Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cz@rn@

Ktory lepszy Fitness First czy Golden Gym?

Polecane posty

Gość cz@rn@

Kochane Kobietki moze macie jakies doswiadczenia z wyzej wymienionymi klubami fitness mieszczacymi sie na Harrow?

Gość koczkodann
ja mam zle doswiadczenia z fitness fisrt ale nie na harrow, zero profesjonalizmu, odwoluja zajecia nie informujac, brud w szatniach i pod prysznicami, opryskliwe paniusie na recepcji ktore wiedza tylko jak nawalic pelno tapety na geby i tuszu na rzesy tone ale konkretnej infromacji od nich nie uzyskasz...wszystko tlumacza nieobecnoscia managera ktorego ani razu nie udalo mi sie zlapac jak poszlam zlozyc skarge, jak sie popsuje sprzet to trzeba czekac pare tyg na jego naprawe

Gość cz@rn@
Dzieki za odzew. Bylam wczoraj w fitness first ale niczego nie moglam sie dowiedziec od laski na recepcji i to mnie zniechecilo, ze co innego obiecuja a co innego jest w realu.

Gość tak tak tam w lustrze to ja
Polecam Gold Gym. Chodzilam tam wielokrotnie. Mila obsluga, dobry sprzet, duzo miejsca. W Fitness First porazka - ciasnota, smrod, niemila oblsuga, balagan w grafiku zajec, etc.

Gość gosia z janek
Pisałyście o GoldsGym tak? Drugiego miejsca nie znam, ale ten lokal na Wilanowie jest super. Mój facet chodzi tam na siłownię, ja chodzę na fitness. Wszystko sprawnie, bez ciasnoty, fajny klimat. Polecam ;-)

Gość pomaraczowa dzis jestem
zalezy co cie najwiecej interesuje.spradz najpierw time tabel co maja i o ktorych godzinach. bedzie latwiej podjac decyzje .

Gość pomaraczowa dzis jestem
zobacz tez w leisiure centre harrow moze tam maja cos fajnego.

Fajne i tanie są też silownie easygym ,bez kontraktu w każdej chwili przestajesz płacić -miesiecznie 17.99 Ł a w promocji 4.99 Ł przez pierwsze 3 miesiace . www.easygym.co.uk

Gość 7pppit
senator laska sie pyta o silownie na harrow a te co ty podajesz to wogole nie sa w tamtym rejonie

chodziłem na ealingu na tą siłownię kiedyś i było ok, a w tym roku mieli otwierać też na harrow branch

Gość swietlana-anna
a to gymgroup to sama silka czy maja tez zajecia? bo weszlam na ich strone i nie widze zadnego planu zajec, do tego nie maja ani sauny ani stema room...troche lipnie, wiem, ze tanio, ale teraz sauna na silowni to standard

Gość na thegym sa classes za darmo
;-)