Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednnnna

kto jest teraz na kafe przegrał życie trak jak ja

Polecane posty

Ach nie chcę myśleć. Tzn jestem młoda, tylko nie widzę sensu w tym wszystkim. Zawaliłam wszystko, co mogłam i wcale się nie poprawiam. Chciałabym chcieć dożyć następnego sylwestra, chciałabym żeby ktoś mnie wspierał, wierzył we mnie bez względu na to jak mi z tym wszystkim idzie. No ale wiadomo jak to jest... I dlatego myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby odejście... Tylko boję się bólu i strachu :o A jak jest u Ciebie?

Co wy kobiety, kończyć z życiem? Życie choć byle jakie, ale mimo wszystko jest piękne:)

Gość ...K...
tez boje sie bolu i strachu.... nic sie nie uklada, kazdy facet zawodzi.... nie rozumiem, bo glupia nie jestem i tez niby "nad wyraz piekna"... ale co z tego? dziecinstwo tez mialam zjebane, ojciec alkoholik itp....

Gość ...K...
jestem wporzadku, nie raz chyba az za bardzo, a ludze to wykorzystuja... zyje w innym miescie- nie w swoim rodzinnym.. a tu jest inna mentalnosc.... zero zrozumienia, dla mnie jakby inny swiat.. ale cofac do rodzicow sie nie chce skoro juz sie usamodzielnilam.................

Gość ...K...
nikt nie zrozumie takiej sytuacji gdy w niej nie byl... jedynie mozna sobie to tylko wyobrazic... i na cale szcesie dla innych..........

Nie wiem, ja się zaraz kładę spać, jutro spróbuję jakoś to wszystko ogarnąć i jeśli bym mogła, to chciałabym w tym roku nie dostać powodu do samobójstwa, dziękuję .

Gość ...K...
moi rodzice od prawie 2 lat sa po rozwodzie... ale nadal mieszkaja razem... a mamam sie z nim meczy.... ale pracuje w niemczech i czesto jej nie ma..... przyjechalam na wigile do domu, jedlismy kolacje, a ojciec nawet nie przyszedl sie przywitac................

Gość ...K...
mimo wszystko trzeba zyc jakos dalej... trudne to-wiem...

Gość ...K...
Ty chociaz mozesz 'me' jakos zasnac, ja raczej jeszcze nie........ :)

Gość ...K...
bardzo trudne............ (kolejny papieros..)

Gość ...K...
tak, lepiej nie palic...:)

moi się rozwiedli dawno, ojciec nie jest nigdzie zameldowany, nie interesował się mną odkąd 7 lat skończyłam. Cierpię strasznie, bo pamiętam jak bardzo go kochałam, mimo awantur i jego pijactwa. No ale nikogo nie można do niczego zmusić. Nie chcę już smęcić, bo się wyszalałam tak właściwie, jestem wypita i zmęczona strasznie, także jakoś zasnę, chociaż boję się pobudki, bo to będzie takie potworne zderzenie z rzeczywistością .. :O

Gość ...K...
:(

Gość ...K...
a skad jestes i ile masz lat?

Ach już płaczę :( opuszczam kafe dziś, spróbuję zasnąć jakoś... dobranoc wam 🌻

Nie mam ani jednego zdjęcia na którym byłoby widać nogi. Poza tym, nie wysyłam obcym swoich zdjęć.

Ha ha ha, dobre. Nagich zdjęć to ja nie mam, nie miałam i mieć nie będę. Nie wysyłam swoich zdjęć.