Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa historia

a ja siedzę już wykąpana, z mokrymi włosami, w piżamach

Polecane posty

Gość prawdziwa historia

Nigdy nie lubiłam Sylwestra, odczuwam wtedy taki przymus że trzeba go spędzić jak najfajniej, a potem jest licytacja kto był na najlepszej imprezie. Na szczęście narzeczony podziela moją opinię. Nawet nie kupiliśmy szampana. Siedzimy sobie w mieszkanku razem z naszym psem i naszym kotem. Tuż przed północą zamkniemy je w pokoju i włączymy im spokojną muzykę, a sami wyjdziemy na balkon na kilka minut poobserwować fajerwerki. Ja w piżamach, szlafroku, bez makijażu i w ciepłych włochatych kapciach. A potem pójdziemy spać.

ja tez juz wykapana, w pizamie, kurcze, tylko niekoniecznie jestem z tego powodu szczesliwa, moze dlatego, ze w pojedynke, gdybym miala druga polowke pewnie tez byloby mi wszystko jedna gdzie, najwazniejsze z kim ;)

Gość prawdziwa historia
To prawda. Gdy byłam sama, czułam się trochę... żałośnie. Teraz tak tego nie odczuwam. Jednak najważniejsze to mieć kogoś, a nie impreza.

Gość mAMMA MARTYNKII
my spedzamy sylwestra w domu. Mamy 3 letnia corke ale zaraz polozymy ja spac a my mamy wieczor dla siebie. Mimo ze sami chce jakos milo spedzic ten wieczor.Zrobilam dobre jedzonko. - salatke - koreczki - parowki w ciescie zapiekane z serem - cos na slodko- karpatke upieklam Mamy szampana i po 1 piwie desperados. Ja ubieram sie w sukienke a moj w kanty i koszule.

Gość gher4333
mAMMA MARTYNKII > słodkie, tylko uważaj żeby we wrześniu nie było siostry dla Martynki

Gość mAMMA MARTYNKII
nie martw sie.Biore tabletki.

Gość down z sopotu
loooser to down

Gość mAMMA MARTYNKII
o wlasnie czas na tabletke.

Gość wiesz co wcale
mnie to nie dziwi, my z mezem wlasnie pocwiczylismy joge on poszedl pod przysznic, ja pojde ponim, pozniej zamierzamy sie kochac, sciagnelismy sobie fajne filmy wiec pewnie jakis obejrzymy, po 12 zakladam stopery i ide slodko spac, nie kreca mnie szalone imprezy do rana ani zadne posiadowki u znajomych, tak rzadko mamy siebie tylko dla siebie ze chce ten wieczor spedzic tylk oz nim :)

Gość tylko taka owaka śmaka
a czemu nie poszłas razem z nim pod prysznic, pruderyjna jesteś