Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zdesperowany2011

szumy i piski w uszach i w głowie

Polecane posty

Leczę się od 09.11.2011.Zaczęło się od pisku lewym uchu.Znalazłem się w p.Laryngologicznej gdzie stwierdzono bezropne zapalenie ucha.Dostawałem leki,które na początku pomagały na tyle że mogłem normalnie funkcjonować w domu.Kolejna wizyta w poradni,zmiana leków i koniec ciszy.Od tej pory nic mi nie pomaga.Na podstawie audimetru p.Doktor stwierdziła uszkodzenie komórek słuchowych.Miałem wykonaną kateryacje która pomogła mi na dwa dni i znowu lekar i kolejne leki które nie pomagały.Doszło do tego że szumy i piski się nasiliły i dochodziło do odrętwienia lewej strony głowy i twarzy.Położono mnie na neurologie,porobiono wszystkie badania.Wszystkie wyniki wyszły dobrze.Jest mi ciężko z tym wytrzymać,nie jem nie śpie po nocach,lekarz stwierdził że sam doprowadzam się do depresji.Teraz mam skierowanie do Kliniki Laryngologicznej w Bydgoszczy i nie wiem co dalej,gdzie mam szukać pomocy i od kogo.Proszę o pomoc osoby w podobnej sytuacji.Nie daje rady i myśle już o najgorszym.Każda noc i każdy dzień są dla mnie udręką i koszmarem.Pomóżcie mi.Zdesperowany

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować