Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce tylko to wiedziec

Czy facet moze zdradzic ta jedyna ?

Polecane posty

Gość asystentka aniola
faceci wszystko moga :o kanalie 😠

gdybym mogla cofnac czas to nie wstepywalabym w to bagno i nie meczyla sie zazdroscia itp.. tesknie za dawnym zyciem gdzie jedyne moje wsparcie to byli rodzice i przyjaciolki a przyjacielem - piesek a co, nie możesz tego zmienić? Musisz się aż tak męczyć??

Gość mówi sieee
"ta jedyna byla ta pierwsza, z druga zdradzil i to nie jeden raz.Pierwszej wciaz mowil, ze kocha a gdy sie dowiedziala o zdradzie rzucila go.On przezyl to bardzo, pol roku walczyl o ukochana wszelkimi sposobami,plakal,blagal,kleczal,z tamta oczywiscie natychmiast zerwal twierdzac,ze w dowod milosci (smiechu warte) Ona nie wybaczyla, pozostal sam ze zlamanym sercem,twierdzi,ze do konca zycia sobie tego nie wybaczy,probowal z rozpaczy popelnic samobojstwo.....wiec pytanie - skoro tak bardzo kochal ta pierwsza,calym sercem,jego druga polowka - to po co zdradzal? skoro mial obok siebie wszystko, milosc swojego zycia,glebokie uczucie,to czego szukal ?" mózgu pewnie bo gdzies zgubił

Gość ale pierdolenie o szopenie
krotko kobieto to materialiski a faceto to swinie od wiekow tak bylo jest i bedzie a to ze jedna z druga ma bulwersa z tego powodu to malo znaczace

Gość kobieta przechodzona
"Czy facet moze zdradzic ta jedyna ?" Proste pytanie, prosta odpowiedź. Jeżeli jest JEDYNA, to pytanie jest BEZZASADNE.

Gość jesli sie kocha kogos naprawde
to sie nie zdradza,nie ma ''chwili zapomnienia'' ani inncy bzdur

Gość Ta jedna jedyna noc
Kocham, wiec nie ranie, jesli jednak nie do konca zalezy mi na uczuciach drugiej osoby tzn. ze to nie jest ta wielka milosc, skoro byl w stanie dotknac, calowac inna kobiete niz ta o ktorej marzy i ma ja obok siebie, przeciez na chwile bycia z inna nie przestal jej kochac mniej, wiec co robil z ta miloscia ?

Gość DIABEŁ!11
"Mężczyzna ze złamanym skrzydłem jest jak anioł, ale nie może latać a kiedy znajdzie pocieszycielkę w skórze kobiety. po najgorszej kontuzji jest w stanie wstąpić do piekła, by się przekonać. czy tym razem będzie WYGRAYNM

Diabel, ladnie to ujales :) ale......mezczyzna nie potrzebowalby pocieszycielki gdyby trwal przy tej jednej, jedynej milosci. Skoro zrobil skok w bok, potem zostal odsuniety na boczny tor i nagle twierdzi, ze zaluje i rozpacza tzn.ze za pozno sie obudzil i przegapil okazje na bycie szczesliwym i swoja wielka milosc kolo siebie.... chyba macie wkalkulowane w swoja psychike zalowanie po fakcie, zamiast wczesniej pomyslec :o

Gość tiftiftit
dobre pytanie... uważam że nie ale ja jestem kobietą

Gość tiftiftit
bo jak ktos kocha to łączy sie z drugą osobą ciałem i duszą zdrada oznacza rozłaczenie albo ze nie ma tego połączenia

Gość tak moze...
tak samo jak i kobieta

Raczej niemożliwym jest, żeby mężczyzna zdradzil kobietę, która stala się dla niego sensem zycia. Ale kobieta takiego zdradzi często-gęsto liczac, że on jej wybaczy... Inna kwestia, że milość to ptak nader rzadki. Wielu ludzi mówi kocham, a czuje tak malo kto.

Gość kamil1979jgora
ok. 70% facetów zdradza - co ciekawe ponoć katolicy 2 x rzadziej niż ateiści. 10% facetów to geje, kilka % to prawiczki więc zapewne nie zdradza ok. 15%. To są faceci którzy nie mogą oddzielić seksu od miłośći np. ja.