Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Póki co na pomarańczowo

Z Nowym Rokiem nowe postanowienie SCHUDNĄĆ

Polecane posty

Gość dorota123654789
maajka dlaczego ci żle idzie ?? ja jestem 9 dzień na diecie i czuję się bardzo dobrze:) Tobie też sie uda tylko musisz bardziej w siebie wierzyć:)

Gość KaroLinka09
Nie radzisz sobie z tłuszczem? Waleczki i oponka Cie dobija! SCHUDNIJ! niedawno wyszły 3 nowości: www.ultra-slim.ocom.pl www.cellinea.ocom.pl www.acaiberry900.ocom.pl Podsumowując: nowoczesny spalacz + trochę ruchu i będą efekty!!

Doroto w weekendy po prostu nie udaje mi sie traymac kalorii jak w tygodniu. Wolę mam słabą..

Gość dorota123654789
Aha rozumiem:( ale coś ci poradzę ja jak widzę coś pysznego czego mi nie wolno np. słodycze to poprostu biorę ją do ręki i wącham:) troche to pomaga. Albo jak np zjesz pizze to już nic nie jedz do końca dnia z wyjątkiem warzyw małokalorycznych takich jak ogórek pomidor kalafior brokuła... Albo ja tez robie tak ze jak wiem ze w domu coś mają mieć pysznego np ta pizze to jem swój posiłek dużo warzyw i potem nie mam nawet apetytu na te nie zdrowe przyjemności:)

Niby tez tak robię, ale czasami się skuszę i później mam wyrzuty sumienia.. Ale dietkę trzymam. Dziś miałam się zważyć, ale dostałam miesiączkę, jestem cała opuchnięta, więc odpuściłam, myślę , ze spróbuje w środę.. A Wam jak idzie? Jak spadki wagowe?

Gość dorota123654789
Witam dziewczyny:) i jak tam na diecie?? Ja schudłam narzaie 2 kg jestem 14 dzień na diecie:) A wam jak idzie??

Gość dorota123654789
Maajka a ty na jakiej to diecie jesteś bo zapomnialam to też ci superidzie gratulacje:)

Gość ekler22
czesc mogę sie do was przyłaczyc? wzrost 176 waga 86 ,dieta 1200 kcal plus cwiczenia

Dorotko jestem na 1000 kcal. nie jest źle, ale niestety wolno. mam nadzieję, że po prostu uda się utrzymać ten spadek kg...

Gość dorota123654789
Witajcie dziewczynki dawno nic nie pisalam ale zaraz to nadrobię:) Witam Cię serdecznie ekler nowe twarze mile zawsze widziane:) Jesteś na tej diecie co ja i jak ci idzie??? Zadowolona z diety?? Maajka nie załamuj sie najważniejsze że waga spada a podstawa to pomału ale do celu:) U mnie też narazie 2,5 kg a jestem już na diecie 16 dni:)

Gość dorota123654789
To pisz ja też sie zważę i ci napisze :)

:D:D:DHallo::):):) Melduje sie po urlopiku!!!!! Widze nowe kolezanki-cieszy mnie to bardzooooo!!!!!:D Dzeiwczyny bylo cudownie,ale nietety i to bylo do przewidzenia,ze moja waga poszla do przodu hahaha ,plakac nie bede bi widziala galy co jadly!!!!::P Juz jestem z wami i powrot do rzeczywistosci:D , nareszcie!

Gość dorota123654789
Witam Cię:) No niestety urlop urlopem ale teraz trzeba sie brac do roboty:)

Hej. Ja w weekend też trochę przesadziłam z jedzeniem, ale od wczoraj znów się trzymam w ryzach. Zważę się w czwartek, ale aż się boję tego ważenia... Trzeba było tyle nie jeść!!!:)

Witam kochane moje dziewczatka:D jestem pozytywnie nastawiona,mino,ze waga poszla mi do gory:( Wina moja,a nie urlopu hahaha,ale i tak zwale to na urlopik:P Juz po sniadanku:: kawa kawalek chlebka z szynka gotowana chlebek orkiszowy obiad planowany-chyba rybka,mam chetke Musze sie znowu zmobilizowc ,taki malam juz ladny wynik! Zaczelam pic ocet jablkowy-panie ,gdzie chodzilam na masaze ,powiedziala 1 lyzka stolowa na szklanke wody 3 x dziennie Ponoc zdrowe na wszystko i przyspiesza proces odchudzania:) Milego dzionka i do pozniej::D Pozdrawiam was wszystkie:):):) [🖐️

hej dziewczyny:) Mogę dołączyć?:)mam już dość....gdzie się podziała moja silna wola!!!!10 lat temu udało mi sie zrzucić prawie 60 kg...a teraz nie umiem sobie poradzić z 6!!!!!! Paranoja jakaś:((( Ni mam konkretnej dietki...postaram się tak jak poprzednio poprostu mniej jeść...mój organizm - nioestety bardzo xle reaguje na 5 małych posiłków...nawet dietetyk mi powiedział, że mam za wolną przemianę materii i w moim przypadku te 5 posiłków zamiast ja przyśpieszać...to się odkłada...więc kazął po prostu duzo pić:((( więć zaczynam dzien od kawy:! To co dołączam do Was:) Pozdrawiam serdecznie:)

witaj;:D Aneta.83-swietnie,ze bedziesz z nami! U mnie podobnie,cale zycie sie odchudzam,swego czasu to bylo prawie 7 lat temu schudlam ponad 40 kilo. Teraz tez mi idzie marnie,co schudne 2-3 kilo zaraz to przytyje bo Wocheende,bo Urlob bo cos tam:( Moze to juz nuda lub mala bezsilnosc,jak myslisz??? Bo w koncu , ile mozna sie odchudzac? Jednak jakos jade i przy topikowych przyjaciolkach jest lzej,lepiej i wogole.Samemu jest zle z ta mordercza ciagla walka,a tu super:) Dziewczyny pomoga,pociesza i na wzajem!!!!:D Wiec jeszcze raz cie witam serdecznie:):):) Lece bo do roboty sie spoznie:P

Dziewczyny macie super wyniki: -40kg.-60kg, ja z 20 nie mogę sobie poradzić. Z dietami to jest tak, że im więcej się odchudzasz to tym gorzej te kg gubić, bo organizm się buntuje. Aneto-83 mam takie pytanie odnośnie efektów: W jakim stanie jest Twoja skóra po zrzuceniu tyle kg? Jak z jędrnością? I ile miałaś lat jak je zgubiłaś? Wiadomo,że im organizm starczy tym proces regeneracji skóry jest trudniejszy...

czesc kobietki🖐️ Na obiadek nie bylo rybki tylko kurczaczek-tez dobry Teraz zjadlam jogurt i to bedzie juz wszystko na dzisiaj!;D Poaynczylam przy muzyce z jakies 15 min. maajka81 -ty tez dasz rade tylko troche cierpliwoci:D JY OGOLNIE NA MOJA SKORE PO ty schudnieciu naprawde nie moge narzekac.Duzo pracy w to wsadzilam.Co dzennie byly masarze,oklepywanie i szczypanie brzucha rak i ud,uzywanie roznorodnych kremow,prysrnic na przemienny raz zaimny potem cieply i konczymy zawsze zimnym. ta to bylo iw zasadzie jest dalej bo robie to w dalszym ciagu. Nie Moze troche ci pomoglam,a inne dziewczyny dodadza swoje doswiadczenia i pomysly:) Pozdrawiam wszystkie,cmok,cmok

Hej dziewczyny:) Wczoraj już nie dałam rady napisać:) Ano dzień dietowy zaliczam do udanych...muszę się tylko wyzbyć tego cholernego maniakalnego wręcz ważenie:) Dzisiaj od rana...kawka i jabłko:) Ja miałam 19 lat jak zczęłam gubić kg...także powiem szczerze, że moja skóra wygląda bardzo dobrze - nie mam rozstępów - znaczy mam ale takie jasne, że mój mąż nawet ich nie zauważył...prawie ich nie widać... Problem mam tylko z dołem brzucha - ale to tez wina dwóch przebytych operacji... Podczas całego procesu odchudzania to ja się wszystkim co popadło smarowałam - byle w nazwie miało - ujędrniające:)No i często peeling z kawy stosowałam - nie wiem czy to coś pomogło czy to tylko fakt, że w miarę młoda była jak się zaczynałam odchudzać..w każdym razie po skórze nie widać, że tyle zrzuciłam - nikt mi nie chce wierzyć i wtedy wyciągam zdjęcia:) Pozdrawiam i miłego dzionka:)

Gość dorota123654789
Cześć dziewczynki, jak wam idzie?? Ja za chwilkę będe jadła obiadek tzn za 55 minut hehe na dziś planuję rybkę pieczoną w piekarniku na foli ziemniaki i warzywa:) Bardzo sie ciesze bo wszyscy mi mówią ze widac efekty bo chydnę:) zakupiłam sobie 1 tydzień temu rowerek magnetyczny i jeżdżę codziennie po min. 30 minut:)

Gość dorota123654789
Witam serdecznie nowe twarze:) Fajnie jak nas jest dużo bo zawsze to o jedną poradę więcej:) Aneta dasz sobie rade wierzymy w ciebie jak dałaś sobie rade z tyloma kilogramami to z takimi małymi też musisz:) Wiecie co w mojej diecie najbardziej mio brakuje slodyczy nic nie slodzę to w moim organizmie jest zero cukru:( Ale najgorsze jest to ze u mnie są jakieś imprezy i są pyszne ciasta takie jak karpatka uwielbiam:) I wpadłam na pomysł by upiec dietetyczne marchewkowe ciastko troche je przerobiłam by było jeszcze mniej kalori i wyszło dobre:)

Witam moje baby:) Ja mam od jutro nowe postanowienie i bede na diecie turbo.Wyglada ona tak: Evs715 czy ta dieta działa ? 03:53 [zgłoś do usunięcia] malowanalalkaa Grupa 1 czereśnie ,jeżyny ,limonka ,nektarynka ,cytryna ,morela ,jagody ,truskawki ,mango ,maliny ,grejpfrut ,figi ,śliwki ,ananas ,kiwi ,melon ,gruszki ,jabłka ,winogrona papaja pomarańcza brzoskwinia grupa 2 sałatka z jajek ,jajka na twardo ,plasterki sera,, makrela,, łosoś ,sałatka z tuńczyka ,serek wiejski ,orzechy laskowe ,włoskie,pistacje,orzechy brazylijskie ,dorsz ,kurczak bez skóry ,miecznik ,fladra ,krewetki ,pieczona wołowina ,plasterki szynki ,indyka ,boczku ,orzechy ziemne ,fasola ,krab ,homar ,pstrąg grupa 3 pasternak ,kalafior ,rzepa ,cebula ,seler ,brokuły ,kapusta ,buraki cukrowe ,zielona fasola ,grzyby ,czosnek ,ogórek ,pomidor ,szparagi ,karczochy ,brukselka ,rzodkiewka , szpinak ,groszek ,pieprz ,cukinia ,bakłażan kabaczek ,sałata grupa 4 *rzodkiewka ,nektarynka ,cytryna ,mango ,sałatka z jajek ,soczewica ,jajka na twardo ,jajecznica ,pieczona wołowina ,plasterki szynki ,groszek buraki cukrowe ,maliny ,plasterki boczku ,serek wiejski ,czereśnie jeżyny ,winogrona ,pomarańcze ,fasola ,homar ,dorsz ,pstrąg ,sałata- *szparagi ,karczoch ,seler ,brokuły kapusta ,brukselka ,szpinak ,rzepa ,cytryna ,grejpfrut ,figi ,śliwki ,śliwki suszone ,morele ,jagoda ,kumkwat ,ananas ,grzyby ,czosnek ,cukinia ,krab ,migdały ,orzechy brazylijskie,nerkowce *pietruszka ,cebula ,kalafior ,plasterki. Sera ,makrela ,łosoś ,flądra ,krewetka ,mandarynka ,kiwi ,melon ,papaja ,sałatka z tuńczyka ,kurczak bez skóry ,truskawki ,gruszki ,brzoskwinie ,jabłka ,bakłażan ,ogórek ,pistacje ,orzechy ziemne-włoskie-laskowe,pomidory wskazówki do przygotowania jedzenia wszystkie ryby nie mogą być w panierce,oraz nie dozwolone sosy polewy prócz soku z cytryny i soli wszystkie owoce muszą być świeże ,soki nie dozwolone sałatka z jajek :jajka+nisko tłuszczowy majonez+musztarda +seler sałatka z tuńczyka ;tuńczyk+majonez+musztarda+cebula+seler+pomidor bez chleba potrawy mięsne chude bez sosów dozwolone. Musztarda,sól picie można pić wszystko co ma maks kalori10 na 250 ml. Możesz pić ;napoje dietetyczne ,woda ,herbatę mrożoną ,niskokaloryczną kawa woda -duże ilości min 8 do 10 szklanek dziennie dzień1 posiłek 1 -zjedz 2 produkty z grupy 1 posiłek 2 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3 -zjedz 1 produkt z grupy 1 oraz 1 z grupy 2 posiłek 4 -zjedz 3 produkty z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 posiłek 5 -zjedz 2 produkty z grupy 1 posiłek 6 -zjedz 2 produkty z grupy 1 dzień 2 posiłek 1 -zjedz 2 produkty z grupy 1 posiłek 2 -zjedz 2 produkty z grupy 4 posiłek 3 -zjedz 3 produkt z grupy 3 posiłek 4 -zjedz 1 produkty z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 posiłek 5 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6 -zjedz 4 produkty z grupy 3 dzień3 posiłek 1 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 2 -zjedz 1 produkt z grupy 3 oraz 1 z grupy 1 posiłek 3 -zjedz 3 produkt z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 posiłek 4 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 5 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6 -zjedz 4 produkty z grupy 3 dzień 4 posiłek 1 -zjedz 2 produkty z grupy 1 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 4- zjedz 3 produkty z grupy 3 posiłek 5- zjedz 3 produkty z grupy 3 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 dzień5 posiłek 1- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 4 posiłek 3- zjedz 2 produkt z grupy 2 posiłek 4- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 3 produkty z grupy 3 dzień 6 posiłek 1- zjedz 4 produkty z grupy 4 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 2 produkt z grupy 2 posiłek 4- zjedz 4 produkty z grupy 3 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 dzień 7 posiłek 1- zjedz 4 produkty z grupy 3 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 2 produkt z grupy 2 posiłek 4- zjedz 4 produkty z grupy 3 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 4 produkty z grupy 3 dzień 8 posiłek 1- zjedz 5 produkty z grupy 3 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 3 produkt z grupy 3 posiłek 4- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 dzień 9 posiłek 1- zjedz 2 produkty z grupy 4 posiłek 2- zjedz 4 produkty z grupy 3 posiłek 3- zjedz 2 produkt z grupy 2 posiłek 4- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 5- zjedz 3 produkty z grupy 3 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 dzień 10 posiłek 1- zjedz 2 produkty z grupy 4 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 4 produkt z grupy 3 posiłek 4- zjedz 3 produkty z grupy 3 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 Co wy na to? przestudiowalam to pare razy i podoba mia sie:)