Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślonaona

Świerzy naturalny wygląd

Polecane posty

Gość zamyślonaona

Zastanawiam się jak to jest że jedne dziewczyny wyglądają tak ślicznie naturalnie. Jest u mnie w szkole jedna dziewczyna po prostu nie mogę przestać na nią patrzeć. Gładka promienna cera ładne włosy pachnąca i nosi takie fajne ciuszki w pastelowych kolorach. I się zastanawiam czemu ja nie wyglądam tak jak ona. Przecież też mam długie blond włosy dbam o siebie. poradźcie mi coś by wyglądać tak świeżo

Gość fdsdfsfdsfdfds
Świeży* Sorry, musiałam Co do tematu, to zastanawiam się właśnie nad piękną cerą :) Ja co prawda nie mam pryszczy itd, ale moja cera nie jest jak... pupa niemowlaka :Dfd

Gość zamyślonaona
bardzo przepraszam za błąd

Gość magdaaaa jnjjnujug
ja wyglądam świeżo,włosy myje tylko i zostawiam zeby wyschły-mam falowane.Nie maluje ich-sa srednio brazowe.Mam jasna skóre uzywam brzoskwiniowego jasniutkiego rózu i tyle.A i zdrowa dieta soczki zero miesa wtedy skóra jest cudna

Gość ,lcsdij
z tym chyba po prostu trzeba się urodzić

Gość nie mam siły się zalogować
błagaj o przebaczenie :classic_cool:

Gość zamyślonaona
wiecie mi włosy nie przetłuszczają się tak mocno myje co drugi dzień i o nie dbam mam ładne włosy ale na twarzy jakiś pryszcz wyskoczy choć wielkich problemów z nią nie mam. Ale ta dziewczyna jest taka dziewczęca słodka i idealna. Twarz bez skazy. Idealnie dobrane ciuchy kapujecie

to idz do dermatologa skoro wychodzą pryszcze ja np po przepicu wyglądam dobrze ;) moja kolezanka zawsze mówiła ze jak wstane po imprezie to wyglądam wręcz ładnie hehehe teraz to i ja mam niestety problemy z cerą zachorowalam i lecze sie juz od wrzesnia jest juz duuuuzo lepiej ale jeszcze zanim wszystko zejdzie to troche minie u ciebie to moze zla dieta i dlatego taki wygląd

Niestety niektórzy się tacy rodzą, ale można też działać! Jeśli chodzi o cerę, to proponuje peelingi, maseczki nawilżające, kremy. Ciuchy to już każdy jakie lubi... Ale trzeba się starać!

Gość zamyślonaona
staram się nie mam brzydkiej cery ale przed okresem pryszcz wyskoczy

Gość bjgighiohuy79
Twarz: - nie naduzywaj fluidu - pij duzo wody - zainwestuj w dobry krem z filtrami na dzien Włosy: - odstaw lakier -odstaw prostownice, lokówke - nawilżaj odżywkami

Gość milki 2012
Właśnie moja cera poprawiła się odkąd dałam spokój z tymi maseczkami i peelingami. Teraz robię peeling raz na miesiac i to mi wystarcza. Maluję się, ale zawsze po poworocie do domu ścieram twarz płynem miceralnym z Perfekta Dax,tym ze świetlikiem. Potem przemywam wodą i tak idę spać. Rano mam buzię idealną, że nawet makijażu nie potrzebuje.

Gość postanowienia postanowien
a ten plyn micelarny jest dozmywania makijazu, tak?

Gość dfghjkfdghjkdfghjk
bym poczytala a tak to ten sam temat co inne cipy tu maja. Ja nie wiem dlaczego kobito sie dziwisz? przeciez wiadomo za kazdy maz w koncu wsadzi w inna tak sie wszystkim zdrza -wychodzicie za maz w ogole nie znajac facetow no i sie uczycie ha ha ha http://www.youtube.com/watch?v=swkqgjubnhI

Gość sa ludzie zwani wieszakami
chodzi o to ,ze wszystko lezy na nich idealnie,nawet najtanszy ciuch wyglada na takiej osobie jak najdrozszy, markowy,.Zawsze wygladaja jakby przed chwila wyszli spod prysznica.Sa pachnacy ,z pieknymi wlosami i piekna cera. Niestety takim sie trzeba urodzic,zwyczajnie.Inni musza popracowac nad soba.

Gość milki 2012
tak, płyn miceralny z daxa zmywa makijaż i tusz z rzes też. Kiedyś stosowałam mleczka i toniki, ale albo były tłuste albo wysuszające. Płyn miceralny mnie nie uczula - jest do cery wrażliwej. I skutecznie zmywa makijaż, a moja cera nie ma żadnych pryszczy, krost itp. W rossmanie w promocji mozna go kupić za 9zł, z groszami...

Gość miedzynarodowka 32666666666666
nie sluchaj zeby nie uzywac podkladu jks kobieta moze nie urzywac podkladu? chyb a tylko moj a mezka kolezanka lessba:) pofklad podstawa tylko dobrze dobrany roz, brazer nadaja ladnej cery kl kolorytu sa kobirty co ladnie wygladaaj bez niczego ale do zadkosc sa te z takie co maja brodna urode:(