Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

Nowy Rok - dzień ubrany we wspomnienia i pidżamy

Polecane posty

no nie wiem, ludzie poznają się będąc ze sobą (realnie) i spedzajac czas, jeżeli odległośc w tym nie przeszkadza to ok, ale często przeszkadza

Gość luka w baku
ja działam bardziej spontanicznie:D no, ale ja nikogo nie szukam w końcu:P

Gość luka w baku
ja nigdzie nie jeżdżę, Jestem kobietą. nie spotykam się zbyt często, z mężczyznami poznanymi w taki sposób, ale oczywiście zdarzyło się:)

Gość luka w baku
lubię pić kawę w męskim towarzystwie. Właściwie jest mi obojętne, czy facet w tym celu jedzie jeden przystanek komunikacją miejską, czy 1000km samochodem. Nie zakładam z góry, że to randka, nie spinam, luźno gadamy a potem wyciągam taką listę jak Twoja(moja jest dłuższa) i myślimy, czy warto jeszcze kiedyś się spotkać.

ja robię makijaż, jadę dwoma autobusami do centrum, więc nie będę udawać że nie mam nic ciekawszego do roboty w tym czasie, szkoda mi czasu an takie ceregiele, no chyab że facet jets fajny

wskoczyłem w pidżamę ponownie :P wychodzi na to , ze kobieta przed spotkaniem , w trakcie , lub po spotkaniu ma swoja listę , którą przedstawia w pewnym momencie, a facet to małpa doświadczalna , która ma się sprawdzić lub zniknąć....:D

też już po kąpieli :) ja nie odhaczam ptaszków na liście :) takie rzeczy odnotowuje sie w podswiadomosci :)

w podświadomości? to jeszcze gorzej , bo tam nie da sie wymazać i odbija to potem piętno na pozostałych uczestnikach tego przedstawienia....:classic_cool:

p.s. swoją drogą to odhaczanie ptaszka po kąpieli , to nie taki durny pomysł...:classic_cool:

fiku nie daje sie złapać i nie robi plam...:P nati_krk_ całkiem zajebiście , a Ty?:P

fiku jak możesz mieć same mądre pomysły, skoro niegrzeczne masz w główce?

Spoko, wypilam kilka drinkow i dzisiaj obudzilam sie z potwornym bolem glowy ;) W sumie pomimo tego, ze w tym roku samotny sylwek to jakos humor mi dopisywal, az sie sama sobie dziwie :) Kac byl czy nie?

nati_krk_ nie...ponieważ w miarę rozsądnie rozłożyłem dawkę ...niestety w przed ostatniej imprezie było trochę inaczej...:P

mądry człowiek nie jest grzeczny i pokorny a co ty masz w główce? chaos i porządek

nati_krk_ a dlaczego byłaś sama w tym roku? zignoruj jeśli nie chcesz pisac o tym

Sama siedzialam bo z bylym mialam spedzic tego sylwka, ale praktycznie w ostatniej chwili sie wycofał. Mielismy pojechac w gory, ale zrezygnowal i zostalam sama bo znajomi dawno zarezerwowali sobie kwatere w gorach, a czesc poszla na sale, wiec wyszla ogolnie lipa :o

nati_krk_ sam nigdy nie utrzymywałem i nie utrzymuję kontaktów z eks , więc nie znam tego uczucia , jak by mnie wyrolowała w ostatniej chwili...

fiku niepoukładane sterty myśli lub rzeczy manualnych , przy któych zupełnie jestem gdzie indziej...