Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Kolega.

Randka z dziwna dziewczyna

Polecane posty

Gość .Kolega.
-->wwysokie_obcasy Ciekawa teoria. Kto to wie, jak jest naprawde...

Gość slow kilka ode mnie
No właśnie jestem takim typem księżniczki, o którym ktos wspomnial powyzej. A to stwierdzenie, że "nie jest godna Twojej milosci" to kokieteria w najczystszej postaci. Oczekuje, że będziesz ją teraz wyprowadzał z błedu, na siłę przekonywał, że jest inaczej. Nie rób tego, bo jak poczuje, że ma nad Tobą władzę, to przegrałeś. Pamiętaj, że my wbrew pozorom też lubimy zdobywać, a jak jest za łatwo, to dajemy sobie spokój. Szukamy takiego trudnego do zdobycia, który będzie nam wierny.

Gość to byla prostytutka
przykro mi :(

Gość malodoswiadczony.
"A to stwierdzenie, że "nie jest godna Twojej milosci" to kokieteria w najczystszej postaci. Oczekuje, że będziesz ją teraz wyprowadzał z błedu, na siłę przekonywał, że jest inaczej. Nie rób tego, bo jak poczuje, że ma nad Tobą władzę, to przegrałeś." Co w takim wyapdku nalezy zrobic, aby zdobyc taka ksiezniczke? Poradzcie cos, mam podobna sytuacje co autor.

Gość malodoswiadczony.
nie, laska udaje niedostepna.

malodoswiadczony - duzo komplementów, musisz jej często powtarzać, ze Ci sie podoba, ze jest ładna itp

zacznij ją traktować tak samo. Księżniczki lubią być adorowane ale też olewane. Nie działa jedno zadziała drugie.

Gość janosikjanos
nierozumiem dlaczego byłą dziwna? moze troche zagubiona, w trudnym okresie.a to twoja pierwsza randką z nią była?

Gość oOo ona ma 25 lat?
tak sie zachowuja nastolatki, a nie - wydawaloby sie - dorosle kobiety.

Gość NewYorkCity
do małodoświadczonego niedostępna to może być usługa w sieci udawać można ból głowy laską można się podeprzeć nikt ci tu dobrze nie doradzi jak dziewczyna uzna że się bawisz i nie jesteś szczery to się nie umówi, a siłą nie ...

Gość trghdgre
Autorze, jesteś ze śląska?

jak dla mnie najlepsza historia stycznia chyba nic jej dłuugo nie przebije... Wraz z Nowym Rokiem poczucie humoru kafeterian rośnie....

Gość to ja odpowiem
ja tez tak czasem mam, ze jak mi sie facet podoba to zachowuje sie jak imbecylka. no ale nie udaje proznej ksiezniczki. wydaje mi sie, ze laska stwierdzila (gdy juz ochlonela) iz jej sie jednak nie podobasz. coz, zdarza sie. beda nastepne, nie masz co sie przejmowac. powodzenia na kolejnej randce. a... i nie caluj lasek na pierwszym spotkaniu. my tez lubimy zdobywac :)