Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózek wózek

Czy opłaca się wystawiać wózek na Allegro?

Polecane posty

Gość wózek wózek

Ile razy przeglądam aukcje to mam wrażenie, że używane wózki w ogóle nie schodzą. Owszem, jeszcze czasem ktoś kupi Mutsy czy Bugaboo, czyli wózki które w sklepach są kosmicznie drogie, ale już tych po 1600 (gdy były nowe): x-landery, Bartatiny itp - nikt nie kupuje. Czy udało wam sie kiedyś sprzedać taki wózek? Czy jest to w ogóle możliwe bez zejścia z ceny do jakiejś śmiesznej sumy?

Gość ja sprzedałam- uzywany
adbor- za 400 zł

Gość ja sprzedałam- uzywany
ale nowy adbor to w sklepie 700- wiec to jeszcze inna półka cenowa i pewno klasa

Gość wózek wózek
To i tak nieźle, jeśli poszedł za więcej niż 50%

Co Tobie szkodzi wystawić :) A nóz sprzedaż! Dodatkowo możesz wystawić ogłoszenie w lokalnej gazecie,na jakies innej stronie internetowej,na przysłowiowym słupie.

Gość Taka jedna Ola :)
Można próbować. Ja miałam wystawiony na allegro i na tablicy. I sprzedałam z tablicy. Nowy w sklepie 1200zł- sprzedałam za 480 :o Niektórzy mówią że trochę tanio, ale jak chciałam więcej to nie było zainteresowanych :(

Gość vi-
a ja kupiłam używany wózek - i wcale nie było łatwo! jak była licytacja to zwykle kilka osób licytowało i cena szybował za wysoko dla mnie; jak była opcja "kup teraz" to zanim się zastanowiłam to aukcja znikała -rozumiem, że kupujący dogadał się z jakimś allegrowiczem poza licytacją na np niższą cenę i osobisty odbiór :( ale udało się i miałam całkiem udany wózek za 350zł. speceróki już mi się nie udało kupić używanej :( WYSTAWIAĆ, WYSTAWIAĆ!

Gość wózek wózek
Dzięki dziewczyny!

ja prawie 4 lata temu kupiłam na allegro Implast Bolder-nowy kosztwał ok.1 600 zł ,a ja zapłaciłam za taki w super stanie-800 zł i byłam zadowolona bardzo bo to mi sie podaobał a za nowy bym tyle nie dała- to był ten hit w kwiaty boldera....i teraz jak czekam na nowego maluszka to wiem ze bede go używała i sie z niego cieszę....wiec chyba warto ?:)

Gość to ja anonimowo
ja takze kupilam uzywany wozek za 400zl wlasnie bartatine 3w1, jestem mega zadowolona bo wozek w bdb stanie.

No właśnie ludzie kupują wózki używane ale najlpeiej stan idealny i za 30 %, ja nie sprzedam mojego jak juz to oddam ;) jak bd komu a jak no to od złotówki wystawie zeby nie leżał

No właśnie ludzie kupują wózki używane ale najlpeiej stan idealny i za 30 %, ja nie sprzedam mojego jak juz to oddam ;)

Gość ma-ma...
Ja sprzedałam na All 2 X-landery - 3 funkcyjny XA za 1000 zł i parasolkę XS za 250 zł poszły na pierwszej aukcji, było dużo licytujących i zapytań. W ogóle dużo sprzedaję i jakoś wszystko idzie za całkiem fajne pieniądze,\.