Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dramat jak ich mało

koleżanka wiesza sie na moim mezu

Polecane posty

Gość dramat jak ich mało

Bardzo ją lubie, przyjaznimy sie od XXX lat. Ale co imprezka to ona chce sobie robic z nim zdjecia i wtedy zaklada na niego nogę. R obi tak jeszcze z paroma kolegami ale z moim mezem najczesciej. Mimo ze ma meza w ktorym jest zakochana, twierdzi ze moj maz jest zajebisty. Ze uwielbia blondynów itp... Mam powod do wszczynania alarmu?

Gość powiedz jej że Ci się to nie
podoba, a mąż pierdoła - powienien zwalać jej nogi z siebie

Gość fajny temat ale
mojego meza inna baba za jajka lapala w sylwestra, baby sa jakies porabane jak sie napija wodki, pod jednym dachem maz, 2 synow, a ta lapie mojego meza za jajka i sie przytula.

Gość dramat jak ich mało
on stoi wtedy jak slup soli, a przynajmniej dotychczas tak bylo, ostatnio to jej tą nogę podtrzymal do zdjęcia. I jak sie zegnalismy to w przedpokoju zdjal jej czapkę, zeby sobie przymierzyc, i to tez mnie wkurwilo. Moze jestem przewrazliwiona i sie doszukuje czegos niewlasciwego w gestach sympatii na stopie kolezenskiej?

chyba wiem co to znaczy... mialam podoby problem ale powiedzialam kolezance ze nie wycze sobie tego bo chyba jest to jednak mala przesada. i przestala. a moj facet dostal opierdol ze nic z tym nie zrobil.

to co ze kolezanka? powiedz jej " wara od mojego faceta" i juz

Gość luntek__
powinien cie strzelić w pysk za takie głupoty

Gość dramat jak ich mało
jakos tak glupio wszczynac afere bo moge wyjsc na przewrazliwiona, a jak mowie ona tak robi z innymi wiec moze za wczesnie zeby cos gadac. Ona z mezem sa dla nas zawsze zyczliwi, goszcza nas u siebie a to my ich u nas i tak od studiow. Zastanowie sie nad problemem, z mezem o tym jeszcze nie gadalam i nie wiem czy jest sens.

Gość o ja pierdziele
chyba żeś oszalała dziewczyno :-) załóż nogę na jej męża i tyle, żadnych alarmów!!!! wariatka :-)

Gość Ajvenson
oj to mężulek se porucha...oj porucha koleżaneczkę:D:D:D

Gość dramat jak ich mało
jej mąż aż tak bardzo mnie nie rajcuje, ale moge wykorzystac to ze ja podobam sie jemu:) chora parka co?

Gość Ajvenson
mnie od 3 lat rucha jego najlepszy przyjaciel:classic_cool:

Gość jolkasrolka
u mnie tak bylo,doszlo do tego,ze bliska kolezanka lapala meza za tylek! raz,drugi moze to i zabawne, ale wiecej nie wytrzymalam. nie klocilam sie, powiedzialam,ze chyba to juz lekka przesada:) przeprosila i tyle. jak lapala meza za pupe,to maz stal jak wryty,bo nie wiedzial,co ma zrobic, najpierw myslal,ze to ja:) no ale, uwazam,ze tragedii nie bylo i lekka sugestia wystarczy:) jesli nie,to twoja kumpela leci na twego meza:)

Gość o ja pierdziele
tak lecą na was oboje, to na pewno to ;-) w ogóle na pewno są małżeństwem żeby do was przychodzić i się na was gapić i zakładać na was nogi :-) :-) ustrzeż mnie Boże przed takimi znajomymi bez mózgu

Gość ola amigosssss
Miałam tą samą sytuację, tylko że koleżanka samotna i przy każdej możliwej okazji próbowałam z moim flirtować, pokładać się na nim czy poprawiać włosy...Na szczęście narzeczony sam zauważył, że to przesada i jej powiedział żeby szukała obiektu zainteresowań wśród wolnych facetów. Teraz to już nawet rzadko z nim rozmawia taka sfochowana :D