Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

Nowy Rok - dzień ubrany we wspomnienia i pidżamy

Polecane posty

utrzymywanie kontaktow z bylym wiem, ze nie bylo dobrym pomyslem, tym bardziej, ze wiem jaki z niego jest trudny czlowiek :o niby bylismy ze soba kilka lat to ciagle mnie zaskakuje, niestety czesciej negatywnie, niz pozytywnie :o Ale coz, sylwek przeszedl juz do historii, kolejny musi byc lepsze :) A Ty byles na domówce?

postanowiłam skorzystać z okazji, że jesteś łatwym celem i zaatakować łatwych celów się nie atakuje, tylko zdobywa bez wysiłku

To fajnie ;) Sasiedzi nie robili problemów? Pytam bo u mnie w bloku, a konkretniej w mojej klatce bylo b.wesolo. Trzy razy w ciagu nocy byla policja :D Jedna z sasiadek dzwonila na moich sasiadow z pietra, ze zaklocaja cisze nocna :D

nati_krk_ a nie lepiej od siebie odpocząć , skoro facet wariuje coraz bardziej i ma dziwne wyskoki?

Gość luka w baku
zaczynam czuć się dobrze:D Przespałam cały dzień teraz mogę bawić się w trolla do rana:classic_cool:

nati_krk_ sąsiadów nie było w ogóle , a mieli imprezy w czasie świąt i strasznie sie kłócili nad ranem na ostatniej- młodzi ludzie- przed swietami tez byla awantura nie umieją się dogadać....ludzie coraz mniej umieją sie dogadać , jak to facet z kobietą :classic_cool:

fiku mikuuu przecież jestem dla Ciebie łatwym celem więc jak możesz mnie nie lekceważyć..? :classic_cool:

luka w baku ja zaraz właśnie idę się wyspać, bo oczka mi się kleją ... będę lulał jak niemowlak

Gość luka w baku
Awantury przed świętami to norma. Taka tradycja katolicka. Presja czasu.Makowce nie upieczone, brudy pod dywan nie wmiecione a tu pierwsza gwiazdka już świeci, trzeba się gdzieś wyżyć. Najlepiej na mężu/żonie/dziecku/psie:P

luka w baku powodem awantur jest to , że ludzie maja ze sobą spędzić czas w czasie świąt i to ich dobija...dla większości par jest to nie do wytrzymania - bycie ludzkim i miłym :P

no ba! łatwy cel, sam pcha sie do łóżka swojego łóżka... z dala od wiedźm , co czekają tylko na najczystszą krew...:classic_cool:

luka w baku poza tym zostaw katolików w spokoju .... już nie jeden krzyż dźwigam przez tą męczący mnie gatunek zwany ludzkim...;)

przypomniało mi się ze ejsteśacetem a temat sntymentany jak u baby:P;) taka mysl mnie naszła sorki

setunia :P odbiło mi , co? zresetowałem się - teraz mogę iść dalej...:P

dzięki za zaproszenie, wampirzyca wpadnie w nocy, jak zaśneisz mój wymiar jest ściśle określony i chroniony, więc miłego lotu

Gość luka w baku
mama mi uszyła:)

mama mi uszyła serio? świetną masz mamę - a co jeszcze szyje? bo ja chcę mundur legionów rzymskich:classic_cool:

Gość luka w baku
Twoja mama mi uszyła:) Wie, że lubisz:)