Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On z kompleksami i obawami

Pytać dziewczynę czy jej byli partnerzy byli przystojni i czy szybko seks był?

Polecane posty

Gość strzałka :)
autorze, oboje wiemy, że miliard razy wszyscy Ci tłumaczyli, że tylko Ty uważasz, że wszystkie studentki to dziwki i puszczają się z kim popadnie. pisałam Ci, że Twoje rozumowanie jest chore i wcale tak nie jest. a nie nadajesz się do związku bo nie potrafisz logicznie rozumować ani normalnie rozmawiać... raz pisałeś, że chciałbyś tylko seksu ale nie chcesz takiej co miała przygodny seks a wszystkie takie są. potem, że jednak chciałbyś związku ale na pewno wszystkie kobiety mają za sobą przygodny seks. potem, że w ogóle tylko dziewicy byś chciał. to czego w końcu chcesz? szukaj wyłącznie dziewicy i masz po problemie.

Gość do strzałka :)
ale wymaganie od dziewczyny koniecznie dziewictwa jest jednak chore. niby kazdy ma prawo do bledow, ale przygodny seks na karku u kobiety skutecznie by mi ja obrzydzil

to cieszę się, że chociaż to zrozumiałeś, że wymaganie dziewictwa jest nienormalne :) nie wiem czemu uważasz, że wszystkie dziewczyny puszczają się na prawo i lewo. Ja nie znam ANI JEDNEJ kobiety, studentki czy jakiejkolwiek, która miałaby za sobą przygodny seks. jeśli znasz tylko takie to zmień towarzystwo, bo takich kobiet jest generalnie mało. większość uprawia seks w związku, z miłości a nie tylko z popędu.

w zwiazku - po tygodniu znajomosci :D

poza tym dziewczyna po 20stce mogla miec np 7 partnerow w zwiazkach

tak jak pisałam - skoro w takim towarzystwie się obracasz to gratuluję. ja na szczęście mam normalnych znajomych a nie jakieś puszczalskie dziwki i gogusiowatych "plejbojów"...

poza tym dziewczyna po 20stce mogla miec np 7 partnerow w zwiazkach no i co z tego? jeśli miała facetów to ok, jeśli z każdym była miesiąc i sypiala to jest puszczalska - nie potrafisz wyciągać prostych wniosków?

Gość O naszych kobietach
Nie tak łatwo wymienić całe towarzystwo i przyjaciół

Gość O naszych kobietach
7 związków w tak krótkim czasie - to wygląd jak: panna się spotyka z kimś i zaraz idzie z nim do łóżka

Gość fajnie zarabiscie
mnie sie wydaje ze mial jakaś puszczalska a ,myślal ze dziewica i ona mu tak psychike rozwalila

bez przesady - jeśli się tylko z takimi zadaje to po co w ogóle ma takich znajomych, którzy mu nie odpowiadają? teraz ma takie durne spaczone myślenie, że w życiu liczy się tylko seks a ludzie pieprzą się jak króliki...

dobranoc :) powodzenia a ciąży :)

"O naszych kobietach 7 związków w tak krótkim czasie - to wygląd jak: panna się spotyka z kimś i zaraz idzie z nim do łóżka" czemu? dziewczyna "po 20" czyli załóżmy 24 lata, jeśli zaczęła pierwszy związek w wieku 16 lat to masz 7 związków w ciągu 8 lat - może to nie mało, ale bez przesady. i nie zakładamy, że od razu z każdym spała, bo niby czemu? może spała np z trzema, z którymi była najdłużej, np po 1-2 lata

jak spala z 7 to nie ma moje nerwy

TaBaSkOo strzałka Odpuść idż spać lepiej ah, wiem, że i tak go nie przekonam, taki typ co to do niego żadnym argumentem nie dotrzesz, nie wiem skąd bierze te swoje bajki ;) autorze, dziękuję, na szczęście puki co z dzidzią wszystko ok ;) a wracając do tematu - to nie musisz być z kobietą, która spała z 7 facetami, ale niewiele jest kobiet, które w tym wieku mają takie doświadczenia (pomijając takie puszczalskie z jakimi chyba sie zadajesz), więc nie wiem czemu zakładasz, że ta na którą trafisz na pewno będzie po tylu związkach czy z tyloma w łóżku... pisałam CI już - zacznij szukać w normalnych miejscach a nie w klubach dla pustaków i puszczalskich, nie zakładaj od razu związku, zaprzyjaźnij się z dziewczyną i dopiero będziesz mógł stwierdzić czy chciałbyś z nią być... jest wiele 20-latek, które są dziewicami lub bardzo małe doświadczenie w seksie, nie zakładaj od razu, że wszystkie kobiety to puszczalskie ;)

Gość no nieżle
strzałka :) nie boisz sie ze przejdzie na dziecko głupota tego autora

hehehe no śmiech w ciąży jak najbardziej wskazany ;) a myślę, że mój brzuch będzie dla dziecka wystarczającą ochroną aby nie przejęło "tego typu poglądów" ;) hehehehe ;)

Gość jfbibfoibogifb435
Nie pytaj. Prawie na pewno nie powie prawdy. Ja np mam super przystojnego faceta teraz. Poprzedni byli od niego brzydsi. Nie mam zamiaru mu się do tego przyznawać, bo wtedy w jego oczach mogłabym stracić na atrakcyjności. Jeśli już musisz się dowiedzieć, bo nie dajesz rady, to zrób to bez jej wiedzy. Nie wiem wyszpieguj jakoś.

Gość akurat dla twojego
kumpla to powinien byc komplement

Gość On z kompleksami i obawami
pomóżcie ludzie pomocy

Gość twoja m@
nie pytaj

Gość pytaj pytaj bo to jest
wazne

Gość dfdfdfr
znajdź sobie jakąś na kafe, tu co druga dziewica po dwudziestce :classic_cool:

Gość pulsedemon
stary, a co cie obchodzi jacy byli poprzedni? jesli to cie kreci i lubisz konkurencje, wyzwania, luz. a jesli czujesz sie niemomforotowo to zamiast drazyc temat to pomysl sobie - ze teraz ty z nia jestes, teraz ty ja bolcujesz, etc. jesli ja lubisz, podoba ci sie, fajne spedzacie razem czas, to mysl o tym co mozecie sympatycznego zrobic razem, jakie fantazje zrealizowac, gdzie wyjsc, kup jej cholernego kwiatka, zyj chwila. jak myslisz o przeszlosci to nie szanujesz terazniejszosci.

Gość a potem sie okaze
ze inni panne bardziej krecili