Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

chyba się wstydzę :( a teraz na poważnie yak impreza? :classic_cool: złamałeś święte przykazanie? 😴

Nie zmieniaj tematu, pokaz :classic_cool:🖐️. Impreza byla zajeebista i odbylo sie bez dramatow jak rok temu :classic_cool:. Oczywiscie jak zwykle nie mam kaca, to chyba zle ? :classic_cool:. A przykazania nie zlamalem, nie kreca mnie podpite und klejace sie loszki 🖐️:classic_cool:. Mam nadzieje, ze Ty rowniez dotrzymalas slubow :classic_cool:😠

pokażę jak wytrzeźwieję :classic_cool: zobaczymy czy spodobał Ci się mój wybór :classic_cool: ya jestem święta 😠 najgorszą zagadką dzisiejszej nocy jest tylko to że zarezerwowałam sobie największe łóżko, a obudziłam się w koorwa jednoosobowym :O z 2 koleżankami i kolega 😠 i nie mogę tego ogarnąć a nikt nie wie :(

Mam nadzieje, ze niedlugo wytrzezwiejesz :classic_cool: No to kolega wygral zycie :classic_cool:. Koorwa, mam lozko jednoosobowe na stancji, a i tak ledwo co sie na nim mieszcze :classic_cool:. To jak wy spaliscie, skoro zmiescily sie tam az 4 osoby :D🖐️ ?

no właśnie nie wiem :O obudziłam się w szoku i jeszcze dwie osoby siedziało nade mną śpiewając jakieś pieśni :O ale wkoorwiłam się i uciekłam do domu 😭 a było tyle pokoi z wolnymi miejscami :D jak to kleiły? 😠

No prosba, jestes tylko o 2 lata starsza, a odnosisz sie do mnie jakby dzielila nas jakas rewolucja neolityczna :classic_cool:🖐️:D PS: pierwszy raz obejrzalem Krola Lwa w wieku 7 lat i nie plakalem :classic_cool:.

a nie dzieli? 😭 :classic_cool: moją ulubioną bajka z dzieciństwa to zakochany kundel, do tej pory płaczę jak to ogląda :(

lubisz takie klimaty? :classic_cool: ja też na nim płakałam :( a tak na poważnie lubisz starsze, Garuś? :D :classic_cool:

Nie, bo jestem porywczy :classic_cool:. Z gory wiem, ze to prowokacja, ale nie moge sie powstrzymac, zeby nic nie zrobic :classic_cool:🖐️