Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwaa 11

gdy mama płacze..

Polecane posty

Gość malwaa 11

Witam, miałam dziś bardzo kiepski dzień, nawet nie mam sie komu wygadać, bardzo przezywam co sie stalo, mianowicie dzis po raz pierwszy moje dziecko widzialo jak jego mama płacze, czesto bywaly kiepskie dni ale dzis już nie wytrzymałam, moje dziecko jest malutkie ( 2 latka ) wiem ze nie uchronie go przed calym zlem tego świata ale zawsze staralam sie oszczedzac mu widokow ktore w nawet najmniejszy sposob moglyby zaboleć male serduszko, a dzis moj narzeczony od rana zaczal meczyc mnie psychicznie, przy dziecku wyzywal mnie od idiotek, debilek, prosilam by tego nie robil bo dziecko slucha, a on jeszcze bardziej. Teraz mam zal do siebie, ze nie wyszlam z pokoju, z domu, tylko usiadlam i zaczelam plakać, juz dawno nie bylam tak bezsilna jak dzis :(

Gość zaraz się porzygammmmm...
No i chuj nas to obchodzi? Wykurwiaj w podskokach macioro.

Gość żywica pachnie pięknie
narzeczoyt? to ojciec dziecka?

Gość 5tghy6
Tak, tylko czy on mial powod? A moze w zastepstwie sie na tobie wyzyl? W sumie fajny narzeczony - po slubie bedzie 2x "milej"?

Gość Odstaw narzeczonego
bo po tym co napisałas nic dobrego nie wyniknie, skoro on jest taki. Lepiej wcześniej niż póxniej. M.in. ze wzgledu na dziecko ale nie tylko. Ty tez jestes wazna.

moja dwulatka przytula mnie jak zzdarzy mi sie przy niej zaplakac, wtedy zawsze mi lzej, bo to tak jakby mowila "nie placz mamo, przytul sie".

Gość malwaa 11
nie on nie jest ojcem tego dziecka , zaopiekowal sie mna gdy bylam w ciazy , dobry byl a teraz sie zmienil , ojciec fdziecka ten biologiczny jest mi nieznany

Gość Witajcie:)
moje dziecko tez widziało takie widoki. płakało razem ze mną mimo,ze był malutki. podchodził do mnie i głaskał mnie po głowie i przytulał,a był własnie w wieku Twojego synka. odeszłam.....syn miał akurat 2 latka. dzis z perspektywy czasu była to najlepsza decyzje jaka podjęłam. dzis syn ma juz 11 lat,a ja jestem wolna i wyszłam na prosta i wyprostowałam wszystkie sprawy.

Kochanie a może zamiast sama wychodzić to wywal na zbity pysk narzeczonego a na pewno wymagaj szacunku.Faktycznie biedne te dzieci co mają za ojca debila .