Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonykotlecik

Dlaczego siedzicie dzis w domach?

Polecane posty

Gość mielonykotlecik
Cos czuje ze o polnocy sie porycze :/

Gość BEA71
Siedzę w domu, ponieważ 5 stycznia idę do szpitala na operację i chyba nie mam ochoty na zabawę..:(

Gość mielonykotlecik
Pociesza mnie fakt, ze gdzie indziej jest juz po ptokach, u nas za parenascie godzin tez bedzie, minie ta wielka podnieta i wszystko wroci do normalnosci ;p a roznica bedzie taka ze zamiast 1 bedziemy pisac 2 lol

Gość mielonykotlecik
BEA71 jestem z Toba calym sercem, powazna czy lekka ta operacja - uda sie! ;)

Gość Zagubiona25latka
A ja mam męża dziecko (6l.) i czuje sie OKROPNIE w małżeństwie. Zazdrosze tym które maja facetów są kochane, przytulane, całowane. A ja mam męża i nic. CZUJE SIĘ TAKA SAMOTNA 😭 Mam wrażenie że spier... sobie życie :( Kocham dziecko, ale dusze się, pranie sprzatanie, brak seksu, gry wstępnej, całowania, wychodzenia. Małżeństwo to koszmar, nie czuje sie jak kobieta, a ja 50latka ;( Musiałam sie wyżalić 🖐️

Gość mielonykotlecik
a ja musze jeszcze z psem wyjsc...jakos kolo 22..trzeba bedzie sie przykonspirowac haha nie no zartuje.. tak czy siak - lipa.

Gość eseses
a ja mam 24 lata , 3 rok pod rzad spedzam sylwestra sama jak palec bo facet z ktorym zyje jest debilem i nie spedza ze mna takich dni . . . mam sporo znajomych, nie jestem odludkiem ale cos czuje ze jak tak dalej pojdzie wyladuje w wariatkowie. . .

Gość mielonykotlecik
@Zagubiona 25latka Dlaczego wyszlas za maz tak wczesnie? To nie lata 80te... Na zachodzie kobiety ktore rodza w tym wieku to w wiekszosci margines spoleczny..

Gość mielonykotlecik
@eseses Zmien faceta. Ja Ci radze... No jak kurwa mozna miec kobiete i byc gdzie indziej z wlasnej woli w takim dniu? Obled.........

Gość Zagubiona25latka
Bo byłam zakochana, zaszłam w ciąże kochałam go do szaleństwa. Teraz z miłości nie zostało nic, tylko łzy i uczucie że jest beznadziejnie..

Gość Zagubiona25latka
I nie uważam sie za żaden margines społeczny.

Gość lord batory
a czemu nie? ja się cieszę jak cholera, że już mnie żadna kobieta nie wyciąga na tę nudną imprezę gdzie musiałem udawać entuzjazm dla przemijania czasu

Gość mielonykotlecik
@chujzsylwestrem trzeba miec czym... haha, nie no, chyba cos tam mam... @ Zagubiona25latka. Malzenstwa i dzieci nie sa dla 19latkow moja kochana i nie mowie tego zlosliwie. Do tego trzeba dojrzec, nabrac doswiadczenia. Przejsc chociaz jeden toksyczny zwiazek aby miec swiadomosc jak powinien wygladac ten wlasciwy/normalny. ale to tylko moje zdanie...

Gość mielonykotlecik
@chuj z sylwestrem witaj w klubie...a my nic nie wrzucimy :( a w fotoszopie słaba jestem... ;) jestem z Toba duchowo ;)

Gość Zagubiona25latka
Nie ma idealnego wieku na założenie rodziny. Ja kochałam i to naprawde do szaleństwa, i do dziś nie wiem dlaczego sie wypaliło. Gdybym te 6l temu wiedziła to co teraz to bym nie brała ślubu, ale to jest właśnie to życiowe doświadczenie.

Gość mielonykotlecik
Dziewucha ma niby dopiero 25 lat i moglabymiec jeszcze 3 mezow ale dzieciątko komplikuje sprawe... Jakas powazna rozmowa z mezem byla przeprowadzona czy czekasz na oklaski??

Gość Spoko, powróci
Tak a kotletmielony, to ile ma lat, 40? że daje rady matce i mężatce?

Gość eseses
tez mysle, ze to juz czas na zmiane faceta :) wiecie co, przyzwyczailam sie, zawsze k 24tej lezka sie zakreci ale jakos daje rade rani przynajmniej glowa nie boli :)

Gość Zagubiona25latka
Ty myślisz że jestem ułomna, że nie rozmawiam z mężem?!! Chyba jesteś dzieckiem, bo uważasz że życie jest takie banalne i łatwe.

Gość eseses
tzn rano :)

Gość A dlaczego mam gdzieś wyjść?
Nie bardzo rozumiem szaleństw z sylwestrem? Kolejny rok mija a następny się zaczyna, i co z tego? Mam 28 lat więc to mój 28 sylwester, pewnie będzie ich jeszcze z kilkadziesiąt. Jutro tak samo jak co tydzień będzie niedziela, potem poniedziałek itd... Ci którzy gdzieś idą chwalą sie że gdzieś wychodzą a ci co zostają w domu Ci kryja się z tym jakby to było niezgodne z prawem;-) Paranoja jakaś:-))

Gość lord batory
ja nie mam gdzie wrzucać i nie mam czego chyba, że nagie fotki ex dziewczyn do kosza nie mam żadnych kont nie kontaktuję się z nikim nikogo nie chcę oglądać z tych którzy, żyją fejsbukami i innym tego rodzaju gównem bardzo często są nudni i męczący

28 lat na karku i też w domu sam , ale nie przeszkadza mi to zbytnio, znajomych mam ale są poparowani i każdy z drugą połówką spędza ten wieczór. sylwester, dzień jak co dzień, jestem po całym tygodniu pracy na nocy to nawet nie wiem czy mnie dziś zmęczenie nie zmorzy przed 24 byłem młodszy to koniecznie trzeba było gdzieś na sylwka się wybrać, oczywiście sporo % było, teraz myślę o tym że jako jeden z niewielu jutro obudzę się wyspany, wypoczęty, no i kaca nie będę leczył cały dzień ;) ( może wreszcie dokończę czytać książkę, ostatnio mało czasu wolnego)

Gość eseses
czyli nie jestem sama :)

Gość lord batory
a powiedz niech prawda zatriumfuje :classic_cool:

Gość kasienka1339
Bo mieszkam w tym kraju pelnym nieudacznikow...;/

Gość eseses
dobrze ze to picie zostaje :D ja tez mam psa :)

Gość A dlaczego mam gdzieś wyjść?
ostatnie sześć lat byłam w zwiazku i co roku gdzieś bywałam, bo ktoś zapraszał, bo wypadało gdzieś iść. i jak zwykle płeć męska spijała się do nieprzytomności, a potem my kobitki musiałyśmy się z nimi cackać (bo rano kac na maksa, albo jeszcze poprawka z sylwka), suuuperr sprawa!! po prostu bosko!! tym razem odpoczywam w domu:-) szczęśliwa zadowolona happy new year;-))