Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

Gość coś na zaparcia
Witaj kjóckó :classic_cool: Czy pada u Ciebie deszcz:classic_cool:?

Malomowna dzisiaj jestes :classic_cool:. Cos sie stalo :classic_cool: ? Dobrze, pomijajac to, ze od wczoraj na przemian swieci slonce i pada deszcz :classic_cool:. Oczywiscie zaczyna padac 1 min po tym jak wyjde z mieszkania :classic_cool:.

Niee, po prostu w poniedzialek mam silownie i cwiczenia :P. Formalnie wolne jest od czwartku, ale w srode i we wtorek mam tylko wyklady, ktore sobie odpuszcze :classic_cool:. PS: juz wiem dlaczego ta kobieta nie umie uczyc historii :classic_cool:

Gdy zapytalismy ja jak wyglada egzamin z powszechnej historii prawa to odpowiedziala, ze nie wie bo go nie zdawala :classic_cool:. Potem powiedziala, ze konczyla sasiednia uczelnie i wszystko sie wyjasnilo :classic_cool:. Nie wiem jak ona chce nas przygotowac do egzaminu skoro nawet nie wie jak wyglada :D🖐️

A poza tym, wczoraj przez pierwsze 30 min cwiczen mialem niepohamowane napady smiechu :classic_cool:

no to współczuję kobiecie braku kompetencji, wiedzy i blaaa bla bla 😭 i wam też :)

Wczoraj wchodzac na wydzial otworzylem i przepuscilem w drzwiach jak sadzilem - dziewczyne. Pozniej gdy wszedlem do szatni i przypatrzylem "jej" sie blizej to okazalo sie, ze byl to chlopak :D:D🖐️

wiesz, sam fakt przepuszczania w drzwiach świadczy o dominacji :classic_cool: a że mylisz płcie.. :classic_cool: :D

O dominacji :classic_cool: ? Myslalem, ze o kulturze, ale ok :classic_cool: PS: zawsze tak robie, jakos nie wyobrazam sobie zebym mogl sie wejsc jako pierwszy, gdy obok jest kobieta :classic_cool:

pomyśl: kobieta mężczyzna i drzwi ;) kultura w ten sposób zyskała (mężczyźni 😴 ) , ale od zawsze chodziło o wyższość. udowodnione naukowo :classic_cool: więc łatwo weszło w zwyczaje ;)

Gość Ptaszekiu34
Wesołych Swiąt Wielkanocnych i szczęśliwego Nowego Roku 2013.

Czyli rozumiem, ze bez skrepowania moglbym przepychac sie w drzwiach przed Toba :classic_cool::D ?

Juz wiem czemu nie pisalas w tym temacie :classic_cool:. Pewnie sprawdzalas jak dlugo wytrzymam :classic_cool: