Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki 2011 - podsumowanie

Polecane posty

Ja też się nie wybieram. Mam teraz na oku piękną kobietę. Przez nią nawet mi się w mózgu poprzestawiało i kto wie co będzie, jakby wyszło. Można powiedzieć, że dla niej może odszedłbym od ideałów moralnych.

Gość do mnie za 4 h przyjdzie
nie... z czystej ciekawosci chce zobaczyc jak to jest. Ale nie nastawiam sie na jakies czary mary

Gość luzer znowu ma zwidy
.

a jak myslisz w jakim celu zamowilem sobie ja?

Gość Pan Kot
Nawet nie sądzilem ze ludziom może tak przeszkadzać to że są prawiczkami oraz taka chęć poznania ciała kobiety i zasmakowanie tego seksu ze są w stanie wydać taką kasę na kilka godzin bycia z kobietą

AveDave - jak masz chęć, to pisz do niej. Jeżeli nie spróbujesz to się nie dowiesz.

moze ludziom wieku 20-24 lata to nie przeszkadza. Ja mam 29 i lekko mi to ciazy szczegolnie gdy widzisz w kolo sparowanym znajomych. A ty sie czujesz jak ufoludek. A zamowilem by sie przekonac czy warto sie zmienic by miec dziewczyne chociazby do seksu.

Gość Zuzanna Amelia #####
No to napisz i wtedy przekonasz sie czy masz pozamiatane

Te pomarańcze to dopiero są biedni ludzie. Oni myślą, że my wszyscy wyglądamy jak Quasimodo. Zauważyłem, że jak komuś coś wyjdzie to zawsze zarzucają, że ktoś zmyśla. Biedni, zawistni ludzie bez żadnych sukcesów muszą się tak wyżyć.

ja dzisiaj na mieście widziałem sporo dziewczyn samych

Typowe myslenie jak prostytutka to ma pewnie milion syfow. Otoz nie nie wzialem sobie byle jakiej "lampucery" poza tym skad ta pewnosc ze normale dziewczyny single/ w zwiazkach sa "czyste" ?

"poza tym skad ta pewnosc ze normale dziewczyny single/ w zwiazkach sa "czyste" ?" Dlatego trzeba robić badania. I mieć 100% pewność.

Gość luzer znowu ma zwidy
to znaczy że jesteś na niskim poziomie dojrzałości.

Gość Weraaaa...
A nie boisz sie, ze kiedy bedziesz mial kobietę to wyjdzie na jak i ona cie z tego powodu zostawi? Ja nie chcialabym faceta który korzystal z takich usług

prostytutki napewno często sie badają, no i używają prezerwatyw, to miłej zabawy, był taki czas że ja też o tym myślałem, ale teraz mam już kogoś

Orange - czy Ty przypadkiem nie jestes jednym ze stalych czarnonickowych bywalcow tego topa?

Gość Weraaaa...
To wyjdzie na jaw*

Weraaa... - nie musi się do tego przyznawać, że jego pierwszy raz był z kurwą.

to co ma zdechnąć jako prawik, ma kase, stać go, niech sie bawi

"to co ma zdechnąć jako prawik, ma kase, stać go, niech sie bawi" Dlatego już napisałem - jego życie, jego sprawa.

Wera - o czym Ty piszesz? Odrzucic za seks z prostytutka to moze taka 18-22. A wtedy to moze dobrze ze odrzuci bo to nie jest wiek do zakladania stalych zwiazkow. Taka 25+ jak odrzuci faceta bo byl u dziwki to moze ryzykowac ze odrzuci jedynego, ktory chcial z nia staly zwiazek. Wiec ja bym sie na miejscu takiej 25+ dooooobrze zastanowila zanim zacznie odrzucac. Samotnych kobiet 25+ chetnych na zwiazek jest sporo. Zaden problem jak jakas odpadnie.

Nie jestem bywalcem bylem tu pare dni temu pierwszy raz. "ze kiedy bedziesz mial kobietę" Jak mialem 20 lat to te slowa mnie hamowaly by nie pojsc, ale teraz pora przestac wierzyc w bajki mam prawie 30stke na karku i nie sadze ze kiedys ja bede mial. Bynajmniej prawikiem umrzec nie zamierzam.

dokładnie, i brawa za odwage, mi tego brakowało i nie poszedłem do prostytutki

Gość Weraaaa...
Argen- czyli jesli ona zapyta wprost czy taka sytuacja miala kiedys miejsce ma kłamać? A jesli ona wyczuje kłamstwo i wyciągnie z niego prawde? Różnie to moze byc, ja bym nie ryzykowała. Juz lepiej znaleźć jakas chętna w internecie, wiele jest przeciez takich darmowych "ofert"

Gość Pan Kot
Są większe dramaty niż prawictwo. Złamany kręgosłup, rak, białaczka, hiv, brak konczyny