Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

horoskop mówi, że w tym roku bedę mieć niesamowite powodzenie

Polecane posty

eeee, chyba źle przecztałać, pewnie miało być: "niesamowite powodzie, nie oczekuj raunku", co studiujesz?

Gość prawda jest niestety taka
męską psychikę na kaffe :D...lepiej wyjdź gdzieś na miasto dziewczyno . może Cię ktoś poderwie.

Gość dlaczego mnie nie dziwi ze
aburami podniosl gowniany temat? synku umow sie z nia jak cie tak kreci a nie robisz glupie podchody

Gość FIKUśny rok przed Tobą
:D zawsze możemy skoczyć na kawę:)

Aż sobie horoskop sprawdziłem: "Saturn przyniesie im poczucie zmęczenia, nawroty chorób przewlekłych i depresyjne nastroje. Powinny zadbać o siebie, zrobić wszelkie badania, odwiedzić dentystę i zadbać o swój kręgosłup." :D

Gość oj fiku miku -wczesniej
to nawet bylo zabawne, slodka dziewczynka be wiekszgo rozumku promuje sie na kafe. Teraz juz robisz sie zalosna , nawet dla mnie , a mam wiele wyrozumienia dla naszych slabosci. Fiku -wez sie w garsc .Albo zredukuj swoja glupote i bezmyslnosc , albo nie zniesmaczaj ludzi i wez sie za ksiazki.

Gość zgadzam się fiku zrobiła się
naprawdę żałosna

Gość astrozonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fiku kiedy przybylas na swiat i o ktorej godzinie? tylko taki kosmogram powie ci czy faktycznie bedziesz miala powodzenia w jakiejkolwiek dziedzinie zycia

Gość srutututu:-)
to nie horoskop to chory skop :-) gwiazdy nic nie mówią, ba nawet gdy je widzimy właściwie one mogą już nie istnieć bo nim dotrze do nas światło to ich może już nie być a co może mówić gwiazda której nie ma????

Gość astrozonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to skoncz pierniczyc glodne kawalki.. fiku :D

moja charakterystyka znaku zodiaku odzwierciedla moje cechy :) traktuję to jednak z przymrużeneim oka ;)

Gość wspolczuje twoim starym
panna 22 lata siedzi w dzien w dzien w domu , 0 znajomych, 0 chlopakow. Ale coz ich wina

fiku w moim stoi: "Czekają Cię romanse, flirty, zabawa i czarująca atmosfera." myślisz, że ma to cos wspólnego z Twoim? :D

tak tylko przy okazji, w Twoim jeszcze znalazłem: "...Jeżeli chodzi o kwestie zdrowotne kłopoty mogą sparwaic Ci podwójne narządy i organy, takie jak nerki, płuca, ręce, nogi, oczy i uszy. W szczególności dbaj o swój układ moczowy, bo nadmiar energii Yiang może go bardzo wyziębić..." Uważaj na siebie słonko :D

"przez najbliższe 12 miesięcy nie będziesz się uskarżać na samotność" same romanse przede mną ;)