Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

Nowy Rok - dzień ubrany we wspomnienia i pidżamy

Polecane posty

Gość luka w baku
jestem rozczarowana:(

Gość luka w baku
myślałam, że nie musisz się przebierać za drania.:P

wiesz mi....już bardziej nie mogę nim być , a dokładam jeszcze te ciuchy, które wyszukiwałem sukcesywnie...

Gość luka w baku
no co Ty fiku. Prawdziwy drań chodzi w "sukcesywnie wyszukiwanych ciuchach" i zabójczo pachnie ;)

Gość luka w baku
i kocha się w platynowych blondynkach oczywiście:P

w staniu w jakim jest fiku , to kazdy facet najlepiej jakby nie mial nic na sobie

Gość luka w baku
nie ma co pozbywać się przyjemności pospiesznego, wzajemnego zdejmowania odzienia:D

Gość Synek19
Czesć.wysyłajcie autentyczne zdjęcia waszych matek. Tylko wyłączajcie flesza i dźwięk w aparacie zanim zrobicie im fotę w erotycznej sytuacji. Na pewno widzieliście je już kiedy np. się przebierały i wypinały swoje tyłeczki. http://www.wp3.pl/zdjeciamamy/ To moja mamusia kiedy jechaliśmy na rowerach nad zalew. Kiedy zauważyłem że wiatr podwiewa jaj spódniczkę ukazując jej piękną pupkę w koronkowych majteczkach cała drogę jechałem z nią, oczywiście mając taką erekcję że myślałem że mi spodnie rozwali. Wklejajcie tutaj zdjęcia swoich mamusi Pozdrawiam

Gość Synek19
Czesć.wysyłajcie autentyczne zdjęcia waszych matek. Tylko wyłączajcie flesza i dźwięk w aparacie zanim zrobicie im fotę w erotycznej sytuacji. Na pewno widzieliście je już kiedy np. się przebierały i wypinały swoje tyłeczki. http://www.wp3.pl/zdjeciamamy/ To moja mamusia kiedy jechaliśmy na rowerach nad zalew. Kiedy zauważyłem że wiatr podwiewa jaj spódniczkę ukazując jej piękną pupkę w koronkowych majteczkach cała drogę jechałem z nią, oczywiście mając taką erekcję że myślałem że mi spodnie rozwali. Wklejajcie tutaj zdjęcia swoich mamusi Pozdrawiam

Gość luka w baku
ja jestem w kiepskim stanie raczej:(. Ostatnią rzeczą na którą mam dziś ochotę są nadzy mężczyźni i wódka dobranoc

1 )wcale nie jestem w takim stanie 2) na nagich mężczyzn zawsze mam ochotę nawe t zmęczona :D

rozmyć można wszystko ...nawet to , co już dawno rozmyte , a pozostaje plama :P