Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COOOOOOOOOOO?!!?!?

Wynajelam miezkanie i spie a tu rano ktos mi sie zwala ze tez wynajal to mieszka

Polecane posty

Gość ohohohooo
ludzie to jest prowo juz sie wyluzujcie:-D

też mi to do głowy przyszło, w końcu...ta bierność tej drugiej wynajmującej:P

Gość ohohohooo
bierność drugiej, pisanie akrtek, pustostan, 4 krotna kaucja, zimna woda...echhhhhhhh za dużo tu tego wszytskiego:-D

Gość jolkasrolka
ja zrozumialam,ze ten pustostan i brak zimnej wody to podszyw,pozniej cos tam dopisala,ze ma wode itd. nie chce mi sie wcarac do tego zdania:) dziwne sa te kartki, a najbardziej to,ze laska nie chce isc na policje:D jesli to prawda i bylabym w tej sytuacji,to z tego domu zadzownilabym na policje,przedstawila sytuacje i zapytala,co mam zrobic,bo boje sie,ze nie bede miala do zcego wracac. tyle.

Gość ohohohooo
jolka kazdy by tak zrobił, ale ze to jest prowo wiec autorka robi z siebie juz tylko idiotkę

Gość jyjtrjntnjrejr
jeśli macie dwie umowy to ważna jest ta która podpisana została jako pierwsza

Gość jyjtrjntnjrejr
a jeśli trzy to jako druga :)

Gość Emmett Fitz-Hume
Obawiam się, że policja nic tu nie pomoże. Macie klucze więc możecie mieszkać a ewentualne niezadowolenie przeliczyć na pieniądze i domagać się odszkodowania od kontrahenta (nie tylko właściciel może zawrzeć umowę najmu lokalu mieszkalnego) w sądzie cywilnym. 🖐️

Gość nastawić na 10
durna prowokacja 1/10 to, że znalazłaby się jedna głupia, która wynajęła mieszkanie pustostan z zimną wodą i zapłaciła kaucję BEZZWROTNĄ w wysokości czteromiesięcznego czynszu...w to bym może i była w stanie uwierzyć Ale, że oprócz niej jeszcze 2 osoby dały się naciągnąć (ta druga i jej chłopak) to w to w życiu nie uwierze jakim trzeba być debilem żeby szukając mieszkania widząc jakie są ogólne warunki (kaucja w wysokości 1 GÓRA 2 czynszów i oczywiście zwrotna) wynająć coś, co ma najgorsze warunki wynajmu ze wszystkich chyba możliwych :O🖐️

Gość jyjtrjntnjrejr
13:40 [zgłoś do usunięcia] jyjtrjntnjrejr a jeśli trzy to jako druga nie prawda podszywie :-) to są podstawy praca cywilnego - tylko pierwsza umowa została zawarta legalnie. jesli włąściciel np. 5go grudnia zawarł umowę dot. wynajmu mieszkania, to zawarcie np. 6go takiej samej umowy z inną osoba jest już niemożliwe, ponieważ nie dysponuje on już jej przedmiotem.

Gość COOOOOOOOOOO?!!?!?
HEJ BYLAM NA POLICJI I JESTEM W MIESZKANIU TA DRUGA WYSZLA NIE WIEM GDZIE MAM NADZIEJE ZE NIE WROCI, MOICH RZECZY NIE RUSZALA WIEC JEJ JAKIS PLUS :) NA POLICJI SPISALI I POWIEDZIELI ZE TRZEBA UWAZAC. DALEJ NIE WIEM CO ROBIC. I TO NIE JA NAPISALAM ZE JEST PUSTOSTAN I BEZWODY WIEC PROSZE MI NIE ZARZUCAC ZE WYMYSLAM

Gość jyjtrjntnjrejr
jeszcze raz mówię - jedna z Was posługuje się nieważną umową - wystarczy porównać daty