Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzi mi po głowie

chciałabym zapytać czy kupiłybyście używane ubranka z Anglii w internecie ????

Polecane posty

Gość chodzi mi po głowie

gdyby były od 1zł do 5zł, a kurteczki w cenie 5-10zł??? i koszt przesyłki stały 7zł bez względu na ilość zakupionych rzeczy??? ubranka dla dzieci od 0 do 6 lat??? bo zastanawiam się nad taka własnie działalnością, a mam dostęp do naprawdę fajnych ubranek własnie z Anglii dziękuję za odpowiedź

Gość Kubuś i Jego mamusia
Kupiłabym nawet teraz jezeli już coś masz to daj znać monika1253@vp.pl

Gość chodzi mi po głowie
będę miała już w przyszłym tygodniu, dam znać, dzięki za odpowiedź

Gość Kubuś i Jego mamusia
Ok czekam mój synuś nosi na 3-6 msc i więcej ;)

Gość g8g8g
Za nic bym nie kupiła. Kupować szmaty w ciemno i płacić za przesyłkę czyli godząc się na osiągnięcie przez towar ceny takiej jak za nowy na wyprzedażach?? Trzeba by upaść na głowę, no chyba że by się chciało innym opychać te szmaty. Nie kryję, kupuję czasem w lumpeksie ale tylko to co jestem w stanie ocenić bezpośrednio.

Gość alez jasne ze tak zwłaszcza
teraz kiedy Vat na ciuchy dzieciece wzrasta z 7 do 23% skoo rwysyństwo! Zawsze kupowałam dziecku ciuchy na aukcjach i nie naciełam sie nigdy

Gość chodzi mi po głowie
ale nie był by to zakup w ciemno, tylko w sklepie internetowym, +aukcje allegro z ceną kup teraz oczywiście ze zdjęciami dobrej jakości

Gość no tez słyszałam o tym vat-ie
teraz ciuchy dla dziecka tyle co dla dorosłego !Szlag by to trafił ! bierz dziewczyno i kupuj jak masz okazje i tak ci sie opłaci .A paniusie niech do butików spadają!🖐️

http://podatki.wp.pl/kat,9231,title,Podwyzka-VAT-na-ubranka-dla-dzieci-od-2012-roku,wid,13168503,wiadomosc.html?ticaid=1da9a

link nie działa... Rodzice trzymajcie się mocno za kieszenie! Już od 1 stycznia 2012 roku wchodzi w życie przegłosowana w Sejmie znowelizowana ustawa o podatku VAT na ubranka niemowlęce, dziecięce i obuwie dla dzieci. Posłowie zagłosowali, że podatek zostanie podniesiony z 8 do 23 proc. To Unia Europejska naciskała na Polskę, by zgodnie z unijnymi przepisami nałożyła wyższą stawkę podatku na odzież dla dzieci. Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/podwyzka-podatku-vat-na-ubranka-dzieciece-od-2012-roku-rodzice-maluchow-wydadza-wiecej_173173.html

Gość chodzi mi po głowie
tak o tej ustawie też słyszałam i dla mnie to rozbój 15% więcej

Gość bo to łajzy są i koniec
no to juz masz odpowiedz i nie ma o co więcej pytac :)

Gość chodzi mi po głowie
dzięki za odpowiedzi;)

Gość Elilka310
Szkoda, że tak Unia Europejska nie naciska na Polskę żeby nam wypłaty podniosła, rozbój w biały dzień! Ceny za wszystko tak jak w Uni a wypłaty śmieszne.

Gość jak bedziesz miala juz
te ubranka to wrzuc link do swoich aukcji na kafe,na pewno zajrze.

Gość chodzi mi po głowie
ok

Nie kupiłabym w żadnym razie używanych ubranek ani dla dziecka, ani dla siebie. Ale sama sprzedaję ubranka po moim dziecku na allegro, tyle że w życiu nie tak tanio. Są niezniszczone, więc wystawiam je za połowę ceny za jaką kupiłam, nie ma tak że ja wydam na coś 200 a komuś oddam za 2 złote i uważam że nie ma tak głupich ludzi którzy tak robią tzn sadzę że ubranka za 1 zł albo za 5 zł są warte dokładnie tyle na ile je ktoś wycenił i w życiu bym ich nikomu nie doradziła

Gość tez mamaaaa
jakies jeansy, bluzy, kurtki z checia wielka :)

Gość fefwef
Ja mam opinię dokładnie taką samą, jak osoba podpisana "g8g8g". Pomysł jest absurdalny, ewentualnie nie dla handlarzy, i to albo takich którzy godzą się na duże ryzyko i straty, albo liczą się z oszukiwaniem nabywców.

Gość Uważaj Lisbet S
Żebyś się nie zesrala!!!!!

Gość KiniaKiszka
Ja zdecydowanie bym kupila, caly czas kupuje na allegro, szafka.pl i w roznych internetowych sklepikach. Mozna znalezc unikatowe ciuszki w bardzo dobrym stanie i za male pieniadze. Kupilam tez pare swietnych rzeczy np w Good Shicie ;) maja strone na fejsie i sprzedają przez allegro. facebook.com/goods**tonlineshop Tu ich znajdziecie. Mają rzeczy nie tylko dla dzieci. A Ty, jesli wzielas sie za sprzedawanie tych ciuszkow, to poprosze o jakies namiary, bo jestem bardzo chetna na zakupy :D

Gość gość 2324
daj znac czy masz te ciuszi