania i my się do tego dostosowujemy a już wobec nich to wymagań nie mamy. Oby tylko był. Żałosne

Gość jhgtfrdftgh
gmdk nie pierdol dobrze wiesz nędzna kobito że dużo jest ładnych i atrakcyjnych młodych polek więc które polecą na każdego bo większego wyboru nie mają a w dodatku się pindrzą i stroją dla niego jakby był najlepszy na swiecie. Ja nie jestem jakiś mega przystojny a sa laski które zrobiłyby wszystko żeby ze mną być. to ty się martw że ciebie jakiś facet nie będzie chciał jak przytyjesz po dzieciaku.

Gość gmdk
dobrze wiem, że są takie kobiety i właśnie nie mogę pojąć ich postępowania. Wyznaję zasadę, że lepiej być samej niż z byle kim. "to ty się martw że ciebie jakiś facet nie będzie chciał jak przytyjesz po dzieciaku." Nie będę się tym martwić ponieważ nie mam zamiaru mieć ani dziecka ani żadnego pacana w postaci faceta.

o co Wam kurwa chodzi?!. Kobiety też chcą by ich faceci byli przystojni i pociągający i uwierzcie, że Wy też porzucacie facetów z tych samych powodów

Gość gmdk
Kobiety też chcą by ich faceci byli przystojni i pociągający i uwierzcie, że Wy też porzucacie facetów z tych samych powodów Mam taką nadzieje.

Gość ulikoa
jedzcie sobie za granicę w innych krajach europejskich kobiety nie dbają tak o siebie jak polki, są grube, ubrane w dresy, mają tłuste włosy a obcasy ubiorą raz do roku na sylwestra, jak ulica idzie piękna zadbana dziewczyna to na bank jest polką. A faceci tam mimo tego wszystkiego szaleją za tamtymi kobietami i można spotkać wiele par gdzie bardzooo przystojny chłopak jest z bardzoo przeciętną kobietą twierdząc że ją kocha nad życie. W Polsce to nie przejdzie bo tu faceci są rozpieszczeni przez kobiety, każda wygląda pięknie, na ulicach rzadko spotyka sie naprawde brzydką, większośc polek to zadbane atrakcyjne kobiety, poza tym kobiet jest więcej niż mężczyzn, faceci naprawdę mają w czym wybierać a my jak głupie płaszczymy się przed każdym i stroimy dla niego jakby to był jakiś Bóg a to najczęście przeciętniaczek z dużym ego które mu jeszcze powiększamy naszym zachowaniem. A jak przytyjesz, zestarzejesz się to taki leszcz odchodzi bo przecież ma masę innych fajny dziewczyn do wyboru które zrobią dla niego wszystko. Same żeśmy sobie wychowały takich durniów.