Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonykotlecik

Dlaczego siedzicie dzis w domach?

Polecane posty

dokładnie @eseses coraz częściej zwracam na to uwagę jak się będę czuł jutro , a nie "teraz podczas imprezy" chyba się starzeję ;P

Gość BEA71
mielonykotlecik To operacja na przetokę...mam juz za sobą dwie podobne operacje. Znowu się nacierpię...:(

Gość mielonykotlecik
''niech prawda zatriumfuje '' usmialam sie ;) alez tu wiele roznych osobowosci :D udany bylby sylwester :D

Gość mielonykotlecik
Zagubiona, nie naskakuj ;) dla kazdego chce dobrze, pytam bo chce pomoc...kto wie czy rozmawialas, moze nei jestes ulomna tylko obawiasz sie czegos, nie znam Cie, ludzie sa rozni..

Gość mielonykotlecik
@BEA71 Ojej..ostro, ze tak sie wyraze.. :/ BEDZIE DOBRZE. Innej opcji nie ma.

Gość eseses
lukas 83 @ wszyscy sie ciesza dzisiejsza biba, wydaje kase na szmatki, na wyjscie, melanz do rana w nd glowa boli. Bez sensu. przywyklam. jak bede sie chciala napic to jest tyle okazji by swietowac, a nie tylko dzis. To czysty marketing i naciaganie ludzi na wydawanie kasy. Chociazby markety, ludzie pchaja sie w wigilie i sylwka tam jakby mieli zamknac i juz nigdy nie otworzyc w zamian za to jutro spacer i obiadek na starowce o :) zamiast kaca i bolu glowy :)

Ja też w domu, drugi rok. Trochę z własnego wyboru, a trochę bo tak wyszło. Ale nie jest mi z tym źle :) Dla mnie najważniejsze, to spędzić sylwestra z kimś kogo naprawdę lubisz/kochasz, a nie z przymusu, bo wypada gdzieś iść zamiast siedzieć w domu itd. Mam nadzieję, że nowy rok będzie tysiąc razy lepszy od poprzedniego i tego Wam życzę!

Gość mielonykotlecik
eseses... troszke sie nie zgodze, swietowanie sylwestra to...o wlasnie...swięto ;) cos jak wigilia. tradycja. Nie ukrywajmy, chujowo siedziec w ten dzien w domu.

Gość eseses
swieto wymyslone i nic wiecej. . . mozemy miec odmienne zdanie. czy kiepsko ? nie zgodze sie. Inaczej :)

Gość mielonykotlecik
a Świeta Bozonarodzeniowe nie sa wymyslone?? to jakie?? permanentne? :P

sylwester to nie swieto. swieta sa bozego narodzenia i wielkanocne. sylwester to dzien ktory sie poswieca zwykle niestety na picie, rzyganie i urwany film... wiec wole chyba w domciu :) w paputkach i opatulona kocykiem z mezem u boku :) (nawet jak mnie wkurwia)

Gość eseses
Wigilia to katolickie swieto, nie wymyslone. Dla nas chrzescijan wazne. A sylwester nie jest koscielnym swietem.

Gość król zycia
BO JESTEM KRÓLEM ŻYCIA

hhm, wiem jak to zabrzmialo xD ale no... w takim gronie gdzie bylam zaproszona bez alkoholu by sie nie obeszlo...wolalam zostac w domu i w koncu wysprzatac pokoj :P pozatym swieta mialam bardzo intensywne :) nie sadzilam ze kiedys bede sie cieszyc z takiego wyboru :P pozdrawiam wszytskich cieplo

Gość mielonykotlecik
poczytaj jakie korzenie maja Swieta Bozego narodzenia lol ;) zadna religia nie jest oryginalna, jest mnostwo zapozyczen roznych obrzedow od egipcjan i innych kultur, ale widze, zes zapalony katolik, a racjonalne argumenty do takich ludzi nie przemawiaja. takze se nei pogadamy :P nie zbaczajmy od tematu ;)

nawet chrzescijanin sie zorientuje ze dobrze sie czasami zabawic :P nie potrzeba do tego konkretnie swiat :P nawet jezus rozmnozyl wino na weselu bo bylo malo :D pozatym upic sie dla lepszego czucia a dla ekscesow zdrowotnych to 2 rozne sprawy :P

Gość eseses
No dobrze, w porownaniu do Bozego Narodzenia Sylwester to zwykly rytual od wielu lat ale nie ma nic zwiazanego ze swietami. Nie wazne, temat przewodni dlaczego siedzimy w domku A Ty mielonykotleciku dlaczego w domu siedzisz ?

Gość spaniszka
a ja siędzę w domu, ponieważ mój facet jest w pracy dziś, ma nockę więc jakiś film, coś dobrego zjem i spanie

a do godziny 0 co macie planach robic? ja celine dion a pozniej kilka horrorkow bo taka faza ostatnio :D

sylwester to nie jest święto, jest to dzień w którym przyjęło się chucznie obchodzić odejście starego, i początek nowego roku ;) przyjęło się i tak funkcjonuje, czy to jest dobre, cz złe, nie mi to oceniać a odnośnie wigilii, czytałem gdzieś że prawdopodobnie Jezus przyszedł na świat nie w grudniu, tylko w kwietniu, albo maju (nie pamiętam dokładnie) taki mały fail przy wprowadzaniu (chyba) kalendarza gregoriańskiego

Gość lord batory
żadna nie jest oryginalna ale tylko jedna może być prawdziwa i mam cały czas wrażenie, że to jest jakieś dawno już zapomniane wierzenie i dawno zapomniany bóg który się na nas zemści za stulecia niepamięci tylko garstka wyznawców sprzed tysięcy lat dostąpi jakiejś tam nagrody wiecznego polowania, wojowania, czy czegoś w tym guście

Gość eseses
00:15 wylaczyc komorke i w swietym spokoju polozyc sie spac :)

"pozatym upic sie dla lepszego czucia a dla ekscesow zdrowotnych to 2 rozne sprawy" WTF??? co to znaczy?? lepszego czucia czego?? ekscesy zdrowotne??? moze ktos to przetluaczyc na polski?

Gość Śliwka we boczku
W domku. Narobiłam sobie jedzonka. Otworzyłam szampana i jest nieźle. Chłop gra imprezę łupucupu. Miałam iść do znajomych, ale postanowiłam zostać z psiakiem. Jest starutki, ma 14 lat. Po co ma się bać? Strzelają strzelacze;)

Gość mielonykotlecik
lord batory, bardziej jestem sklonna ku Twojemu rozumowaniu niz latajacym w niebie aniolkom. takze piateczka ;) czemu siedze w domu? juz pisalam. mialam 4 chetne osoby na babski wieczor w klubie, az w koncu zostaly dwie, ja i ona, stwierdzilysmy ze troche dupa uderzac w miasto we dwie ;)

jeżeli chodzi o telefony po północy, to i tak marne szanse żeby się dodzwonić, albo połowa towarzystwa jest pijana i nie potrafi wybrać odpowiednio nr ;), albo sieć jest tak zapchana że smsy z życzeniami dojdą rano dopiero

oh no dobrze, juz postaram sie w bardziej opisowy sposob wyjasnic :classic_cool: u mnie np po 1 drinku nastepuje wieksze rozluzniene i to odbieram za pozytywny aspekt spozywania alkoholu (;epsze czucie) a wypicie butelki wodki i wymioty,zatrucie alkoholem to sa ekscesy zdrowotne :P mam nadzieje ze stalo sie to bardziej zrozumiale :D