Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kontrower.

Jeśli kobieta od siebie dużo wymaga to oznacza, że tak samo dużo wymaga od facet

Polecane posty

Gość Kontrower.

od faceta? mam koleżankę, która bardzo mi się podoba.. generalnie to się w niej zakochałem no i ona jest bardzo zaradna, pracowita, wiecznie zajęta.. nie zna pojęcia 'nuda' studiuje na dwóch kierunkach, pracuję, do tego tańczy zawodowo w jakiejś grupie tanecznej, trenuję tańce, ma bogate życie towarzyskie... pare przyjaciółek no i mnóstwo kolegów oczywiście starałem się o jej względy ale wiecznie mi odmawiała.. czy to jest tak, że żeby zdobyć taką kobiete sam w sobię też muszę byc takim kozakiem? czyli- byc atrakcjnym, zarabiac dużo, miec jakies zainteresowania, hobby w ktorym sie realizuje no i bogate zycie towarzyskie.. ? jak tak to nigdy chyba nie poznam fajnej dziewczyny...

Gość a wcale nie, nie musisz być
jej klonem i robić nie wiadomo czego związek to nie zawody! a że ona Cię nie chce, to inna bajka, nie dociekaj przyczyn, bo ich nie znajdziesz!

Gość hhhhhhh
matko, znowu ten sam jęczyk, tylko nicki zmienia. to, że z jakąś lalą chodziłeś kilka razy za rękę, nic nie znaczy. ona cię ciągle spławia, weź się w garść i olej ją. ciota nie facet... sam jest nudny jak flaki z olejem, ale mu się zachciewa panny z dużo wyższej półki.

Gość siostraMierzwa
Nie znajdziesz takiej fajnej, bo nie jestes fajny,... sam to zreszta napisales