Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On z kompleksami i obawami

Pytać dziewczynę czy jej byli partnerzy byli przystojni i czy szybko seks był?

Polecane posty

Mam przeczucie, że byli partnerzy mojej dziewczyny byli ode mnie przystojniejsi, bardziej atrakcyjni seksualnie i poszła z nimi szybciej do łóżka niż ze mną, bo pewnie chemia działała mocniej. Pytać ją o to? Chyba się załamie, jak się dowiem że jej byli partnerzy to byli przystojniacy, z którymi do łóżka chodziła od razu?

Co Ci to da jak będziesz wiedział? :o Będzie raczej gorzej, a nie lepiej. Poza tym naprawdę uważasz, że powie Ci, że jej byli partnerzy byli od Ciebie przystojniejsi? :o

Gość Allesssandra
Pytaj, pytaj. |Jeszcze się spytaj czy ich sperma miała lepszy smak i czy miała zgagę po lizaniu ich odbytów :D

No ale to chyba nie jest tajemnica, że klubowi podrywacze z włoskami na żel są ode mnie przystojniejsi?

Jestem Robercik. A moja dziewczyna ma z byłymi dwójkę dzieci :O Ale mi też jedno urodziła :)

Gość do Juken
a ty podobno brzydal

Gość strzałka :)
znów ten sam koleś, który za pewne jest pedałem bo jego zdaniem klubowi gogusie są przystojni... albo jesteś chłopie mega głupi albo masz jakieś problemy psychiczne...

Gość do strzałka :)
dzisiaj pelno dziewczyn ma za soba z takimi przygody. a potem normalni faceci trafiaja na takie dziewczyny

już Ci to kilka razy pisałam na wielu Twoich poprzednich wątkach - Ty po prostu sam takiej dziwki szukasz! większość dziewczyn nie sypia z kim popadnie i nie szlaja się po klubach w których królują tacy gogusie, którzy wg Ciebie są przystojni (wg normalnych dziewczyn są obleśni). jakbyś szukał normalnej dziewczyny a nie jakiejś puszczalskiej to byś nie miał takich "problemów"

normalna mogla sie spotykac z przystojnym prawnikiem - tez zrodlo kompleksow

On z kompleksami i obawami No ale to chyba nie jest tajemnica, że klubowi podrywacze z włoskami na żel są ode mnie przystojniejsi? O to ja wiem coś ty za TROL :D:D:D:D:D zdemaskowałeś się tym podejściem swoim :D:D:D:D

"normalna mogla sie spotykac z przystojnym prawnikiem - tez zrodlo kompleksow" to albo szukaj 12 latki i już sobie ją zaklepuj, żeby przed Tobą absolutnie z nikim się nie spotykała albo zostań sam na zawsze - bo z takim podejściem nie jesteś w stanie stworzyć związku z żadną kobietą. myślę, że powinieneś udać się do jakiegoś psychologa, bo to trochę podchodzi pod jakąś paranoję... może udałoby się zmienić Twoje myślenie...

Gość sexfantazja X
Nie pytaj.Każdy kogos miał wczesniej i jakieś tam życie.A może dziewczyna,która tak "łatwo i szybko" idzie z "tymi z kubu i na żel",nie jest warta Twojego zachodu...? a może przestali jej odpowiadać "klubowi" i szukała kogoś normalnego. Ja nie lubię "chłopców z klubu" i tych "na żel".Na prawniku też sie przejechałam.On ciągle szuka i nie może znaleźć kobiety.Ja nie szukałam nikogo po rozstaniu.Mnie odnaleziono :-)

Perwersja ON kilkanaście razy już pseudo zmieniał ale zawsze tak samo pierniczy:D:D:D

TaBaSkOo zmienił taktykę - teraz pisze, że ma dziewczynę ;) w co szczerze mówiac nie wierzę ;)

sexfantazja X wiesz ile osób już mu to powtarzało:D on na drugi dzień taki sam temat zakłada:D więc szkoda zachodu :o:o:o

strzałka :) No mnie powala już tyle rad było i nic. Nigdy nie będzie szczęśliwy bo zawsze sobie coś uroi.

Gość sexfantazja X
to chyba nie nadążam za Wami młodymi.:-) czas spać. a dopiero obudziłam się i wytrzeźwiałam po sylwku. zdrowia dzieciaki

jak sypiala z klubowymi przystojniakami to sama jest pustakiem. jak byla z prawnikiem, to sorry ale nie bede pewnie spelnial jej oczekiwan, bo poprzeczka zostala wysoko ustawiona

a do prawiczka i tak najlepiej pasuje dziewica

Gość sexfantazja X do strzałka
Nie wiem jak inni "mój prawnik" (dużooo młodszy ode mnie),okazał się pustakiem....musiałam go opuścić.Nie zawsze dobre zarobki,dobry zawód,ładny wygląd,stanowisko...etc.idą w parze z rozumkiem,kulturą osobistą,błyskiem w oku i innymi,których nie chce mi się już wyliczać. Ciekawy przypadek :-),bo ciągle opuszczają go dziewczyny i kobiety.

mógłbyś podać CEL Twoich tematów? bo nie interesują Cię żadne rady i już nie wiem po co te tematy zakładasz? to szukaj dziewicy - jaki problem?

tylko dlaczego facet ma znosic, ze dziewczyna wczesniej oddawala sie pustakom na imprezach?

strzalko bo mi juz tylko rozmyslanie zostalo. nie akceptuje siebie i swojego wygladu i wole byc juz sam, niz byc dla kobiety co najwyzej substytutem przystojnego mezczyzny

Gość sexfantazja X do strzałka
Nie wiem,strzałka,czy mnie pytasz,czy ogólnie.Przykro mi ,że ja akurat byłam z pustakiem.Nie chciałam,żeby okazał sie nim.Nie miał na czole napisane:"pustak".Każdy miał jakieś złe doświadczenia w zyciu. Grunt to starać sie nie popełniac tych samych błędów. Jeśli on nie chce tego znosić to niech ją rzuci i nie pyta.

"tylko dlaczego facet ma znosic, ze dziewczyna wczesniej oddawala sie pustakom na imprezach?" pisałam Ci wielokrotnie, ze jeśli szukasz puszczalskiej to Twój problem, a jeśli normalnej dziewczyny to na pewno nikomu przypadkowemu na imprezie sie nie oddała... jesteś mentalnym dzieckiem, nie szukaj związku bo sie do niego nie nadajesz, moze kiedyś dojrzejesz i będziesz gotów na spróbowanie związku z jakąś fajną, normalną dziewczyną.

mi chodzilo o dziewczyny ktore chodza do lozka przygodnie z jakimis szpanerami. strzalko nawet grzecznej studence mogla sie przygoda zdarzyc. a do zwiazku sie nie nadaje bo nie podniecalbym kobiety seksualnie

sexfantazja X do strzałka pisałam to do autora, to już jego setny temat o tym samym - wszystkie dziewczyny mają przypadkowy seks z "klubowymi przystojniakami" - takie jest jego zdanie. do tego uważa, że każda dziewczyna puszcza się z kim popadnie a on by tego nie wybaczył swojej dziewczynie... on sam nie wie czego chce... a wiadomo, ze zdarzają sie tacy kolesie i nei mogłaś tego od razu przewidzieć, że Tobie też się taki trafił ;) dobrze, że w porę się zorientowałaś i odstawiłaś delikwenta ;)