Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Kolega.

Randka z dziwna dziewczyna

Polecane posty

Gość .Kolega.

Umowilem sie dzis z pewna dziewczyna w wieku 25 lat na randke. Od samego poczatku spotkania dziwnie sie zachowywala. Spoznila sie, tlumaczac ze malowala paznokcie specjalnie dla mnie. Dostala ode mnie kwiatka na dzien dobry, nawet nie podziekowala. Zapytala co dzis dla niej przygotowalem za atrakcje. Malo co mowila, patrzyla sie nie wiadomo gdzie. Gdy przechodzilismy obok banku, zaczela gadac jakies glupoty, tak jakby pierwszy raz widzialala bank w tym miejscu. W kinie wychodzila kilka razy z seansu, sama film wybierala, a pozniej stwierdzila ze byl nudny. Zaproponowalem spacer, a pozniej wypad do kawiarni. Stwierdzila, ze jej sie nie chce chodzic, a w kawiarni jest za duzo ludzi i nie bedziemy sie slyszec. Koniec koncow, jak ja odprowadzalem na przystanek, chwile jeszcze pogadalismy. Stal tam jakis koles, ktory sie na nia lampil, a ona na niego. Zapytalem ja czy moge ja pocalowac na do widzenia. Bez wiekszych problemow zgodzila sie, sama sie przytulila do mnie i dala pocalowac w usta. A pozniej zaczela sie skarzyc, ze jej zimno w stope i musi juz isc. Po jakiejs godzinie napisala do mnie esa, ze spotkanie wydawalo jej sie takie nierealne, ale dziekuje za niego i napomknela, ze fajnie caluje. A na drugi dzien zaczela cos sciemniac, ze jej sie snilem, az w koncu stwierdzila, ze nie jest godna mojej milosci i przestala sie odzywac. Spotkal sie ktos kiedys z taka dziewczyna? Przyznam szczerze, ze rozchwiana emocjonalnie to ona byla na maksa.

Gość krystyna<<
a mówiłam nie mieszać alkoholu z trawką....

Gość .Kolega.
Wiem, mialo byc na wstepie "umowilem sie wczoraj" a nie "dzis".

Gość hehe :D
Jakas wariatka. Czlowieku ewakuuj sie i czym predzej uciekaj od niej!

Gość rocco77
powiem ci drogi kolego ze nie widze sensu spotykania sie z nia z mojego doswiadczenia,to laska robi cie w konia i chce cie wykorzystac i zagrac na uczuciach.Ja bym sie z nia spotkal i zrobil co trzeba i potem zostawil ,wierz jak by byla zdziwiona.100%by nie wierzyla co jej zrobiles ale wybor nalezy do ciebie .Znajdz inna panienke ktora nie bedzie ci takich numerow robic

Gość .Kolega.
Na razie to nie odzywa sie do mnie, wiec nici z kolejnego spotkania.

Gość .Kolega.
Czyli co, jakbym mial BMW (najnowszy model) i ja odwiozl do domu, to by sie do mnie odzywala i chciala umowic na kolejne spotkanie?

Gość Czarnukaa__
Albo Audi Q7 :P

Gość FACET z jajamiii
Podręcznikowe. Testowała cię dziwka na większe rolowanie. Z kina wychodziła żeby zdać relację. W lokalach jest znana. Kolo na przystanku to była jej obstawa.

Gość zle myslisz
dla niej jestes nieosiagalny, tak mysle, chcialaby ale wydaje jej sie, ze wszystko zepsuje, zniecheci cie do siebie, choc ma na ciebie ochote, chce sprawdzic, czy tobie na niej zalezy

'Czyli co, jakbym mial BMW (najnowszy model) i ja odwiozl do domu, to by sie do mnie odzywala i chciala umowic na kolejne spotkanie?' Skoro jest taka, to trafiłeś na pustą lalę ;]

Gość .Kolega.
Nie za bardzo mi sie chce prowadzic gre, zdobywac ja miesiacami. Nie bede z siebie robil pajaca. Gdyby jej choc troche zalezalo, odebralaby tel. ode mnie.

Gość zle myslisz
pogadaj z nia szczerze, po prostu, powiedz co sam myslisz

Gość grotessska
Ha ha! Przykro mi przyjacielu ale trafiłeś na rozpieszczoną królewnę która nie dość że najprawdopodobniej spodziewała się co najmniej biletu na Hawaje, to i oczekuje że będziesz czytał w jej myślach. Sądzę że ona chce być zdobyta, przekonywana o tym ile jest warta. Ale to zajęcie dla faceta bardzo wyrozumiałego i cierpliwego.

Gość to ja wam odpowiem
po prostu się jej nie spodobaleś, nudzila się, więc chciała szybciej iść. A pocalować się dala po części z litości po części z ciekawości. Ogolnie nie licz na nic więcej, nic z tego nie będzie.

już w aucie by Ci gałę opier...ła. Ale teoria o kurtyzanie też jest dobra.

Gość autorze.......
Lepsze to niz jakby taka psycholka sie w Tobie zakochala,nie uwazasz?:D

Gość nie no, daj spokoj
z kim ty sie umawiasz????

Gość Eduardo... a właściwie ZENON
Zrób jej loda

niby dziwna ale dzwoniles do niej spodobala ci sie ja narazie nie umawiam sie na randki bo przewaznie to jak dla mnie strata mojego cennego czasu na byle kogo ;) wiec jak sie z kims umówie to jest zaszczyt dla tej osoby he

ten na przytanku to był jej brat, w czasie seansu wychodziała, żeby zadzwonić do niego i powiedzieć mu czy oglądasz film czy się do niej dobierasz...., gadała głupoty bo chciała byś myslał żejest lekko wstawiona, nie dobierałeś się to stwierdziła, że chyba ci się jednak nie podoba, w przyszły weekend umówiła sie już z innym do kina...

mi jak sie ktos nie podoba to móglby i helikopterem zaleciec i tak bym go spławiła i przez to ze nie lece na kase jestem sama bo jakbym byla materialistką to juz dawno bym miala faceta