Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ubncjkebcek

Kojarzycie piosenke Zakopower - "B贸g wie gdzie"?

Polecane posty

Go艣膰 ubncjkebcek

Pewnie niekt贸rzy tak. Czy mogliby艣cie w skr贸cie napisa膰 o czym wg Was ona jest? Bo nie mog臋 nigdzie trafi膰 na jej interpretacj臋. A sama nie wiem czy dobrze j膮 rozumiem..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ubncjkebcek
dla 艣cis艂o艣ci tekst: Jestem latawcem co, nagle wypad艂 mu z r膮k I nie zwracam uwagi wcale na jego p艂acz. P臋dz臋 jak wiatr, jak balonik lece gdzie艣 B贸g wie gdzie x5 Te zabawki i gry, w k膮t z艂ozone to my Lalki stworzone do zabawy; Ma艂pa i pies, Tygrys i lew 呕eby jego jasny 艣miech zabrzmiec m贸g艂. REF Cho膰 go czasem zostawiamy, uciekamy, Ka偶dy jednak wie, Najwazniejsze 偶e chwil pare wieczny ch艂opiec dobrze nami bawi艂 si臋.. bawi艂 si臋.. bawi艂 si臋.. bawi艂 si臋 Choc go czasem zostawiamy, uciekamy Kazdy jednak wie, Najwazniejsze, ze chwil pare wieczny ch艂opiec nami bawi艂 sie. Choc go czasem zostawiamy, uciekamy kazdy jednak wie, najwazniejsze ze chwil pare wieczny ch艂opiec dobrze nami bawi艂 si臋, Pobawi艂 si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pod warunkiem, 偶e p贸jdziesz do
nie lubie tych katolskich poyeba艅c贸w i psychopat贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o szkitzo
chodzi o to ze bog sobie stowrzyl ludzi zwierzeta i swiat dla swojej prywatnej zabawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak dla mnie o tym
偶e B贸g si臋 nami bawi...ale sama nie wiem, te偶 si臋 nad tym zastanawia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ubncjkebcek
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ubncjkebcek
ostatnie podbicie i wy艂膮czam kompa:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bez wolnosci wyboru nie moglby nas nauczyc milosci. Bo chyba milosc to ciagle wybieranie dobra A to ze czasem ktos WYBRAL zeby nas skrzywdzic - to nie wybor Jego ale wybor tej osoby ktora krzywdzi. Ot i tyle mam do powiedzenia A osoba ktora napisala ..,,,pod warunkiem, 偶e p贸jdziesz do nie lubie tych katolskich poyeba艅c贸w i psychopat贸w." ------ tez dokonala wyboru --zamiast probowac szukac prawdy wybrala nienawisc - ot co !

Udost臋pnij ten post