Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

duze macie wymagania wobec swojego partnera/ki ?

Polecane posty

ja chcial bym ze by byla zwyczajna jak wiele kobiet w polsce jesli chodzi o wyglad po za tym chcial bym ze by byla wesola dobra dla wszystkich ludzi jak i zwierzat raczej nie pijaca malo imprezujaca porzadna to znaczy sie nie chodzaca do lozka w pierwszyh miesiacach od poznania jakiegos faceta i ze by nie miala ich zbyt duzo za soba wszystko a wy jakie macie wymagania ?

Gość Zeby byl dobrym czlowiekiem,
myl max 7lat mlodszy i 5 lat starszy, zeby byl inteligentny, zaradny, wierny, potrafil gotowac i mial takie zainteresowania jak ja :)

Gość zxzxzx
ja mam duze, moj partner tez. ale to chyba dlatego ze oboje jestemy bardzo atrakcyjni.

Gość nowy rok a u niektorych
wszystko po staremu :O🖐️

Żeby była zbytnio odemnie wyzsza a najlepiej niższa żeby nie wazyla wiecej niz 10 kg ode mnie zeby nie miala zarostu na twarzy chyba ze taki meszek lekki i da sie go wydepilowac co do charakteru to zeby byla dobra przynajmniej dla dzieci zeby miala satysfakcje z seksu ze mna zeby nie zdradzala zdrowa psychicznie nie musi byc bardzo zdrowa fizycznie moze miec jakies choroby na przyklad moze jeździć na wóżku zeby mogla miec dzieci